Chabarovsk – A. Mytišči 2:3 (1:2 po s.n.) | Vladivostok – Čerepovec 4:1 (kon.) | Novokuzneck – Petrohrad 3:2 (kon.)
Novosibirsk – Jaroslavľ 3:1 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Riga 6:2 (kon.) | Ufa – Lev 1:5 (kon.)
Čeljabinsk – CSKA Moskva 3:1 (kon.) | D. Moskva – Jekaterinburg 3:2 (kon.) | Viťaz – Jugra Chanty-Mansijsk 3:4 (kon.)
Nižnekamsk – HC Slovan 4:3 (po pr.) | Kazaň – Barys 1:2 (kon.) | Novgorod – Omsk 5:3 (kon.)
koniec
Metallurg Novokuzneck
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
SKA Petrohrad
Utorok 07.01.2014, 11:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    47:37
    Metallurg Novokuzneck dal gól!
    Po strele z ľavého kruhu sa dostal k puku pred bránou nikým neatakovaný KURTIS MCLEAN a pretlačil puk popod ležiaceho gólmana do bránky. Tretíkrát v zápase sa tak domáci ujímajú vedenia. Asistencie: Sergei Yemelin, Evgeny Lapenkov.
     
    42:00
    Petrohrad dal gól!
    Len 5 sekúnd po skončení oslabenia sa podarilo hosťom vyrovnať a to zásluhou MAXIMA CHUDINOVA. Asistencie: Evgeny Ketov, Vadim Shipachyov.
     
    39:43
    Metallurg Novokuzneck dal gól!
    Presnú prihrávku dostal z pravej strany na ľavú domáci bek YEGOR MARTYNOV a dorážal puk do takmer prázdnej brány, pretože Salák sa nedokázal tak rýchlo presunúť od jednej tyčky k druhej. Asistencia: Evgeny Lapenkov.
     
    33:32
    Petrohrad dal gól!
    Jeden z hosťujúcich hráčov poslal puk pred bránu,kde sa strhla menšia mela. V nej sa najrýchlejšie zorientoval ARTEMY PANARIN a strelou do odkrytej brány vyrovnáva na 1:1. Bez asistencie.
     
    11:11
    Metallurg Novokuzneck dal gól!
    Po prihrávke zo stredu pola sa v pravom kruhu s pukom uvoľnil ARTYOM GAREYEV a skóroval. Asistencie: Tuukka Mantyla, Alexej Kosourov.

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 12. Gareyev (Kosourov, Mantyla), 40. Martynov (Lapenkov), 48. McLean (Yemelin, Lapenkov) – 34. Panarin, 42. Chudinov (Ketov, Shipachyov)


    Metallurg Novokuzneck: Sorokin (Lozhkin) – Martynov, Arzamastsev, Mantyla, Kanarsky, Aksyonenko, Kapotov, Kuklev, Kamalov – Akhmetov, Galimov, Musin – Kosourov, Gareyev, Kartayev – McLean, Yemelin, Lapenkov – Kurepanov, Vyglazov, Mitryakov
    SKA Petrohrad: Salák (Ezhov) – Alexandrov, Dallman, Kuteikin, Kalinin, Yudin, Chudinov – Kovalchuk, Ketov, Shipachyov – Tikhonov, Kucheryavenko, Panarin – Martensson, Skachkov Cervenka – Malyshev, Ponikarovsky, Makarov – Sigaryov

    Rozhodca: Referee: Gashilov Viktor, Zakharov – Koposov, Otmakhov