Neapol – Sampdoria 2:0 (kon.) | AC Miláno – Bergamo 3:0 (kon.) | Catania – Bologna 2:0 (kon.)
CFC Janov – Sassuolo 2:0 (kon.) | Parma – Turín 3:1 (kon.) | Udinese – Hellas Verona 1:3 (kon.)
Lazio – Inter 1:0 (kon.)
koniec
AC Miláno
3:0 (1:0)
Atalanta Bergamo
Pondelok 06.01.2014, 15:00 • Stadio Giuseppe Meazza (Miláno) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Na Stadio Giuseppe Meazza sa diali veľké veci. Aktívna Atalanta siahala v druhom polčase po vyrovnaní, ale nakoniec po pekelne dvojminútovke červenočiernych, zostávajú tri body v Miláne. Veľkú zásluhu má na tom hlavne Mario Balotelli, ktorý prihrával na oba druhopolčasové góly.

    Milánčania tak vstúpili do jarnej fázy dôležitým víťazstvom. Mne nezostáva nič iné, než poďakovať za pozornosť a pozvať Vás na Olympijský štadión v Ríme, kde miestne Lazio vyzve ďalší celok z Milána. (17:05:04)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Milánčania už iba pohodlne kombinujú na vlastnej polovici a čakajú na konečný hvizd Sebastiana Peruzza. Vzhľadom na priebeh zápasu budú s tromi bodmi nesmierne spokojní.
     
    90+1
    Takto im už nezostáva nič iné, než s pokorou dohrať dnešné stretnutie. To sa bude dohrávať ešte tri nadstavené minútky.
     
    90
    Hosťujúci tréner Stefano Colantuono vyzerá strápene. Pred len musí tušiť, že pri väčšom šťastí dnes mohlo jeho mužstvo bodovať.
     
    89
    Rossoneri sa už nikam nehrnú a snažia sa v pohode ukočírovať zvyšok zápasu. Náskok 3:0 je zrejme dostatočný.
     
    88
    Poli sa krásne štrikoval po ľavej strane, ale nakoniec sa k prihrávke na Balotelliho nedostal. Z ihriska ho vytlačil Stendardo a nasledovať bude päťka.
     
    87
    O čestný zásah hostí sa snažil postarať striedajúci Brienza. Jeho pokus spoza šestnástky však letí vedľa Abbiatiho ľavej žrde.
     
    86
    Rezultuje však z toho iba ďalšia lopte pre brankára Abbiatiho, ktorý s prehľadom ukrýva Moralezov center.
     
    85
    Rami sa v prvej defenzívnej práci predstavuje faulom, keď nedovolene zastavil Cigariniho. Hostia budú zo strany rozohrávať priamy kop.
     
    84
    Spomínané zranenie Zapatu dáva príležitosť zimnej akvizícii z Valencie. Na trávnik prichádza Adil Rami. Domáci tak hrajú s francúzskou stopérskou dvojicou.
     
    83
    Zdá sa, že budeme pokračovať ďalej bez vynúteného striedania. Odfrkla si predovšetkým Atalanta, ktorá už využila všetky striedania.
     
    82
    Na trávnik sú privolané oba zdravotnícke tímy a sledovať tak budeme ošetrovanie. Horšie je na to zrejme Zapata.
     
    81
    Následnú štandardku z 25 metrov rozohrával Kaká a v šestnástke hostí došlo k ostrému stretu medzi Consiglim a Zapatom.
     
    80
    Milánsky celok rozohrával nakrátko a center si už chystal De Scigllio. K tomu sme sa však nedostali, pretože ďalším faulom sa prezentoval Biava.
     
    79
    Za poliacou čiarou prichádza Balotelliho podkopnutie, o ktoré sa postaral Raimondi. Stáva sa tak prvým potrestaným hráčom hostí.
     
    78
    Defenzíva hostí ustupovala pred brazílskym špílmachrom a čakala na jeho prihrávku. Kaká sa však postaral o nepríjemnú strelu, ktorú musel Consigli iba vyrážať. Brankár hostí následne kryje i Balotelliho dorážku.
     
    77
    Atalanta hrá s loptou na svojej polovici a už sa tak nehrnú dopredu. Motivácia im vyfučala v priebehu dvoch minút.
     
    76
    Na Stadio Giuseppe Meazza už podstatne pokojnejšia atmosféra. V niektorých pasážach hry sa na domácich pískalo.
     
    75
    Striedajú i zdecimovaní hostia, keď ihrisko opustí pravý bek Benalouane. Namiesto neho prichádza Franco Brienza.
     
    74
    Domáci budú striedať, keď namiesto brazílskeho technika Robinha, príde Andrea Poli. Milánčania tak vystužia svoj stred poľa.
     
    73
    Nocerino si so striedajúcim Balotellim veľmi rozumie. Ďalšia ich spolupráca však končí postavením mimo hry, v ktorom sa nachádzal bývalý forward Manchesteru City.
     
    72
    Dobrá lopta z pravej strany, ktorú adresoval Bonaventura. Moralez ju však nedokázal trafiť optimálne a lopta letí mimo.
     
    71
    Dopredu sa tlačil i nezastaviteľný Balotelli, ktorý je po svojom striedaní famózny. Tentokrát sa Consiglimu podarilo vykopnúť jeho strelu.
     
    70
    Definitívu sa snažil na druhej strane odmietnuť Germán Denis, ktorý poriadne natiahol domáceho brankára. Abbiati je však namieste.
     
    69
    Zdalo sa , že vyrovnanie hostí je len otázkou času, ale napokon je z toho domáce vedenie o tri góly. Skrátka Seria A.
     
    67
    AC Miláno dalo gól!
    Balotelli prináša domácej hre neskutočné oživenie. Kaká mu prihrával do čiary, kde si nádherne prebral loptu a následne prihral na stred ihriska, kde si po loptu prišiel BRYAN CRISTANTE. Ten už nič nevymýšľal a z dvadsiatich metrov vypálil. Jeho pokus končí po odraze od pravej žrde v sieti a zdá sa, že je vymaľované!
     
    65
    AC Miláno dalo gól!
    Tak toto je neuveriteľné! Tlak hostí vrcholil vo vyrovnanie, ale nakoniec sa radujú Milánčania. Hĺbkovú Nocerinovu prihrávku si spracoval vo vápne Balotelli, ktorý prihrával pod seba na Emanuelsona. Ten síce nedokázal spracovať loptu, ale na päťke si ju našiel KAKÁ, ktorý povedľa Consigliho zvyšuje na 2:0.
     
    64
    Po rohovom kope sa odohrala pred Abbiatim poriadna skrumáž, ktorú hasil až Zapata. Ten na päťke vyhlavičkoval presnú strelu Moraleza.
     
    63
    Tie budú môcť pokračovať po ďalšom rohovom kope, na ktorý odvracal Urby Emanuelson. Hostia hrajú famózne.
     
    62
    Ten však Atalante nevyšiel a Moralezov center odpratáva opäť Zapata. Ten hrá zatiaľ skvelé stretnutie. Milánčania sú však v obrovských problémoch.
     
    61
    Dvojička Moralez-Denis začína hnevať čoraz viacej. Opäť sme sledovali ďalšiu šikovnú kolmicu od domáceho špílmachra, po ktorej sa Denis rútil do nájazdu. Výborne ho však zakrižoval Zapata, ktorý hasí v poslednej chvíli na rohový kop.
     
    60
    Máme za sebou pekelnú druhopolčasovú štvrťhodinku, v ktorej hrali prím hostia. Tí sa niekoľkokrát dostali veľmi blízko k vyrovnaniu, ale to sa zatiaľ nekoná.
     
    59
    Super Mario sa snažil okamžite zapojiť do hry, ale Nocerinova prihrávka bola príliš dlhá. Rozohrávať bude Consigli.
     
    58
    Allegri reaguje nato, čo sa deje na trávniku a pokúsi sa oživiť hru svojich. Namiesto Matriho príde kontroverzný Balotelli.
     
    57
    Bergamo sa však tentokrát k Abbiatiho ohrozeniu nedostalo a situáciu vyriešil za Cristanteho pomoci stopér Zapata.
     
    56
    Krátko nato sa do ďalšieho zakončenia dostal vytiahnutý Migliaccio, ktorý pálil z uhla iba do Mexésa. Tlak hostí narastá a pokračovať bude rohovým kopom.
     
    55
    Abbiati čaruje na bránkovej čiare! Moralez po krásnom vniknutí do vápna hľadal pred bránkou Denisa a podarilo sa. Hosťujúci kapitán mieril z piatich metrov pomedzi Abbiatiho nohy, ale skúsený brankár ich stihol zaklapnúť a domácich tak naďalej drží pri živote.
     
    54
    Atalanta pokračuje v aktívnom pojatí hry a opäť sa jej podarilo obkľúčiť domácu šestnástku. Allegri už začína byť nervózny.
     
    53
    Hostia si však začínajú veriť a dopredu sa púšťajú v čoraz väčšom počte. Tentokrá pálil z vnútra šestnástky Bonaventura, ale jeho projektil letí nad.
     
    52
    Atalanta však naložila so štandardnou situáciou veľmi dobre a po Cigariniho centri sa gólovo presadil Germán Denis. Jeho zakončenie však neplatí pre sporný faul na Mexésa!
     
    51
    Domáce držanie lopty však išlo do hája, keď sa nedovoleným zákrokom prezentoval stopér Mexés. Hostia budú rozohrávať z polovice ihriska.
     
    50
    Milánčania si opäť rozdávajú loptu v okolí stredového kruhu a snažia sa kontrolovať priebeh zápasu. Len aby sa im to nevypomstilo.
     
    49
    Medzitým sa však hostia ocitli v sľubnom náznaku, keď Bonaventurov center sklepával pre Denisa Moralez. Kapitán hostí však mieril vysoko nad.
     
    48
    Bonaventura bol zozadu zastavený Matrim, ktorý ho na polovici ihriska postrčil lakťom. Sebastiano Peruzzo tasí prvú žltú kartu v zápase.
     
    47
    Matri to robil hneď v úvode druhej polky šikovne, keď si odstrčil Stendarda. Svojho parťáka však zaskočil Migliaccio, ktorý znemožnil Matrimu zakončiť.
     
    46
    V druhom polčase budeme pokračovať bez striedaní. Jediný, kto v druhej polke nepokračuje, je zranený Carmona, ktorý striedal v 19. minúte. Druhé dejstvo začali výkopom domáci.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas na San Siro je už minulosťou. Aktívnejší v ňom boli domáci, aj keď sa nedá povedať, žeby absolútne dominovali. Vytvorili si však niekoľko príležitostí a jednu z nich premenil po protiútoku Kaká. Hostia kontrovali v závere polčasu strelou do žrde a v druhej polke nepredajú svoju kožu lacno.

    Myslím, že to je adekvátna pozvánka na druhé dejstvo, ktoré začína približne od 16:03.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+2
    Po rohovom kope sa odrazila lopta k Basellimu, ktorý pohotovo vypálil na bránku. Jeho pokus si však Abbiati v strede bránky postrážil.
     
    45+1
    Jeho pokus však bol tečovaný a nasledovať bude rohový kop, ktorý odštartuje dvojminútový nadstavený čas.
     
    45
    Na konci prvého polčasu sa však hostia mohli dočkať vyrovnania. Benalouane centroval cez Emanuelsona, ktorý jeho pokus zablokoval, ale z druhej vlny pálil Raimondi. Po jeho rane zazvonila Abbiatiho ľavá tyč!
     
    44
    Germán Denis je na hrote výrazne osamotený a presadzuje sa len veľmi ťažko. Často si chodí dozadu po loptu a pri takejto snahe ho tentokrát fauloval Nocerino.
     
    43
    Po rohovom kope sa dostal ku koncovke Migliaccio, ale jeho pokus mimo si škrtáme. Ešte pred ním totiž fauloval stopér Stendardo.
     
    42
    Talianska réžia nám ponúkla i štatistiku držania lopty. Kým domáci ju mali v moci vyše 15 minút, hostia iba necelých desať.
     
    41
    Voľný kop rozohrával sám faulovaný a na prvej žrdi hlavičkoval Zapata. Jeho pokus však skončil iba na tele Stendarda.
     
    40
    Po gólovej asistencii stúplo sebavedomie i Urbymu Emanuelsonovi, ktorý rozbiehal ďalší útok Rossoneri. Tentokrát ho však fauloval Benalouane.
     
    39
    AC Miláno sa tentokrát nepresadilo, ale vadiť im to až tak nemusí. Majú totiž jednogólové vedenia a Atalanta je zatiaľ bezzubá.
     
    38
    Bergamo však bolo o ničo pozornejšie a loptu poslal do bezpečia Stendardo. Po krátkej chvíli však bude nasledovať ďalší roh, na ktorý odvracal loptu Migliaccio.
     
    37
    Milánčania sa teraz vezú na vlne eufórie a po ďalšom priamočiarom útoku bude nasledovať rohový kop z pravej strany.
     
    36
    Domácemu kapitánovi aplaudoval celý štadión vrátane prezidenta Silvia Berlusconiho a novej posily Hondy.
     
    35
    AC Miláno dalo gól!
    Atalanta nám ukázala, ako sa nemá rozohrávať rohový kop. Hostia sa po zbabranej štandardke nestihli vrátiť, protiútok ťahal Emanuelson a po peknej kolmici otvára skóre KAKÁ. Ten si počkal na Consigliho pohyb a následne ho technicky obstrelil.
     
    34
    Po ňom sa domáci nepresadili a po rýchlom protiútoku sa bude kopať rohový kop i na druhej strane.
     
    33
    Tentokrát však Nocerina Cigarini zastaviť nedokázal a po jeho prihrávke strieľal z hranice šestnástky Kaká. Jeho technický pokus po zemi vyráža Congili na rohový kop.
     
    32
    Keby ju ešte zdobila väčšia presnosť pri protiútokoch, tak by to bola paráda. Tentokrát sa tak nestalo a po Bonaventurovom faule bude rozohrávať De Sciglio.
     
    31
    Máme za sebou už polhodinu zápasu a s Atalantou to zatiaľ vyzerá dobre. Raz ju síce zachránilo brvno, ale inak domácich k ničomu nepustila.
     
    30
    Kaká našiel ľahkým oblúčikom Matriho, ktorý hlavou predlžoval na Nocerina, ten však Consiglimu posiela iba priateľský pozdrav hlavou.
     
    29
    De Sciglio sa zatiaľ absolútne nedokáže presadiť a jeho centre zbierajú iba zadáci hostí. Tentokrát to bol stopér Migliaccio.
     
    28
    Cigarini v ďalšom sklze, vďaka ktorému Kaká nenašiel Cristanteho. Ten počiatočný nápor domácich sa postupne rozplynul.
     
    27
    Zatiaľ by som určite pochválil predovšetkým Cigariniho, ktorý znepríjemňuje prácu dvojice Kaká-Nocerino.
     
    26
    V ďalšom postavení mimo hru sa ocitol tentokrát Robinho. Atalanta sa až na dve chybičky bráni na výbornú.
     
    25
    Dobrá práca hosťujúceho ľavého beka Brivia, ktorý podvihol De Scigliov center a ten tak preletel celú šestnástku hostí.
     
    24
    Na druhej strane sa domáci snažili presadiť kombinačne, ale Kaká sa po Robinhovej prihrávke zapojiť nemohol. Nachádzal sa totiž v postavení mimo hru.
     
    23
    Bergamo sa prezentuje ďalšou prostou akciou, keď sa o dlhý nákop vpred postaral Benalouane. Loptu však zviera iba brankár Abbiati.
     
    22
    Loptu si postavil Luca Cigarini, ktorému sa síce podarilo prestreliť múr, ale jeho nedôrazný pokus smeroval iba do stredu bránky.
     
    21
    Teraz však pozor pred šestnástku domácich. Po Mexésovom faule bude nasledovať sľubná štandardka z osemnástich metrov.
     
    20
    Bonaventura sa ocitol v ojedinelom protiútoku hostí, ktorý však zastavil zatiaľ výborný stopér Cristian Zapata.
     
    19
    Zranený Carlos Carmona teda skutočne opúšťa trávnik na San Siro. Jeho miesto zaujme 21-ročný Daniele Baselli.
     
    18
    Čilský futbalista Carlos Carmona sa už po druhýkrát v krátkom slede ocitá na trávniku a pre zranenie bude musieť zrejme striedať.
     
    17
    Bergamo sa zbavuje lopty veľmi jednoducho a kazí prakticky už prvú prihrávku. Týmto spôsobom sa dostáva zbytočne pod tlak.
     
    16
    Jedna z mála nepresností domácich, ktorá poskytuje Atalante príležitosť na vydýchnutie. Milánčania totiž začínajú podkurovať.
     
    15
    Ďalšia koncovka červenočiernych. Tentokrát to spoza šestnástky skúšal Nocerino. Jeho pokus však letí pár metrov vedľa.
     
    14
    Milánčania pokračujú v živom výkone a mladíček Cristante sa mi zatiaľ veľmi páči. Atalanta sa začína ocitať vo veľkých problémoch.
     
    13
    Domáci však využili dočasné vysunutie Nerazzurri a po priamočiarej akcii brazílskeho dua Kaká-Robinho, zakončoval z päťky Cristante. Jeho pohotový pokus však zastavilo brvno hosťujúcej bránky!
     
    12
    Po síce hostia vystrelili, ale Brivio pálil iba vysoko nad. Navyše sa táto koncovka rátať nebude, pretože vo vápne bol faulovaný Mexés.
     
    11
    Dobrá defenzívna robota v podaní Zapatu, ktorý nenechal odcentrovať kapitána Denisa a nasledovať bude rohový kop.
     
    10
    Atalanta sa zatiaľ presadzuje iba zriedkavými protiútokmi. Tentokrát bol zavŕšený nepresným centrom od Brivia.
     
    9
    Tentokrát však Robinho prihrával presne a vo vápne vysunul útočníka Matriho. Ten sa snažil dávať loptu pod seba, ale Cristante ju dostal trochu na päty a koncovku už nezvládol.
     
    8
    Robinhovi sa zatiaľ príliš nedarí. Tentokrát svoj prienik nezakončil centrom do vápna. Loptu oprel iba do Benalouaneho.
     
    7
    Snáď po prvýkrát sa ocitla na súperovej polovici i Atalanta, ale ich snaha končí Raimondiho postavením mimo hry.
     
    6
    Kamera si už niekoľkokrát vybrala japonského špílmachra Hondu, ktorý sa nachádza iba na tribúne. Ďalší novic Rami sa však už zmestil aspoň na lavičku.
     
    5
    Domáci však okamžite zavreli svojho súpera pred vlastnú šestnástku a s jarnou stíhacou jazdou na európske poháre to zrejme myslia vážne.
     
    4
    Ostrý súboj vo vápne hostí posúdil hlavný rozhodca v prospech Atalanty. Matrimu je pískaný útočný faul a rozohrávať bude Consigli.
     
    3
    Milánčania sa ocitli v prvej veľkej šanci zápasu. Robinho to však nezvládol. Brazílčana našiel na okraji vápna skvelým centrom De Sciglio, ale Robinho netrafil loptu ideálne a jeho pokus smeroval mimo.
     
    2
    Po Nocerinovej prihrávke sa do prvej šance rútil Robinho, ale jeho postup prerušil skvelým sklzom Cigarini.
     
    1
    Zápas otvorili hostia, ktorí nastúpia v tradičnej kombinácii. Rossoneri budú útočiť v prvej polke sprava-doľava.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    AC Miláno: Abbiati – De Sciglio, Zapata, Mexés, Emanuelson – Cristante, de Jong, Nocerino – Kaká (C) – Robinho, Matri
    Náhradníci: Amelia, Coppola – Saponara, Pazzini, Poli, Bonera, Silvestre, Balotelli, Zaccardo, Rami

    Atalanta Bergamo: Consigli – Benalouane, Stendardo, Migliaccio, Brivio – Raimondi, Cigarini, Carmona, Bonaventura – Moralez – Denis (C)
    Náhradníci: Sportiello – Giorgi, Livaja, Canini, Baselli, Brienza, Del Grosso, Yepes, Cazzola, Marilungo, Koné, De Luca

    Rozhodca: Sebastiano Peruzzo – F. de Luca, M. Passeri – G. Stallone.
     
    Vitajte na zamračenom Stadio Giuseppe Meazza, kde už snáď nebude pokračovať trápenie milánskych Rossoneri.

    To je už obohratá pesnička, ktorá sa stala na Apeninskom polostrove jesenným hitom. AC sa nachádza bližšie k zostupu, než k európskym pohárom a mediálny nápor už tréner Allegri nezvládol. Po sezóne svoju milánsku etapu ukončí.
    Na ťažkú domácu situáciu však Atalanta brať ohľady určite nebude a svojho soka sa pokúsi preskočiť v ligovej tabuľke.

    Tabuľkové postavenie:

    13. AC Miláno: 4 – 7 – 6; skóre 25:26; body 19
    15. Bergamo: 5 – 3 – 9; skóre 18:25; body 18

    Forma:

    AC Miláno: P – R – R – R – V – V
    Bergamo: P – R – P – V – R – P

    Rád by som nadviazal na úvodnú myšlienku tohto preview. Červenočierni sa totiž skutočne nachádzajú bližšie k zostupu, než ku kontinentálnym súťažiam. Aspoň na Európsku ligu predstavuje aktuálna strata 12 bodov. Kým náskok na 18. Sassuolo len chudobných päť.
    Minulý rok sa lúčili milánskym derby s Interom, ktoré rozhodol jediným gólom Palacio. Strata mestského derby znamenala pre Rossoneri štvrtý zápas bez výhry. Celkovo sa radovali z posledných deviatich ligových zápasov len raz!

    Atalanta je síce ešte o dve priečky nižšie, ale nič iné sa od tohto klubu ani čakať nedalo. Jednoznačnou prioritou Nerazzurri je záchrana. V lige sa však naposledy radovali 10. novembra (Bologna 2:1). Od vtedy už odohrali päť zápasov, z ktorých brali iba dva body.
    Radosť im mohlo urobiť aspoň pohárové vystúpenie, kde v štvrtom kole vyradili Sassuolo (2:0). Pred dnešným zápasom im na pohode nepridáva ani bilancia na cudzích trávnikoch. Z 27 možných bodov totiž La Dea brala iba štyri!

    Vzájomné zápasy:

    27.01.2013; Atalanta Bergamo – AC Miláno 0:1
    (El Shaarawy)

    15.09.2012; AC Miláno – Atalanta Bergamo 0:1
    (Cigarini)

    02.05.2012; AC Miláno – Atalanta Bergamo 2:0
    (Muntari, Robinho)

    08.01.2012; Atalanta Bergamo – AC Miláno 0:2
    (Ibrahimovič, Prince Boateng)

    28.02.2010; AC Miláno – Atalanta Bergamo 3:1
    (2x Pato, Borriello – J. Valdés)

    04.10.2009; Atalanta Bergamo – AC Miláno 1:1
    (Tiribocchi – Ronaldinho)

    Pre domácich hovorí aj priaznivá bilancia z posledných zápasov, keď zvíťazili v šiestich z 8 pokusov. Posledný zápas na San Siro však ovládla práve Atalanta, keď o všetkom rozhodol Cigarini.
    Dnes by určite nebolo na škodu, keby si nato zaspomínali. Proti zdecimovaným Milánčanom by to mohlo ísť.

    Absencie:

    Domácich tradične trápi rozsiahla maródka. Minimálne ešte do marca bude chýbať mladučká hviezdička El Shaarawy. Dokopy sa zrejme nestihne dať ani trojica Constant, Abate a Birsa.
    Posledné stretnutie navyše nedohral Sulley Muntari, ktorý videl v 93. minúte červenú kartu a nezahrá si tri zápasy.

    Ešte o niečo väčšie problémy majú hostia. Tí môžu rovno zabudnúť na dnešný návrat Belliniho so Scalonim. O niečo lepšie je na tom dvojica Lucchini-Livaja, ale ich použiteľnosť zostáva otázna.
    Pomôcť by však hosťom mohol Mario Yepes, ktorý strávil v milánskom drese tri roky a o motiváciu bude mať postarané.

    Ešte raz Vás teda vítam pri sledovaní 18. kola Serie A. V Miláne nás čaká zaujímavý zápas a pokiaľ Vás zaujíma, či bude pokračovať trápenie červenočiernych, tak si nenechajte ujsť dnešné stretnutie.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.

    Erik Farkaš

    Góly: 35. Kaká, 65. Kaká, 67. Cristante

    Karty:   48. Matri (ACM) – 79. Raimondi (BER)


    AC Miláno: Abbiati – De Sciglio, Zapata, Mexés, Emanuelson – Cristante, de Jong, Nocerino – Kaká (C) – Robinho, Matri
    Náhradníci: Amelia, Coppola – Saponara, Pazzini, Poli, Bonera, Silvestre, Balotelli, Zaccardo, Rami

    Atalanta Bergamo: Consigli – Benalouane, Stendardo, Migliaccio, Brivio – Raimondi, Cigarini, Carmona, Bonaventura – Moralez – Denis (C)
    Náhradníci: Sportiello – Giorgi, Livaja, Canini, Baselli, Brienza, Del Grosso, Yepes, Cazzola, Marilungo, Koné, De Luca

    Rozhodca: Sebastiano Peruzzo – F. de Luca, M. Passeri – G. Stallone