Real Madrid – Vigo 3:0 (kon.) | Rayo Vallecano – Villarreal 2:5 (kon.)
koniec
Real Madrid
3:0 (0:0)
Celta Vigo
Pondelok 06.01.2014, 19:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Takže je za nami zápas medzi Realom Madrid a Celtou Vigo, ktorý sa končí výsledkom 3:0 pre domácich. Toto víťazstvo im svojimi gólmi zabezpečili v 66.minúte Benzema a v 82.minúte a 93.minúte Ronaldo. Domáci si tak pripísali 3 body do tabuľky.

    V druhom polčase sme sa teda napokon gólov dočkali a to hneď troch. Pri pohľade na skóre sa zdá, že domáci si hravo so zápasom poradili, ale tomu tak určite nebolo. Domáci, síce hral oveľa aktívnejšie než hostia, ale dlho, dlho sa nevedeli dostať do vyloženej šance a navyše, hostia zahodili dve obrovské šance na gól. V 66.minúte sa už hostia rozsypali a postupne inkasovali 3 góly. Nebol to až moc dobrý výkon bieleho baletu a ani Cristiana Ronalda, ktorý sa však paradoxne stáva mužom zápasu, keďže sa mu podarilo streliť dva góly.

    Mne už neostáva nič iné ako zaželať príjemný zvyšok dnešného sviatočného večera a úspešný štart do skráteného pracovného týždňa. Dovidenia pri ďalších prenosoch. Lúči sa s vami Miroslav Revaj. (20:57:54)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Real Madrid dal gól! Tak predsa ešte padol gól v závere zápasu, ktorý dávajú domáci a je to teda 3:0! Dnes nie až tak moc dobre hrajúci RONALDO opäť vedel kde sa postaviť a po krásnej prihrávke od Balea dáva Cristiano Ronaldo svoj 400.gól vo svojej kariére.
     
    90+2
    Benzemov pokus obrana hostí odkopáva preč, domáci ešte ostanú pri lopte.
     
    90
    Nadstavujú sa ešte 3 minúty.
     
    89
    Bale sa ešte dostal ku strele, pozorný brankár Yoel s jeho pokusom problém nemal a loptu chytil do svojich rukavíc.
     
    88
    Teraz sledujeme už len také dohrávanie zápasu. Ani jeden z tímov sa už moc do zakončenia nehrnie a už len takticky vyčkávajú domáci na koniec zápasu.
     
    87
    Nolito sa teraz ocitol v 16-tke domácich, ale toho si dobre postrážil Pepé a loptu pred ním odkopl do bezpečia.
     
    86
    Domáci predsa ešte skúšajú pridať ďalší gól. Jesé je dnes veľmi aktívny po svojom príchode na trávnik, poslal prihrávku na Benzemu, ale jeho slabý pokus domácich fanúšikov po tretí krát v zápase nerozjasal.
     
    85
    Do brejku po rohu vyrazili domáci, Ronaldo mal zálusk na svoj druhý gól v zápase, ale stál v ofsajde a zakončiť tak nemohol.
     
    84
    Hostia ešte zahrávali rohový kop, ktorý si po útočnej aktivite vybojovali, ale nič zaujímavého nepriniesol.
     
    83
    Hostia to už asi zabalili a dopredu už vôbec nejdú. Domáci majú teraz častejšie loptu a už len čakajú na koniec zápasu. Do konca ešte však ostáva 7 minút, ale už sa asi ničoho zaujímavého nedočkáme.
     
    82
    Real Madrid dal gól! A je už rozhodnuté o víťazovi zápasu! Domáci dávajú gól na 2:0 a o ich víťazstve už nik nepochybuje. Nenápadný prízemný center do 16-tky hostí, sa dostal až ku úplne voľnému RONALDOVI, ktorý napokon v dnešnom zápase gól dal. Carvajal to vymyslel skvelo, keď dobre našiel na zadnej tyči Ronalda, ktorý bez problémov dal gól do odkrytej brány – 2:0
     
    80
    Rafinha sa už skoro dostal do veľkej šance, ale Modrić si dnes plní aj svoje obranné povinnosti na výbornú a loptu včas pred nim odkopáva na rohový kop.
     
    79
    V týchto chvíľach ojedinelý útok domácich nič nepriniesol a tak dopredu idú teraz aktívnejší hostia. Čas na vyrovnanie sa im pomaličky kráti.
     
    78
    Opäť začínajú tlačiť hostia, domáci už ubrali zo svojej útočnej aktivity. Skúšajú vyrážať do brejkov. Hostia sa však nemôžu dostať ku strele na bránu a tak môžu ostať domáci pokojní.
     
    77
    Rohový kop neznamenal žiadne nebezpečenstvo pre hostí, ktorý môžu teraz ísť opäť dopredu a ohroziť bránu bieleho baletu.
     
    77
    Domáci predsa len vyšili aj do útoku a vybojovali rohový kop.
     
    76
    Smoliar zápasu Charles odchádza z ihriska a prepúšťa miesto mladíkovi Santi Mina.

    Miroslav Revaj

    Góly: 66. Benzema, 82. Ronaldo, 90+3. Ronaldo

    Karty:   34. Álex López (VIG), 43. Fernandez (VIG)


    Real Madrid: Diego Lopéz – Carvajal, Marcelo, Pepe, Ramos(C), Modrić, Di María, Xabi Alonso, Isco, Benzema, Ronaldo.
    Náhradníci: Casillas – Arbeloa, Nacho, Bale, Illarramendi, Jesé, Morata.

    Celta Vigo: Yoel – Mallo, Jonny, Cabral, David Costas, Oubiňa(C), Fernandez, Álex Lopéz, Rafinha, Charles, Orellana.
    Náhradníci: Sergio Alvarez – Aurtenetxe, Jonathan Vila, Nolito, Lévy Madinda, Krohn-Deli, Santi Mina.

    Rozhodca: Álvarez – Gallego, Barranco.