Real Madrid – Vigo 3:0 (kon.) | Rayo Vallecano – Villarreal 2:5 (kon.)
koniec
Real Madrid
3:0 (0:0)
Celta Vigo
Pondelok 06.01.2014, 19:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Príjemný podvečer želám všetkým fanúšikom, ktorý sa rozhodli sledovať tento prenos zo zápasu PRIMERA DIVISION, v ktorom na seba narazia Real Madrid a Celta Vigo. Zápas je naplánovaný na 19:00. Moje meno je Miroslav Revaj a prinesiem vám zo zápasu všetko to najpodstatnejšie.

    V tento sviatočný deň sa v Španielku dohráva 18.kolo tejto súťaže, v ktorom domáci Real Madrid hostí na svojom ihrisku Celtu Vigo. Teraz si oba tímy predstavíme :

    Real Madrid :
    Domáci biely balet sa v tabuľke nachádza na 3 mieste za zisk 41 bodov, ktoré im boli udelené za 13 výhier, 2 remízy a v 2 zápasoch bodovo neuspeli. Nastrieľali 49 gólov a inkasovali ich 21. Domáci určite moc nie sú s týmto miestom spokojný. Určite pomýšľajú na vyššie ciele, ako je zisk majstrovského titulu. Na prvú Barcelonu v tejto dobe strácajú až 8 bodov. Nič nie je však pre nich ešte stratené. Momentálne majú vynikajúcu formu, keď z posledných 5 zápasov 4 vyhrali a 1 remizovali. V poslednom zápase dokázali vyhrať v dramatickom zápase na pôde Valencie 3:2. Najlepším strelcom bieleho baletu je kto iný ako hviezdny Portugalčan Ronaldo, ktorý je s 18 gólmi druhým najlepším strelcom súťaže.

    Celta Vigo :
    Hosťom sa vôbec tak ako domácim nedarí. Nachádzajú sa nízko a to až na 16.mieste. Dokázali získať 16 bodov za 4 výhry, 4 remízy a v 9 zápasoch nebodovali. Nastrieľali 21 gólov a inkasovali ich 27. Cieľ hostí v sezóne je jednoznačný a to je záchrana. Nato však potrebujú nutne body, keďže v spodnej časti tabuľky to je vyrovnané a od zostupovej pozície ich delí len 1 bod. Momentálne majú aj zlú formu, keď z posledných 5 zápasov vyhrali len 1, 1 remizovali a 3 prehrali. V tom poslednom remizovali s Osasunou 1:1 na domácej pôde. Osasuna je práve jeden z ich konkurentov o udržanie sa v tejto súťaži. Najlepším strelcom tohto tímu je Brazílčan Charles s 5 gólmi.

    Favorit zápasu je teda úplne jasný, sú nim domáci. Zápas sa však začína od 0:0 a uvidíme či hostia prekvapia, alebo budú hrať len druhé husle v zápase.

    Na sledovanie zápasu ste všetci srdečne pozvaný.
     
    Úvodné zostavy:

    Real Madrid CF: Diego Lopéz – Carvajal, Marcelo, Pepe, Ramos(C), Modrić, Di María, Xabi Alonso, Isco, Benzema, Ronaldo.
    Náhradníci: Casillas – Arbeloa, Nacho, Bale, Illarramendi, Jesé, Morata.

    Celta Vigo: Yoel – Mallo, Jonny, Cabral, David Costas, Oubiňa(C), Fernandez, Álex Lopéz, Rafinha, Charles, Orellana.
    Náhradníci: Sergio Alvarez – Aurtenetxe, Jonathan Vila, Nolito, Lévy Madinda, Krohn-Deli, Santi Mina.

    Rozhodca: Álvarez – Gallego, Barranco.
     
    Ešte raz vás všetkých vítam pri tomto prenose. Zostavy sú už zverejnené a môžte si ich prečítať. Do zápasu nám ostáva už len pár minút a mne neostáva nič iné ako zaželať príjemné sledovanie.

    Arbitrami tohto zápasu budú páni Álvarez, Gallego a Barranco.
     
    Oba tímy sú už aj s rozhodcami na hracej ploche. Zápas už za chvíľočku vypukne.
     
    Pred zápasom je tu ešte minúta ticha za nebohého Eusebioa.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Zápas sa nám začal. Výkop mali domáci.
    Domáci majú dnes biele dresy, hostia nastupujú s čiernymi.
     
    1
    Prvý útok domácich sa skončil len odkopom lopty od obrancov hostí. Domáci si po loptu prišli na vlastnú polovičku a ostávajú v útočnom ťažení.
     
    2
    Domáci zvolili postupný útok a ten sa strelou na bránu hostí neskončil. Ronaldo padol na zem pred 16-tkou, ale priamy kop sa nepíska.
     
    2
    Hostia sa so sovjim útokom nedostali, nerozumeli si v rozohrávke a loptu stratili. Dopredu tak idú opäť domáci.
     
    3
    Domáci v strede poľa loptu stratili, hostia ju získali a snažili sa dostať pred bránu domácich. Pozorná obrana bieleho baletu loptu získala a hneď zakladá protiútok.
     
    4
    Útok domácich je zastavený postranným rozhodcom, ktorý odmával ofsajd Benzemu.
     
    4
    Z väčšej vzdialenosti to skúšal domáci Ronaldo, jeho pokus bol stečovaný na roh.
     
    5
    Roh domácich nič nepriniesol, Pepé na loptu nedočiahol. Dopredu už vyrážajú hostia.
     
    6
    Z ničoho nič obrovská šanca hostí. Charles dostal nádherný pas a dostal sa do samostatného úniku a postupoval sám na domáceho brankára Lopéza. Ten vytiahol nádherný zákrok a končekmi prstov vytlačil jeho pokus na rohový kop!
     
    7
    Rohový kop neznamenal pre domácich žiadne nebezpečenstvo a loptu v pohode odhlavičkovala domáca obrana preč.
     
    8
    Po následnom rýchlom brejku získali ajj domáci rohový kop.
     
    8
    Roh rozohrali domáci nakrátko a po sérii prihrávok sa ku strele z väčšej vzdialenosti dostal Isco, ale tento pokus bol malinou pre brankára Yoela.
     
    9
    Domáci však prakticky ihneď získali späť loptu na svoje kopačky, založili útočnú akciu, ale Ronaldo si pri spracovaní lopty pomohol rukou a tak sa žiadna šance bieleho baletu nekoná.
     
    10
    Domáci však stále ostávajú pri lopte, hostia viac bránia ako útočia, ale napriek tomu mali najväčšiu šancu na skórovanie hostia.
     
    11
    Isco sa v 16-tke hostí dostal ku lopte, ale jeho prihrávka skončila len pri obrancoch hostí, ktorý zakladajú protiútok svojho tímu.
     
    12
    Center do 16-tky domácich nenarobil žiadne problémy domácim a loptu odkopli preč.
     
    13
    Domáci sa naďalej tlačia do útoku a hostia sa musia brániť. Avšak, domácim chýba presná finálna prihrávka alebo zakončenie. Tak ako to bolo teraz pri centri Ramosa.
     
    14
    Yoel radšej vytlačil center domácich na rohový kop. Domáci svoj tlak stále viac a viac stupňujú, skóre sa však stále nemení.
     
    15
    Po rohu sa do zakončenia dostal Marcelo a po jeho streleckom pokuse sa správne dožadoval ďalšieho rohového kopu. Rozhodca však odpískal len odkop od brány hostí.
     
    16
    Hostia teraz získali po faule na Rafinhu priamy kop z pravej strany v blízkosti domácej brány.
     
    16
    Sám faulovaní bol exekútorom tohto priameho kopu, jeho center však len preletel cez domácu bránu. Lopéz len loptu kontroloval, zasahovať nemusel.
     
    17
    Útok domácich ťahal Ronaldo, ale bol v strede ihriska nedovolene zastavený. Domáci tak pri lopte ešte ostanú, získali priamy kop, ale ten vôbec nebezpečne nevyzerá.
     
    18
    Isco v strede poľa dostal nepríjemný úder do tváre, ale je už v poriadku a v hre sa môže pokračovať. Domáci fair-play odovzdali loptu hosťom.
     
    19
    Domáci opäť začínajú tlačiť na domácich, ale zatiaľ v zápase vážnejšie bránu hostí neohrozili. Hostia pozorne bránia a do šance biely balet nepúšťajú. Stále platí to, že najväčšiu šancu v zápase mali hostia.
     
    20
    Carvajal poslal center do 16-tky hostí, pozorný brankár Yoel jeho center chytil do svojich rukavíc. Zakladá tak protiútok hostí.
     
    21
    Hostia sa teraz s loptou dostávajú maximálne po stredový bod, domáci vyslali ďalší center do 16-tky, ale Di María ho vyslal nepresne a do šance sa tak domáci nedostali.
     
    22
    Pád Ronalda v pokutovom území hostí po faule od Malloa neznamená pokutový kop pre domácich. Ronaldo to pri-filmoval a dobre vedel, že mu to rozhodca nezožerie.
     
    23
    Tlak domácich začína priberať na intenzite, ale hostia nedovolil sa domácim dostať do vyloženej šance. Pozorne sa bránia a lopty odkopávajú preč. Snažia sa tento tlak domáci ustáť.
     
    24
    Po centri do 16-tky hostí sa po skrumáži dostal ku lopte Benzema, ale jeho pokus bol zrazený na rohový kop.
     
    25
    Roh domácich žiadne nebezpečenstvo pre hostí neznamenal, v osobnom súboji si Ramos pomohol faulom a tak domáci loptu strácajú.
     
    26
    Stále platí, že sa hrá prevažne na polovičke hostí. Hostia sa však úspešne bránia a domáci ešte vôbec v zápase nemali vyloženú šancu.
     
    27
    Hostia sa ojedinele dostali pred 16-tku domácich, ale dobre sa vrátil Modrić a loptu získal. Zakladá tak útok domácich.
     
    28
    Center do 16-tky hostí v podaní Ángel di María našiel Ronalda, ale jeho pokus bol veľmi nepresný a brankár Yoel loptu zbiera zo zeme a posiela svoj tím do protiútoku.
     
    29
    Z diaľky to teraz skúšal Modrić, ale jeho pokus len tesne minul bránu hostí. Brankár Yoeal mohol ostať v pokoji, zasahovať nemusel.
     
    30
    Hostia to teraz skúšajú na brejky, po jednom z nich sa do hlavičky oprel Charles, ale jeho pokus preletel bránou domácich. Lopéz len loptu kontroloval, tiež zasahovať nemusel.
     
    31
    Pepé odkopol radšej center Castra na rohový kop.
     
    31
    No a rohový kop hostí narobil problémy domácim. Našťastie tam na poslednú chvíľu niekto z domácich odhlavičkoval loptu preč a je z toho ďalší rohový kop pre hostí.
     
    32
    Ďalší rohový kop už domáci bez problémov poslali do bezpečia. Tréner domácich nie je z priebežným stavom spokojný a dáva to svojim zverencom najavo.
     
    33
    Domáci sa opäť dostali ku lopte a skúšajú ohroziť bránu ich dnešného súpera. Zatiaľ pozorná obrana hostí tlaku vzdoruje.
     
    34
    Álex López to teraz prehnal s agresivitou a poslal Pepého odzadu k zemi.
     
    35
    Domáci tak zahrávali priamy kop, ale center Di María bol až moc pretiahnutý a bude z toho len odkop od brány hostí.
     
    36
    No musím uznať, že zatiaľ moc záživný futbal nesledujeme. Domáci tlačia na hostí, ale obrana hostí ich do vážnej šance v zápase ešte nepustila. Hostia to skúšajú na brejky, ktoré tiež nič neznamenajú.
     
    37
    Tak zakríkol som tie brejky domácich. Tento skončil veľmi nebezpečne a našťastie pre domácich to je len roh pre hostí. Álex López to vyskúšal individuálne a jeho prienik a následná strela skončila na obrancovi domácich. Rohový kop pre hostí.
     
    38
    Z rohu pred bránou domácich nezapršalo a domáci sa tak opäť môžu pokúsiť bránu svojho súpera.
     
    39
    Ramos sa po centri Ángel di María dostal do hlavičky, jeho pokus však vytlačil len s námahou brankár Yoel na rohový kop.
     
    40
    Roh domácim nič nepriniesol a do rýchleho brejku sa dostali hostia. Pepé len s námahou odhlavičkoval loptu preč po centri Oubiňa.
     
    41
    Ronaldo poslal prihrávkou loptu do 16-tky hostí, ku strele sa dostal Di María, ale jeho slabý pokus bol malinou pre brankára hostí Yoela. Hostia si tak môžu opäť z tlaku domácich aspoň na chvíľu vydýchnuť.
     
    42
    Ani tento tlak domácich nepriniesol zmenu skóre. Hostia opäť loptu odkopli preč a tak stále držia bez gólový stav. Uvidíme či sa do konca prvého polčasu ešte zmení.
     
    43
    Fernande až moc prehnane si počínal v osobnom súboji a poslal ku zemi Ramosa. Vidí za to žltú kartu.
     
    44
    Ramos si so súboj asi odniesol nejaké zranenie. Odchádza za postrannú čiaru a je ošetrovaní. v hre sa pokračuje, domáci hrajú zatiaľ len s 10 hráčmi.
     
    45
    Nadstavuje sa ešte 1 minúta.
     
    45+1
    Ramos sa už vrátil späť do hry. Loptu majú na kopačkách hostia a dopredu sa nehrnú. Všetko už nasvedčuje tomu, že polčas skončí výsledkom 0:0
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas sa skončil výsledkom 0:0, čo určite viac vyhovuje hosťom. Domáci boli jednoznačne v zápase lepší, ale do vyloženej šance sa nedostali a tak gól streliť nemohli. Práve naopak, hostia, ktorý hrali výlučne len na brejky sa zatiaľ dostali do najväčšej šance v zápase, keď sa ich najlepší strelec Charles dostal do nájazdu na brankára Lopéza, ale ten krásne vyrazil loptu preč.

    Uvidíme čo nám prinesie druhý polčas, či budeme naďalej svedkami tej istej hry, alebo sa hostia nadýchnu k inému a lepšiemu výkonu. Snáď sa už konečne dočkáme aj gólu, ktorý hru určite oživí.
     
    Oba tímy spolu s rozhodcami sú už na hracej ploche. Druhý polčas sa nám za chvíľu začne.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas sa nám začal. Výkop mali hostia.
     
    46
    Hneď v úvode druhého polčasu je tu zmena v domácom tíme. Odchádza Xabi Alonso, prichádza Illarramendi.
     
    47
    Hostia si moc dlho loptu nepodržali a dopredu opäť vyrážajú domáci. Hostia sa budú musieť opäť brániť.
     
    47
    Marcelo ostal po osobnom súboji ležať na zemi a rozhodca hru prerušil. Marcelo odchádza sa postrannú čiaru, kde bude ošetrený.
     
    48
    Marcelo je už späť v hre, domáci si vybojovali rohový kop. Hostia tak budú čeliť prvému ohrozeniu v tomto druhom polčase.
     
    48
    Rohový kop rozohrali domáci nakrátko, ale žiadne ohrozenie brány hostí to neprinieslo. Domáci však ostávajú pri lopte.
     
    49
    Ronaldo zachytil chybnú rozohrávku obrany hostí, ale jeho pokus len tak preletel cez bránu hostí. Ronaldo zatiaľ toho moc v tomto zápase neukázal.
     
    50
    Útok a tlak domácich stále pokračuje, hostia sú stiahnutý na vlastnej polovičke a len sa bránia. Domáci si opäť vybojovali rohový kop.
     
    51
    Roh domáci zahrali zle a loptu stratili. Do brejku idú hostia.
     
    51
    Hostia však pri rozohrávke spravili chybu, loptu stratili a do brejku išli domáci. Nový muž na ihrisku Illarramendi sa prezentoval krásnou prihrávkou na Benzemu, ale francúzsky útočník stál v ofsajde a do zakončenia sa nedostal.
     
    52
    Di María poslal krásnu prihrávku do 16-tky hostí, za loptu sa hnali hneď Isco, Ronaldo a Benzema, ale pri lopte bol ako prvý brankár Yoel a loptu chytil do svojich rukavíc.
     
    53
    Domáci teraz hrajú pred 16-tkou hostí a tlačia na svojho súpera, obrana hostí aj naďalej úspešne vzdoruje.
     
    54
    Isco sa dostal po prihrávke ku lopte, s loptou sa otočil okolo svojho prenasledovateľa, ale jeho pokus smeroval do stredu brány kde stál brankár Yoeal, ktorý tento pokus chytá.
     
    55
    Individuálne sa prebíjal pred bránu hostí Ángel di María, ale do šance sa nedostal, ale vybojoval aspoň rohový kop.
     
    56
    Roh rozohral pekným centrom Isco, ale Ronaldo na loptu hlavou nedočiahol. Hostia sa teraz snažia na dlhšie si podržať loptu a ohroziť bránu domácich.
     
    57
    Ani strela Benzemu zmenu skóre nepriniesla. Jeho volej končí vysoko nad bránou domácich.
     
    58
    Dopredu sa po veľmi dlhej dobe dostali aj hostia, Rafinha potiahol útok hostí, dokázal sa prebiť cez obranu domácich, prihral svojmu spoluhráčovi Orellanaovi, ale jeho pokus bol zblokovaný na rohový kop.
     
    59
    Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Álex López, prichádza Krohn-Dehli.
     
    60
    Rohový kop hostí skončil len v rukaviciach pripraveného brankára domácich Lopéza. Ten tak rozohráva útok svojho tímu.
     
    61
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Isco, prichádza Jesé.
     
    62
    A ihneď sa Jesé dostal aj do šance. Po skrumáži v 16-tke hostí sa ku lopte najprv dostal Ronaldo, ale jeho nožničky skončili na obrancovi hostí, od neho sa lopta dostala ku voľnému Jesému, ale jeho slabý prízemný pokus chytá brankár Yoel. Chcelo to silnejšiu strele v podaní Jesého.
     
    63
    Tak tomuto striedaniu vôbec nechápem. Najlepší hráč domácich v tomto zápase Di María odchádza z ihriska a prichádza na jeho miesto Bale.
     
    64
    Neuveriteľné! Domáci jasne dominujú v zápase, ale najväčšiu šancu na skórovanie mal teraz tak ak aj v prvom polčase Charles, opäť išiel sám na Lopéza, obhodil si ho pekným padáčikom, ale lopta putuje len za postrannú čiaru. Charles je veľkým smoliarom tohto zápasu.
     
    66
    Real Madrid dal gól! Nedáš-dostaneš! Hovorí staré známe pravidlo, ktoré sa teraz aj naplnilo. Po veľkej šanci hostí sa pred bránu hostí dostali domáci hráči, nový muž na ihrisku Jesé získal po centri loptu, prihral na úplne voľného BANZEMU, ktorý len ľahko priťukol loptu, ktorá putuje do pravého horného rohu. Bol tam asi aj teč z dakoho z hráčov hostí, ale to je jedno, domáci sa radujú zo zaslúženého gólu – 1:0.
     
    67
    Hostia sú smutný a zaskočený z tohto gólu, ale sami si o to koledovali. Celý zápas sa len bránia a navyše zahodili dve veľké šance.
     
    69
    Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Fernandez, prichádza Nolito.
     
    70
    Hostia teraz výrazne v zápase ožili a dostávajú sa aj pred 16-tku domácich. Nič iné im neostáva ako otvoriť hru a začať strieľať na bránu bieleho baletu.
     
    71
    Krohn-Deli vybojoval priamy kop pre hostí, z nebezpečnej pozície, ktorá volá po priamej strele na bránu.
     
    72
    A skutočne tomu aj tak bolo, exekútorom bol Nolito, ktorý pálil priamo na bránu, ale jeho tvrdá strela letí nad bránu domácich. Domáci tak môžu opäť podniknúť útočnú akciu.
     
    73
    Aj tréner hostí teraz ukazuje svojim zverencom aby išli viac dopredu. Nemôžu sa už teraz sa nepriaznivého stavu pre nich len brániť.
     
    74
    Ronaldo sa dostal v 16-tke hostí ku strele, ale jeho pokus z otočky letí tesne popri ľavej tyči brány hostí. Hostia už hneď rozohrali a vyrážajú dopredu.
     
    75
    Hosťom sa naďalej darí držať loptu na svojich kopačkách a teraz tlačia na domácich, obraz, ktorý asi nikto nečakal, že by mohol nastať. Domáci odkopávajú lopty len preč.
     
    76
    Smoliar zápasu Charles odchádza z ihriska a prepúšťa miesto mladíkovi Santi Mina.
     
    77
    Domáci predsa len vyšili aj do útoku a vybojovali rohový kop.
     
    77
    Rohový kop neznamenal žiadne nebezpečenstvo pre hostí, ktorý môžu teraz ísť opäť dopredu a ohroziť bránu bieleho baletu.
     
    78
    Opäť začínajú tlačiť hostia, domáci už ubrali zo svojej útočnej aktivity. Skúšajú vyrážať do brejkov. Hostia sa však nemôžu dostať ku strele na bránu a tak môžu ostať domáci pokojní.
     
    79
    V týchto chvíľach ojedinelý útok domácich nič nepriniesol a tak dopredu idú teraz aktívnejší hostia. Čas na vyrovnanie sa im pomaličky kráti.
     
    80
    Rafinha sa už skoro dostal do veľkej šance, ale Modrić si dnes plní aj svoje obranné povinnosti na výbornú a loptu včas pred nim odkopáva na rohový kop.
     
    82
    Real Madrid dal gól! A je už rozhodnuté o víťazovi zápasu! Domáci dávajú gól na 2:0 a o ich víťazstve už nik nepochybuje. Nenápadný prízemný center do 16-tky hostí, sa dostal až ku úplne voľnému RONALDOVI, ktorý napokon v dnešnom zápase gól dal. Carvajal to vymyslel skvelo, keď dobre našiel na zadnej tyči Ronalda, ktorý bez problémov dal gól do odkrytej brány – 2:0
     
    83
    Hostia to už asi zabalili a dopredu už vôbec nejdú. Domáci majú teraz častejšie loptu a už len čakajú na koniec zápasu. Do konca ešte však ostáva 7 minút, ale už sa asi ničoho zaujímavého nedočkáme.
     
    84
    Hostia ešte zahrávali rohový kop, ktorý si po útočnej aktivite vybojovali, ale nič zaujímavého nepriniesol.
     
    85
    Do brejku po rohu vyrazili domáci, Ronaldo mal zálusk na svoj druhý gól v zápase, ale stál v ofsajde a zakončiť tak nemohol.
     
    86
    Domáci predsa ešte skúšajú pridať ďalší gól. Jesé je dnes veľmi aktívny po svojom príchode na trávnik, poslal prihrávku na Benzemu, ale jeho slabý pokus domácich fanúšikov po tretí krát v zápase nerozjasal.
     
    87
    Nolito sa teraz ocitol v 16-tke domácich, ale toho si dobre postrážil Pepé a loptu pred ním odkopl do bezpečia.
     
    88
    Teraz sledujeme už len také dohrávanie zápasu. Ani jeden z tímov sa už moc do zakončenia nehrnie a už len takticky vyčkávajú domáci na koniec zápasu.
     
    89
    Bale sa ešte dostal ku strele, pozorný brankár Yoel s jeho pokusom problém nemal a loptu chytil do svojich rukavíc.
     
    90
    Nadstavujú sa ešte 3 minúty.
     
    90+2
    Benzemov pokus obrana hostí odkopáva preč, domáci ešte ostanú pri lopte.
     
    90+3
    Real Madrid dal gól! Tak predsa ešte padol gól v závere zápasu, ktorý dávajú domáci a je to teda 3:0! Dnes nie až tak moc dobre hrajúci RONALDO opäť vedel kde sa postaviť a po krásnej prihrávke od Balea dáva Cristiano Ronaldo svoj 400.gól vo svojej kariére.
     
    Koniec zápasu.
     
    Takže je za nami zápas medzi Realom Madrid a Celtou Vigo, ktorý sa končí výsledkom 3:0 pre domácich. Toto víťazstvo im svojimi gólmi zabezpečili v 66.minúte Benzema a v 82.minúte a 93.minúte Ronaldo. Domáci si tak pripísali 3 body do tabuľky.

    V druhom polčase sme sa teda napokon gólov dočkali a to hneď troch. Pri pohľade na skóre sa zdá, že domáci si hravo so zápasom poradili, ale tomu tak určite nebolo. Domáci, síce hral oveľa aktívnejšie než hostia, ale dlho, dlho sa nevedeli dostať do vyloženej šance a navyše, hostia zahodili dve obrovské šance na gól. V 66.minúte sa už hostia rozsypali a postupne inkasovali 3 góly. Nebol to až moc dobrý výkon bieleho baletu a ani Cristiana Ronalda, ktorý sa však paradoxne stáva mužom zápasu, keďže sa mu podarilo streliť dva góly.

    Mne už neostáva nič iné ako zaželať príjemný zvyšok dnešného sviatočného večera a úspešný štart do skráteného pracovného týždňa. Dovidenia pri ďalších prenosoch. Lúči sa s vami Miroslav Revaj. (20:57:54)

    Miroslav Revaj

    Góly: 66. Benzema, 82. Ronaldo, 90+3. Ronaldo

    Karty:   34. Álex López (VIG), 43. Fernandez (VIG)


    Real Madrid: Diego Lopéz – Carvajal, Marcelo, Pepe, Ramos(C), Modrić, Di María, Xabi Alonso, Isco, Benzema, Ronaldo.
    Náhradníci: Casillas – Arbeloa, Nacho, Bale, Illarramendi, Jesé, Morata.

    Celta Vigo: Yoel – Mallo, Jonny, Cabral, David Costas, Oubiňa(C), Fernandez, Álex Lopéz, Rafinha, Charles, Orellana.
    Náhradníci: Sergio Alvarez – Aurtenetxe, Jonathan Vila, Nolito, Lévy Madinda, Krohn-Deli, Santi Mina.

    Rozhodca: Álvarez – Gallego, Barranco.