Rých. preteky 10km muži E.H. Svendsen (kon.) | Rých. preteky 7,5km ženy Domračevová (Bielorusko) (kon.)
koniec udalosti
Rýchlostné preteky 7,5 km ženy

Domračevová (Bielorusko)

Piatok 03.01.2014, 18:00Biatlon
     
    Všetky tri naše reprezentantky sú už v cieli dnešných pretekov. Najlepšie na tom zatiaľ je Martina Chrapánová na 63. mieste. Natálii Prekopovje patrí 75. miesto a Terezke Poliakovej 81.
     
    Natália Prekopová aj v druhej streleckej položke predviedla dve chyby. Z našich dievčat zastrieľala najlepšie, no na prvú šesťdesiatku, ktorá postupuje do stíhacích pretekov to nestačilo. V tých tak, bohužiaľ, zastúpenie mať nebudeme.
     
    Druhá strelecké položka podaní Chrápanovej a Poliakovej dopadla veľmi zle. Oba minuli pripravené terče až tri krát.
     
    Naša posledná zástupkyňa na trati Natália Prekopová nevystúpila z tieňa dvoch svojich kolegýň a predviedla dve strelecké minely.
     
    K prvej streleckej položke sa blíži aj naše posledné želiezko v ohni Natália Prekopová, ktorej budeme držať palce, aby jej streľba vyšla lepšie ako Poliakovej a Chrapánovej.
     
    Prvá streľba nevyšla našim dievčatám vôbec ideálne. Terézia Poliaková chybovala v ležke až tri krát, Chrapánová musí absolvovať dva trestné okruhy.
     
    Terézia Poliaková a Martina Chrapánová už takisto odštartovali. nemecká biatlonová legenda Henkelová medzitým na prvej streľbe s jednou nepresnosťou.

    Michal Bakoš