Žilina – Zvolen 4:2 (kon.) | HC Slovan – Spišská N. Ves 5:0 (kon.) | Skalica – Poprad 11:4 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Topoľčany 4:5 (0:1 po s.n.) | Košice – Nitra 4:2 (kon.) | Trenčín – B. Bystrica 4:3 (1:0 po s.n.)
po s.n. (0:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:5 (0:1, 3:0, 1:3 - 0:0)
HC Topoľčany
Nedeľa 08.12.2013, 10:30Extraliga juniorov
Partner:
     
    Koniec zápasu. (13:00:51)
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC Topoľčany.
    Gól strelil SZALAY.
     
    Liptovský Mikuláš neúspešný.
     
    Topoľčany neúspešné.
     
    Liptovský Mikuláš neúspešný.
     
    Szalay – úspešný.
     
    Liptovský Mikuláš neúspešne.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    64:50
    Na záver tu je zakázané uvoľnenie hostí.
     
    64:02
    Posledné sekundy predĺženia a zakončenie hostí, ktoré vykrýva betónom brankár Pútec.
     
    63:40
    V predĺžení je to zatiaľ také zo strany na stranu. Oba tímy vychádzajú zo zabezpečenej obrany a snažia sa nespraviť žiadnu chybu.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    58:07
    Topoľčany dali gól!
    Nakoniec je to dráma až do samotného konca. Liptáci si neudržali vedenie a kapitulujú po góle JAKUBA RUFATIHO, ktorý mieril presne, keď prezvonil Púteca. Asistencia: Filip Hudec.
     
    56:58
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci nakoniec v závere menia skóre, keď pred bránou pretlačil puk za chrbát brankára MICHAL KABÁČ. Asistencia: Jakub Sukeľ, Ivan Breznaník.
     
    53:48
    Topoľčany dali gól!
    Hostia nakoniec vyrovnávajú po tom ako sa presadil ADAM GRMAN, ktorý z pravej strany nedal žiadnu šancu Pútecovi. Asistencia: Juraj Gašparovič.
     
    49:43
    V posledných sekundách sa nám hra prelieva zo strany na stranu, zakončenie sme už dlhšou dobu nevideli.
     
    46:00
    Ďalší dobrý pokus z radov Liptovského Mikuláša. Do zakončenia sa dostal Mezovský, ktorý mieril dobre, ale pred bránou obrana hostí zablokovala puk.
     
    45:04
    Domáci hráči to skúšajú po góle čoraz častejšie. Najskôr dobrá akcia, na ktorej konci neuspel Števuliak, ktorý nenašiel voľný priestor bráne Hala. Po pár sekundách to mikulášsky útočník skúšal opäť, ale znovu nepresne.
     
    43:12
    Topoľčany dali gól!
    Skóre sa nám opäť mení a začína to byť ešte aj dramatické. Liptáci prepadli v obrane, keď súpera pustili ľahko do vlastného pásma a skončilo to presným zásahom FILIPA HUDECA, ktorý namieril presne ponad vyrážačku Púteca. Asistencia: Michal Ondruš.
     
    43:04
    Tretia tretina patrí doposiaľ domácim hráčom. Po tom ako sa nepodarilo zakončiť Sukeľovi prichádza pokus Potockého, ktorý je už teraz presný, lenže Halo vykrýva strelu vyrážačkou.
     
    41:38
    Začala sa nám aj druhá tretina dnešného stretnutia. Sukeľ prenikol cez stredné pásmo k súperovi, kde sa mu však nepodarilo zakončiť. Po pár sekundách prichádza ďalší útok Liptákov.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    38:39
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    V závere sa nám stav ešte mení. Liptáci s posledným útokom zatlačili súpera v obrannom pásme, spätná prihrávka na modrú a tvrdý príklep SAMUELA DANKA zvyšuje náskok domácich na 3:1. Asistencia: Ivan Brezniak, René Furdek.
     
    38:01
    Pomaly sa dostávame do záveru druhej tretiny a stav je rozdielom jedného gólu pre domáci tím. Liptáci aktuálne pri puku vo vlastnom pásme. Čakáme na jeden zo záverečných útokov.
     
    35:01
    Na druhej strane sme videli dobrú šancu, ale nekončí to gólom. Po pravej strane prenik hostí, zakončenie nejal preletelo popod betón Pútaca, avšak nekončí to gólom, keďže puk končí mimo brány.
     
    33:13
    Domáci hráči majú tlak na súpera, skúšal do Števuliak, ale jemu dnes nie je súdené, keď jeho pokus končí tesne mimo pravej tyče.
     
    31:14
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Skóre sa nám mení, po tom ako ANDREJ LIŠTIAK zužitkoval perfektnú prihrávku, dostal sa do samostatného nájazdu a prekonal brankára Hala. Asistencia: Patrik Števuliak.
     
    27:47
    Buly v obrannom pásme domácich hráčov končí zákrokom Púteca, ktorý loví puk vo svojej lapačke. Následné vhadzovanie končí u domácich, ktorí začínajú útok smerom dopredu.
     
    25:58
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Je vyrovnané! Skvelá práca Patrika Števuliaka, ktorý dostal puk zo stredného pásma do útočného. Liptáci sa zmocnili tlaku, keď prihrávka Filipa Danka skončila u ERIKA JANČEKA, ktorý príklepom mieril presne popod lapačku Hala. Asistencia: Filip Danko.
     
    24:50
    Liptovský Mikuláš sa snaží vyrovnať, ale ani tentokrát to nevyšlo. Prihrávka zo stredného pásma nenašla nikoho a všetko to končí zakázaným uvoľnením. Po buly nahodený puk na Púteca, ktorý prerušil hru.
     
    23:40
    Ďalšia dobrá šanca na strane Liptovského Mikuláša. Po vyhratom buly sa dostal do zakončenie Patrik Števuliak, ktorý pálil z prvej. Jeho pokus skončil iba na hornej tyči Halovej brány.
     
    23:27
    Dobrá šanca Liptákov počas presilovky. Krížna prihrávka skončila u Lištiaka, ktorý v samostatnom nájazde neprekonal brankára Hala.
     
    22:18
    Presilovka domácich zatiaľ nie je taká akú by si Liptáci predstavovali. Na teraz prienik cez stredné pásmo končí ofsajdom . Po chvíli sa Topoľčany dokázali oslobodiť z tlaku vo vlastnom pásme.
     
    21:20
    Vylúčenie na strane hostí. Na trestnú odchádza Ondruš za nedovolené bránenie.
     
    20:37
    Liptáci sa v úvode druhej tretiny dostali do útočného pásma, ale tam nič veľké nespravili. Po pár sekundách registrujeme ďalší pokus, lenže brankár Halo reaguje úspešne.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 11:17.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:12
    Skoro dvojgólové vedenie hostí mal na hokejke Trenčan, ale ten nevyužil ani svoju druhú veľkú šancu v zápase. Prihrávka spoza brány našla jeho čepeľ hokejky rovno pred Pútecom, lenže jeho zakončenie mikulášsky brankár zlikvidoval reflexne lapačkou.
     
    18:35
    V závere prvej tretiny sa hrá hokej zo strany na stranu. Liptáci síce boli v útočnom pásme, ale celá hra sa odohrávala pri mantineli, kde sa im nepodarilo zakončiť.
     
    16:30
    Zlé striedanie hostí a Lištiak sa dostal do dobrej šance. Po tom ako sám prešiel po ľavej strane zakončil mierenou strelou, tá však minula pravý horný vinkel o centimetre.
     
    15:41
    Domáci hráči síce vyhrali buly v útočnom pásme, ale následne sa nedostali do tlaku v útočnom pásme. Po pár sekundách to skúsil Potocký, ale ten pred bránou nedotlačil puk za chrbát brankára Hala.
     
    14:46
    Liptáci zahrávajú presilovku o jedného hráča, ale v nej mohli aj sami inkasovať. Do úniku sa dostal Trenčan, ktorý však prvotne neprekonal Púteca, následná dorážka po tom ako mikulášsky brankár ležal na betónoch končí ďalším perfektným zákrokom, keď Pútec zasiahol betónom.
     
    13:03
    Domáci hráči sa o nejakom čase dostali do útočného pásma a prišla aj nejaká tá šanca. Potocký získal puk pri mantineli, bojovnosťou sa dostal pred bránu, kde stihol zakončiť, ale Halo vyráža do bezpečia.
     
    12:40
    Liptáci mali menší problém s rozohrávkou z vlastného pásma a vidno to aj na finálnej podobe, keď je z toho zakázané uvoľnenie. Následné buly síce vyhrali hostia, lenže tí nezakončili. Pokračovať sa bude buly v strednom pásme, po tom ako puk opustil hraciu plochu.
     
    11:10
    Dobrým prienikom po pravej strane sa prezentoval domáci kapitán Janček, ktorý si obišiel dvoch hráčov a spred brány prihrával na vzdialenejšiu tyč, tam však nebol žiaden z domácich hráčov. Pri mantineli si však puk prebral Lištiak, ktorý aj následne zakončil – úspešný zákrok Hala.
     
    10:20
    V posledných sekundách sa nám hra prelieva zo strany na stranu. Liptáci sa snažili vyhodiť z vlastného pásma, ale súper zachytil puk. Topoľčany nie sú taktiež úspešné, keď ich zakončenie od modrej nemieri medzi tri tyče. Hra sa nakoniec presunie na buly v útočnom pásme Liptákov, po tom ako sa puk dostal na domácu striedačku.
     
    09:26
    Domáci hráči sa následne dostali do útočného pásma, ale tam sa im na teraz nepodarilo zakončiť. Útok skončil na pravej strane pri mantineli, spätne to skúšal nahodiť Filip Danko, ale ten poslal puk cez všetky čiary – zakázané uvoľnenie.
     
    08:53
    Zakončenie aj na druhej strane. Hostia prenikli veľmi rýchlo po pravej strane, no následne ani v útočnom pásme moc nešpekulovali. Natiahnutá hra na ľavú stranu, spätná prihrávka na modrú a zakončenie Petreka, ktoré vykrýva betónom brankár Pútec. Pri puku aktuálne domáci Liptáci.
     
    08:02
    Liptovský Mikuláš v posledných sekundách mal pár šancí na vyrovnanie. Najskôr pred bránou dorážal Kabáč, ktorý minul len o centimetre. Po pár sekundách niečo vyskúšal od modrej Janček, lenže jeho pokus vykryl betónom Halo, ktorý si vykorčuľoval čo to z brány.
     
    06:03
    Topoľčany dali gól!
    S naším príchodom prichádza aj prvý gól dnešného stretnutia. Zmätok, ktorému predchádzal rýchly vstup do pásma v podaní hostí. Zakončenie priamo pred bránou v podaní JURAJA GAŠPAROVIČA končí gólom, keďže Pútec mal zrejme odkrytý nejaký ten centimeter. Asistencia: Denis Trenčan.
     
    05:41
    S menším oneskorením, ale predsa. Vážení športoví priatelia úvod nám trošku zmrazilo internetové spojenie, ktoré nefigurovalo na zimnom štadióne. Pokračujeme však v prenose.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec – Bača, Danko F., Danko S., Mezovský, Kučera, Pida, Škandera – Janček, Lištiak, Števuliak – Brezniak, Furdek, Sukeľ – Kabáč, Laco, Potocký

    HC Topoľčany: Halo – Belianský, Grman, Ondruška, Petrek, Šabo – Belianský, Gašparovič, Trenčan – Hudec, Ondruš, Szalay – Gaťar, Hudec, Rufati

    Rozhodca: Jakubec – Vyšný, Paulíny.
     
    Vážení športoví priatelia, vítam vás pri dnešnom zápase, v ktorom sa bližšie pozrieme na stretnutie 28. kola medzi Liptovským Mikulášom a Topoľčanmi.

    Liptovský Mikuláš v posledných zápasoch o všetkom podstatnom rozhoduje až v predĺžení či v samostatných nájazdoch. Nebolo tomu inak aj v sobotu, keď podľahol Nitre po samostatných nájazdoch 3:4. Gólovo otvárali na staručkom zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši hostia, ktorí išli do vedenia po góle Bališa. Liptáci stihli v druhej tretine vyrovnať na 1:1 po tom ako presne mieril Janček. Druhá tretia však bola bohatá na góly, keď sa najskôr Nitre podarilo odskočiť dvoma gólmi na 1:3, ale Liptáci do záveru ešte stihli vyrovnať po presných zásahoch Sukeľa a následne v 35. minúte z hokejky Lištiaka. V tretej tretine sa nič vážne neudialo, a tak zápas v samostatných nájazdoch rozhodol Pavlíček.

    Topoľčany v poslednom zápase nebodovali, keď sa postavili proti jasnému favoritovi z Košíc. Domáci hráči hneď v úvode dvoma gólmi dali najavo, že sú jasným favoritom. Topoľčany síce v závere prvej tretiny znížili na 3:1 po góle Szalaya, ale to im moc nebolo platné, keďže druhá tretina patrila jasne domácim. Tí viedli už 6:1, ale Szalay po druhýkrát v zápase znižoval. Celkové skóre sa vyšplhalo až na 9:2, keď góly pridali Zikmund, Socha a Hrivňák.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 10:30.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Topoľčany. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 26. Janček (Danko), 32. Lištiak (Števuliak), 39. Danko (Brezniak, Furdek), 57. Kabáč (Sukeľ, Brezniak) – 7. Gašparovič (Trenčan), 44. Hudec (Ondruš), 54. Grman (Gašparovič), 59. Rufati (Hudec), rozh. náj. Szalay


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec – Bača, Danko F., Danko S., Mezovský, Kučera, Pida, Škandera – Janček, Lištiak, Števuliak – Brezniak, Furdek, Sukeľ – Kabáč, Laco, Potocký
    HC Topoľčany: Halo – Belianský, Grman, Ondruška, Petrek, Šabo – Belianský, Gašparovič, Trenčan – Hudec, Ondruš, Szalay – Gaťar, Hudec, Rufati

    Rozhodca: Jakubec – Vyšný, Paulíny