Chabarovsk – Záhreb 4:3 (1:0 po s.n.) | Vladivostok – Dinamo Minsk 3:2 (1:0 po s.n.) | Novokuzneck – S.Moskva 2:1 (po pr.)
Novosibirsk – Doneck 2:3 (kon.) | Lev – A. Mytišči 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Čerepovec 3:2 (kon.)
Riga – Petrohrad 6:4 (kon.) | HC Slovan – Jaroslavľ 5:3 (kon.)
po s.n. (1:0)
Admiral Vladivostok
3:2 (2:0, 0:1, 0:1 - 0:0)
HC Dinamo Minsk
Nedeľa 08.12.2013, 07:00 • Fetisov-Arena, Vladivostok (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V samostatných nájazdoch boli napokon úspešnejší hráči domáceho Admiralu Vladivostok, ktorí zásluhou gólmana Ivannikova neinkasovali a dokázali vsietiť jeden gól. Oň sa postaral Niclas Bergfors, ktorý si bez problémov vychutnal gólmana Šelepnjova.

    Domáci Vladivostok si teda do tabuľky pripisuje jasné dva body, zatiaľ čo Dinamo Minsk získalo len jeden bod.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov Kontinentálnej hokejovej ligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (09:31:37)
     
    Koniec zápasu.
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Admiral Vladivostok.
    Jediným hráčom, ktorý skóroval v samostatných nájazdoch bol NICLAS BERGFORS. Ten si vychutnal gólmana Šelepnjova hneď v úvode peknou strelou z ľavej strany.
     
    Hostí môže podržať Čech Irgl, no napokon sa mu to nepodarilo, keďže gólman Ivannikov ostal pozorný a puk zblokoval svojou ľavou rukou. (1:0)
     
    Za domácich sa na ľad postavil Lisin, no ten nedokázal prekonať Šelepnjovovu dobre osadenú lapačku, vlastne puk letel len mimo hosťujúcej brány. (1:0)
     
    Hosťujúci Materuchin sa postavil proti Ivannikovi, no ani ten nedokázal uspieť. Ivannikov opäť skvele zakročil svojimi betónmi. (1:0)
     
    Domáci Ugarov preveril gólmana Šelepnjova bekhendovým blafákom, no hosťujúci brankár dobre zakročil svojim ľavým betónom. (1:0)
     
    Do brány domácich sa postavil gólman Ivannikov, no Platt ho nedokázal prekonať! (1:0)
     
    Bergfors bol úspešný a po jeho strele z ľavej strany gólman Šelepnjov inkasoval! (1:0)
     
    Začínať budú hráči domáceho Vladivostoku, konkrétne Bergfors, proti ktorému sa postaví gólman Šelepnjov.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    V predĺžení tohto zápasu sa napokon nerozhodlo, a tak uvidíme samostatné nájazdy. Počas predĺženia mal síce viac práce gólman Hovinen, no ten napokon nepustil za svoj chrbát ani jeden puk.

    Ktorý tím v tomto absolútnom vabanku uspeje lepšie? Udrží si gólman Šelepnjov čisté konto v tomto zápase alebo fínsky gólman Hovinen potvrdí svoje kvality?
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    64:45
    Po peknej prihrávke od Materuchina z ľavej strany sa k zakončeniu v medzikruží dostal Stas, no ten napokon trafil len dobre postaveného gólmana Hovinena.
     
    64:12
    Lintner sa po obrovskom zaváhaní domácej defenzívy dostal do skvelej gólovej šance, keď zakončoval z ľavej strany po prihrávke od Platta, no nedokázal prekonať hrudnú výstroj dobre postaveného gólmana Hovinena!
     
    63:50
    Bergfors sa snažil do útoku vysunúť svojho spoluhráča Porselanda, no napokon si s ním veľmi nerozumel a previnil sa len zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Hovinenom.
     
    63:20
    Hosťujúci Krajíček sa po prihrávke od Kaljužneho dostal do dobrej šance v centrálnej časti, no jeho dorážka nedokázala prekonať dobre postavené Hovinenove betóny.
     
    62:46
    Puk sa momentálne presúva zo strany na stranu a ani jeden z tímov sa nevie dostať do vážnejšej gólovej šance. Mierne aktívnejší sú však hráči domáceho Vladivostoku.

    Góly a asistencie: 9. Schutz (Bergfors, Gynge), 18. Barbašev, rozh. náj. Bergfors – 38. Surový (Krajíček, Platt), 44. Platt


    Admiral Vladivostok: Hovinen (Ivannikov) – Porseland, Ternavsky, Osipov, Commodore, Zemčjonok, Vorobjov, Antropov – Lisin, Nikitenko, Ugarov – Bergfors, Gynge, Schutz – Lesnuchin, Drugov, Gračjov – Pervušin, Barbašev, A. Kuznecov.
    HC Dinamo Minsk: Haugen (54. Šelepnjov) – Krajíček, Nogačjov, Lintner, Šinkevič, Usenko, Kaznadei, Šeleg – Kaljužnij, Irgl, Stas – Platt, Materuchin, Surový – Jefimenko, Kitarov, Kirjuščenkov – Lopačuk, Dadonov, Zacharov – Protasenja.

    Rozhodca: Sergej Beljajev, Michail Buturlin – Dmitrij Sivov, Nikita Novikov