Chabarovsk – Záhreb 4:3 (1:0 po s.n.) | Vladivostok – Dinamo Minsk 3:2 (1:0 po s.n.) | Novokuzneck – S.Moskva 2:1 (po pr.)
Novosibirsk – Doneck 2:3 (kon.) | Lev – A. Mytišči 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Čerepovec 3:2 (kon.)
Riga – Petrohrad 6:4 (kon.) | HC Slovan – Jaroslavľ 5:3 (kon.)
po s.n. (1:0)
Admiral Vladivostok
3:2 (2:0, 0:1, 0:1 - 0:0)
HC Dinamo Minsk
Nedeľa 08.12.2013, 07:00 • Fetisov-Arena, Vladivostok (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V samostatných nájazdoch boli napokon úspešnejší hráči domáceho Admiralu Vladivostok, ktorí zásluhou gólmana Ivannikova neinkasovali a dokázali vsietiť jeden gól. Oň sa postaral Niclas Bergfors, ktorý si bez problémov vychutnal gólmana Šelepnjova.

    Domáci Vladivostok si teda do tabuľky pripisuje jasné dva body, zatiaľ čo Dinamo Minsk získalo len jeden bod.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov Kontinentálnej hokejovej ligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (09:31:37)
     
    Koniec zápasu.
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Admiral Vladivostok.
    Jediným hráčom, ktorý skóroval v samostatných nájazdoch bol NICLAS BERGFORS. Ten si vychutnal gólmana Šelepnjova hneď v úvode peknou strelou z ľavej strany.
     
    Hostí môže podržať Čech Irgl, no napokon sa mu to nepodarilo, keďže gólman Ivannikov ostal pozorný a puk zblokoval svojou ľavou rukou. (1:0)
     
    Za domácich sa na ľad postavil Lisin, no ten nedokázal prekonať Šelepnjovovu dobre osadenú lapačku, vlastne puk letel len mimo hosťujúcej brány. (1:0)
     
    Hosťujúci Materuchin sa postavil proti Ivannikovi, no ani ten nedokázal uspieť. Ivannikov opäť skvele zakročil svojimi betónmi. (1:0)
     
    Domáci Ugarov preveril gólmana Šelepnjova bekhendovým blafákom, no hosťujúci brankár dobre zakročil svojim ľavým betónom. (1:0)
     
    Do brány domácich sa postavil gólman Ivannikov, no Platt ho nedokázal prekonať! (1:0)
     
    Bergfors bol úspešný a po jeho strele z ľavej strany gólman Šelepnjov inkasoval! (1:0)
     
    Začínať budú hráči domáceho Vladivostoku, konkrétne Bergfors, proti ktorému sa postaví gólman Šelepnjov.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    V predĺžení tohto zápasu sa napokon nerozhodlo, a tak uvidíme samostatné nájazdy. Počas predĺženia mal síce viac práce gólman Hovinen, no ten napokon nepustil za svoj chrbát ani jeden puk.

    Ktorý tím v tomto absolútnom vabanku uspeje lepšie? Udrží si gólman Šelepnjov čisté konto v tomto zápase alebo fínsky gólman Hovinen potvrdí svoje kvality?
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    64:45
    Po peknej prihrávke od Materuchina z ľavej strany sa k zakončeniu v medzikruží dostal Stas, no ten napokon trafil len dobre postaveného gólmana Hovinena.
     
    64:12
    Lintner sa po obrovskom zaváhaní domácej defenzívy dostal do skvelej gólovej šance, keď zakončoval z ľavej strany po prihrávke od Platta, no nedokázal prekonať hrudnú výstroj dobre postaveného gólmana Hovinena!
     
    63:50
    Bergfors sa snažil do útoku vysunúť svojho spoluhráča Porselanda, no napokon si s ním veľmi nerozumel a previnil sa len zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Hovinenom.
     
    63:20
    Hosťujúci Krajíček sa po prihrávke od Kaljužneho dostal do dobrej šance v centrálnej časti, no jeho dorážka nedokázala prekonať dobre postavené Hovinenove betóny.
     
    62:46
    Puk sa momentálne presúva zo strany na stranu a ani jeden z tímov sa nevie dostať do vážnejšej gólovej šance. Mierne aktívnejší sú však hráči domáceho Vladivostoku.
     
    62:05
    Irgl sa dostal do úniku cez stred, no napokon bol dobre odstavený pozorným Porselandom, ktorý si na svoje konto pripísal dobrý bodyček.
     
    61:46
    Z ľavého kruhu tentokrát bekhendovo zakončoval Kaljužnij, no jeho projektil nedokázal prekonať betóny gólmana Hovinena, ktoré aj tentokrát prerušili plynulosť hry.
     
    61:23
    Ihneď po vyhratom vhadzovaní v útočnom pásme na pravej strane pálil hosťujúci Irgl, no jeho delovku napokon gólman Hovinen videl a svojou výstrojou ju zblokoval do bezpečia.
     
    60:50
    Z medzikružia tvrdo pálil domáci Ugarov, no jeho delovku napokon gólman Šelepnjov videl dobre a puk bez problémov zblokoval svojimi betónmi do bezpečia.
     
    60:08
    Aj v úvode predĺženia sa k puku po vyhratom vhadzovaní v strednom pásme dostali hokejisti Dinama Minsk. Tí sa na krátku chvíľu stiahli pred svoju bránu a následne sa snažia zaútočiť.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Aj tretia dvadsaťminútovka napokon o niečo viac priala hráčom hosťujúceho Dinama Minsk, ktorí dokázali po góle Geoffa Platta zo 44. minúty vyrovnať gólový účet tohto stretnutia. Od 54. minúty je v bráne Dinama Minsk gólman Šelepnjov, ktorý musel nahradiť Haugena, ktorý utrpel poranenie nohy po svojom dobrom zákroku.

    Na rad prichádza päťminútové predĺženie. Rozhodne sa v ňom alebo uvidíme aj samostatné nájazdy?
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:49
    Lisin sa dostal do skvelej gólovej šance na ľavej strane, no napokon bol neúspešný, keďže dlho premýšľal a napokon ho od puku odstavil aktívny Lintner.
     
    59:21
    Od modrej nekompromisne pálil Platt, no jeho projektil nedokázal prekonať dobre osadené betóny gólmana Hovinena, ktorý aj tentokrát skvele zakročil.
     
    58:56
    Lisin sa snaží niečo zaujímavé vymyslieť, no po jeho dobrom úniku cez pravé krídlo sa pískalo jasné postavenie mimo hry. Následne sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    58:26
    Domáci Vladivostok je pri puku vo vlastnej obrannej tretine, odkiaľ sa snaží takticky zaútočiť. Dinamo Minsk však tento zápas už pustiť nechce a bráni sa veľmi dobre.
     
    57:58
    Irgl opäť tvrdo zakončoval z pravej strany, no nedokázal nájsť ten správny recept na pozorného gólmana Hovinena, ktorý aj tentokrát dobre zapracoval svojou lapačkou.
     
    57:18
    Z pravej strany nekompromisne zakončoval Jefimenko, no gólman Hovinen si svoju svätyňu postrážil a puk dokázal zachytiť pod svojou dobre osadenou lapačkou.
     
    56:48
    Aj gólman Šelepnjov si na svoje konto pripísal skvelý zákrok, keď svojim ľavým betónom dokázal vyraziť do bezpečia tvrdú delovku od Bergforsa z pravej strany.
     
    55:58
    Irgl tvrdo pálil z pravej strany, no Hovinen bol v strehu a puk bez problémov zachytil vo svojej lapačke. Následne sa bude vhadzovať po jeho ľavici.
     
    55:28
    Hokejisti hosťujúceho Dinama Minsk hrajú už v plnom počte a dokázali sa teda bez problémov ubrániť. Momentálne sú pri puku stále domáci hokejisti.
     
    54:54
    Domáci sú usadení v útočnom pásme, kde sa snažia strelecky presadiť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Po dobrej strele od Gyngeho z pravej strany sa k puku dostal len pozorný Zemčjonok.
     
    54:15
    Domácim sa počas ich presilovej hry zatiaľ veľmi nedarí. Po nevydarenom prieniku od Lisina veľmi dobre zakročil Nogačjov, ktorý zachytil puk na svojej hokejke.
     
    53:28
    Haugen má očividne problémy s ľavou nohou a musí byť vystriedaný. Do brány hostí teda nastupuje gólman Šelepnjov!
     
    53:28
    Na rad prichádza presilová hra pre Vladivostok. Na dve minúty si za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Kaljužnij.
     
    53:20
    Bergfors tvrdo pálil z pravej strany, no jeho delovku napokon gólman Haugen videl veľmi dobre! Následne uvidíme ošetrovanie minského gólmana, ktorý po dobrom zákroku padol k ľadu!
     
    52:52
    Vorobjov obdržal puk po nepresnej rozohrávke hostí a následne tvrdo zakončoval, no svojou delovkou minul priestor hosťujúcej brány. Haugen teda zasahovať nemusel.
     
    52:27
    Gračjov sa dostal do dobrej gólovej šance na ľavom krídle, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa hosťujúcej brány. Haugen teda zasahovať nemusel.
     
    51:49
    Lisin sa snažil potiahnuť puk do útočného pásma, no následne ho poslal len k zadnému mantinelu, kde ho prevzali hráči hosťujúceho Dinama Minsk. Oba tímy striedajú svoje formácie.
     
    51:17
    Ternavsky tvrdo pálil spoza pravého kruhu, no jeho projektil napokon gólman Haugen vyrazil naľavo od seba. Tam stál aktívny Ugarov, no v páde svojou strelou minul priestor hosťujúcej brány.
     
    50:38
    Domáci Pervušin sa dostal k puku na útočnej modrej čiare, následne ho nahodil na zadný mantinel, no gólman Haugen pre istotu neváhal a odrazený puk zachytil pod svojou lapačkou.
     
    49:50
    Domáci sa snažili dostať do útočného pásma, čo sa im aj podarilo, no po krátkej chvíli sa puk dostal mimo ľadovej plochy. Následne sa bude vhadzovať po ľavici gólmana Haugena.
     
    49:25
    Domáci Vladivostok je pri puku vo vlastnej obrannej tretine, kde si ho veľmi dobre prihráva. Hostia aktívne forčekujú, no zatiaľ sa im nedarí dostať sa k puku.
     
    48:58
    Lisin potiahol puk po ľavom krídle až do medzikružia a následne chcel zakončovať, no proti trojici hosťujúcich obrancov bol napokon neúspešný.
     
    48:24
    Domáci Osipov sa dostal do skvelej gólovej šance na ľavej strane, no jeho nekompromisná delovka napokon gólmana Haugena neprekvapila, keďže puk dokázal zachytiť pod svojim telom.
     
    47:53
    Irgl sa snažil presadiť rýchlym únikom cez stred, no domáci obrancovia si na neho dali už pozor a od puku ho odstavili. Tentokrát veľmi dobre zakročil domáci Porseland, ktorý mu vypichol puk z hokejky.
     
    47:15
    Gólman Haugen si na svoje konto pripísal skvelý zákrok, keď po dobrej prihrávke od Bergforsa z centrálnej časti na ľavom krídle pálil Schutz, no pozorný ochranca minskej svätyne puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    46:56
    Hostia si opäť mierne nerozumeli a previnili sa len zakázaným uvoľnením, po ktorom sa vhadzovanie presúva naľavo od hosťujúcej brány.
     
    46:21
    Na druhej strane si dobrý zákrok pripísal aj gólman Hovinen, ktorý vo svojej lapačke dokázal zachytiť puk po tvrdej strele z ľavej strany od hosťujúceho Irgla. Na rad prichádza krátka komerčná prestávka.
     
    45:55
    Lisin nekompromisne pálil z medzikružia, no jeho delovku dokázal gólman Haugen skrotiť svojimi dobre osadenými betónmi, ktorými zblokoval puk na zadný mantinel.
     
    45:18
    Kuznecov nekompromisne pálil z pravej strany, no jeho bekhendová delovka napokon len tesne minula priestor hosťujúcej brány. Haugen teda zasahovať nemusel.
     
    44:56
    Domáci Barbašev preveril gólmana Haugena dobrou strelou z pravej strany, no obranca hosťujúcej svätyne napokon uspel, keď puk vyrazil mimo svojej brány.
     
    44:24
    Hokejisti oboch tímov bojujú o puk v strednom pásme a momentálne sú veľmi pozorné, keďže ani jeden z nich nechce inkasovať.
     
    43:33
    Dinamo Minsk dal gól!
    Je vyrovnané! Domáci si urobili poriadny zmätok vo vlastnej defenzíve a napokon inkasujú! GEOFF PLATT sa dostal k dorážke za betónmi gólmana Hovinena, cez ktoré prešla tvrdá strela od Surového z pravej strany a napokon sa nemýlil. Bez asistencií.
     
    43:18
    Hostia sa snažia dostať pred domácu bránua prekvapiť tak domácu defenzívu na čele s gólmanom Hovinenom, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Domáci sa bránia naozaj veľmi dobre.
     
    42:38
    Domáci Kuznecov tvrdo pálil spoza ľavého kruhu, no gólman Haugen bol aj tentokrát v strehu a puk bez problémov zachytil vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    41:57
    Gólman Haugen tentokrát poriadne zariskoval, keď zbytočne vykorčuľoval príliš ďaleko od svojej brány. Domáci Gynge si to však hneď nevšimol a nedokázal prekvapiť hosťujúceho gólmana spoza jeho brány.
     
    41:25
    Hosťujúci Kaljužnij sa s pukom dobre presúval po pravom krídle, no následne si mierne nerozumel s Irglom a od puku ich odstavil pozorný Zemčjonok, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    40:32
    Gólman Hovinen si v úvode tretej tretiny pripísal na svoje konto hneď dva veľmi dobré zákroky, keď po strelách od Nikitenka a Lintnera z ľavej strany dokázal puk zachytiť medzi svojimi dobre osadenými betónmi.
     
    40:15
    Aj v úvode tretej tretiny sa k puku po vyhratom vhadzovaní v strednom pásme dostali hokejisti hosťujúceho Dinama Minsk. Tí sa snažia ihneď zaútočiť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá dvadsaťminútovka tohto stretnutia bola už o niečo vyrovnanejšia, no v úvode sa obom tímom nedarilo strelecky presadiť. Brankári na oboch stranách predviedli naozaj skvelé zákroky a takmer počas celej druhej tretiny neinkasovali. Až počas 38. minúty sa dokázal presadiť hosťujúci Tomáš Surový, ktorý prekvapil gólmana Hovinena dobrou strelou z dorážky a vsietil tak kontaktný gól hosťujúceho Dinama Minsk.

    Podarí sa bieloruskému Dinamu Minsk zdramatizovať priebeh tohto stretnutia alebo si domáci pripíšu na svoje konto ďalšie tri body?
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:53
    V závere druhej tretiny sú pri puku hokejisti hosťujúceho Dinama Minsk, ktorí upokojujú tempo hry a nikam sa neponáhľajú. V závere druhej tretiny sa pravdepodobne už nič vážne nestane.
     
    39:20
    Irgl potiahol puk po pravom krídle, následne aj zakončoval, no jeho delovka len minula priestor domácej brány. Hovinen teda v tejto chvíli zasahovať nemusel.
     
    38:35
    Domáci sa stále snažia niečo zaujímavé vymyslieť a dostať sa do vedenia, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Po dobrej delovke od modrej z hokejky Ternavskeho napokon Haugen zasahovať nemusel.
     
    37:47
    Dinamo Minsk dal gól!
    Hostia dokázali vsietiť kontaktný gól! Po tvrdej strele spoza kruhov od Platta sa k puku dostal Lukáš Krajíček, ktorý zakončoval, no napokon trafil len Hovinenove betóny, od ktorých sa puk odrazil na ľavú stranu. Tam bol však skvele postavený TOMÁŠ SUROVÝ, ktorý bekhendovou dorážkou nedal domácemu brankárovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Lukáš Krajíček a Geoff Platt.
     
    37:20
    Irgl predviedol skvelý bleskový únik, no dostal sa len za domácu bránu, kde sa snaží niečo zaujímavé vymyslieť. Domáci obrancovia ho však zatiaľ bránia s prehľadom.
     
    36:58
    Ugrarov posielal pred hosťujúcu bránu tvrdú krížnu prihrávku na Nikitenka z pravej strany, no ten ju nečakal a napokon sa k puku dostal len obranca Lintner.
     
    36:27
    Vladivostok je pri puku vo vlastnej obrannej tretine, odkiaľ sa snaží zakticky zaútočiť. Dinamo Minsk vysiela dopredu intenzívny forčeking, ktorému sa však zatiaľ veľmi nedarí.
     
    35:58
    Spoza ľavého kruhu tvrdo pálil hosťujúci obranca Šinkevič, no gólman Hovinen bol aj tentokrát v strehu a puk cez cloniacich hráčov zblokoval svojimi betónmi do bezpečia.
     
    35:24
    Kitarov sa snažil presadiť bekhendovou strelou z ťažkého uhla na pravej strane, no napokon minul priestor Hovinenovej brány. Fínský gólman v službách Vladivostoku teda zasahovať nemusel.
     
    34:56
    Puk sa momentálne presúva zo strany na stranu. Tentokrát ho do útočného pásma zaviezol hosťujúci Stas, no ten narazil na pozorného Commodoreho, ktorý ho od puku bez problémov odstavil.
     
    34:28
    Hokejisti Dinama Minsk sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no domáci Vladivostok je jasne proti a zatiaľ sa bráni naozaj veľmi dobre.
     
    33:47
    Bergfors preveril gólmana Haugena dobrou strelou z pravej strany, no ochranca minskej svätyne bol napokon úspešnejší, keď puk dokázal zachytiť medzi svojimi betónmi.
     
    33:13
    Hosťujúci Zacharov napriahol svoju hokejku za ľavým kruhom, no jeho delovku napokon gólman Hovinen videl veľmi dobre a puk zachytil vo svojej výstroji. Následne sa bude vhadzovať po jeho pravici.
     
    32:50
    Po krátkej komerčnej prestávke sme opäť späť v zápase. Tentokrát si dôležitý zákrok pripísal gólman Haugen, ktorý svojou vyrážačkou dobre zakročil po delovke z pravej strany od Pervušina.
     
    32:23
    Na druhej strane dokázali pohroziť aj hostia, konkrétne útočník Andrej Stas, ktorý tvrdo pálil z medzikružia, no jeho delovku napokon gólman Hovinen videl a puk zachytil vo svojej lapačke.
     
    31:52
    Gračjov tentokrát nekompromisne pálil spoza medzikružia, no gólman Haugen zasahovať nemusel, keďže Gračjovova delovka napokon bez teču skončila len na ochrannej sieti.
     
    31:27
    Lisin ukázal svoj herný dôraz pred bránou Dinama Minsk, keď intenzívne dorážal puk, no napokon nedokázal prekonať dobre postavené Haugenove betóny.
     
    30:56
    Lisin napriahol svoju hokejku na ľavej strane a následne dobrým švihom preveril gólmana Haugena, no ten mal dobre postavené svoje betóny a puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    30:26
    Hostia sa zatiaľ veľmi dobre bránia a nič nenechávajú na náhodu. Útočiaceho Lisina tentokrát na ľavom krídle veľmi dobre odstavil pozorný Nogačjov, ktorý následne oslobodil svoj tím vyhodením puku.
     
    29:57
    Schutz sa dostal do skvelej gólovej šance, keď po dobrej prihrávke od Bergforsa mal už len trafiť hosťujúcu bránu, no napokon ju svojim tečom len veľmi tesne minul.
     
    29:18
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve plus dve minúty si za hrubosť odchádza sadnúť hosťujúci obranca Lukáš Krajíček, ktorý pri mantineli zložil domáceho Barbaševa.
     
    29:01
    Z ťažkého uhla na ľavej strane tentokrát preveril pozornosť gólana Haugena domáci Nikitenko, no ochranca hosťujúcej svätyne bol v strehu, keď puk zachytil pod svojou lapačkou.
     
    28:38
    Lisin sa dostal do skvelej gólovej šance na ľavej strane, keď bol len veľmi nedôrazne bránený Lintnerom. Gólman Haugen však celú situáciu vyriešil, keď puk dokázal zachytť pod svojim ľavým betónom!
     
    28:10
    Haugen si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok po strele od Gyngeho. Následne uvidíme vhadzovanie puku po jeho ľavej ruke, no ešte predtým prichádza na rad komerčná prestávka.
     
    27:56
    Po peknej prihrávke od Gyngeho sa do zakončenia v medzikruží dostal Bergfors, no gólman Haugen bol aj tentokrát v strehu a puk zachytil medzi svojimi betónmi.
     
    27:28
    Porseland potiahol puk do útočného pásma po pravom krídle, no následne si mierne nerozumel so svojim spoluhráčom Gyngem, na ktorého bola Porselandova prihrávka príliš dlhá.
     
    26:57
    Gračjov preveril gólmana Haugena dobrou strelou z ľavej strany, no ochranca minskej svätyne bol proti inkasovaniu a puk zblokoval do bezpečia svojimi betónmi.
     
    26:26
    Hokejisti Vladivostoku už hrajú v plnom počte a zatiaľ sa bránia bez väčších problémov. Tentokrát sa do útoku dostal Lisin, no svojou strelou minul priestor hosťujúcej brány.
     
    25:55
    Irgl hľadal dobrou prihrávkou z pravej strany v medzikruží svojho spoluhráča Stasa, no ten sa proti pozornému Commodoreovi nedokázal presadiť. Následne sa domáci oslobodili.
     
    25:20
    Irgl nekompromisne pálil z hranice ľavého kruhu, no jeho delovka napokon nedokázala prekvapiť gólmana Hovinena, ktorý aj tentokrát dobre zapracoval svojimi betónmi.
     
    24:50
    Hosťujúci Surový sa spolu s Kitarovom dostali do fantastickej gólovej šance na pravej strane, keď pred nimi stála už len odkrytá domáca brána, no domáci Denis Osipov sa do Kitarovovej strely hodil a v poslednej chvíli ju dokázal zblokovať do bezpečia!
     
    23:53
    Gólman Hovinen si na svoje konto pripísal skvelý zákrok, keď svojou vyrážačkou dokázal vyraziť do bezpečia delovku z pravej strany od Stasa, ktorý pálil po prihrávke od Irgla spoza domácej brány.
     
    23:18
    Hostia sa stále snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Po tvrdej strele od Stasa z medzikružia puk zblokoval do bezpečia len pozorný obranca Zemčjonok.
     
    22:48
    Irgl tentokrát nekompromisne pálil spoza ľavého kruhu, no Hovinen sa nenechal zahanbiť ani tentokrát a puk bez problémov zblokoval svojimi betónmi k zadnému mantinelu.
     
    22:22
    Hosťujúce Dinamo Minsk si zahrá v početnej výhode. Domáci útočník Niclas Bergfors obdržal dve plus dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    21:43
    Gólman Hovinen si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď vo svojej lapačke zachytil puk po delovke od Materuchina spoza kruhov. Následne sa bude vhadzovať v kruhu po jeho ľavej ruke.
     
    21:17
    Hokejisti hosťujúceho Dinama Minsk si opäť mierne nerozumeli a previnili sa zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred bránou gólmana Haugena.
     
    20:50
    Gólman Hovinen si hneď v prvej minúte druhej tretiny pripísal na svoje konto skvelý zákrok, keď po dobrej prihrávke od Materuchina tvrdo pálil Platt, no jeho delovka sa usadila len v Hovinenovej výstroji.
     
    20:16
    V úvode druhej tretiny sa k puku po vyhratom vhadzovaní v strednom pásme dostali hokejisti hosťujúceho Dinama Minsk, ktorí sa snažia rýchlo zaútočiť. Vladivostok je však zatiaľ jasne proti a efektívne napáda rozohrávku svojich súperov.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá dvadsaťminútovka dnešného zápasu sajasne niesla v znení aktivity domáceho Admiralu Vladivostok, ktorý sa dostal do niekoľkých skvelých gólových šancí, no hosťujúci gólman dokázal zneškodniť takmer všetko. Aj on však v 9. minúte inkasoval, keď po dobrej strele od Bergforsa tečoval puk za jeho chrbát Felix Schutz, ktorý poslal svoj tím do vedenia. Následne sa domáci dostali do dvojgólového vedenia po peknej strele od Barbaševa z 18. minúty.

    Podarí sa Dinamu Minsk naplno zabrať v druhej tretine a aspoň vyrovnať gólový účet tohto stretnutia alebo si domáci udržia vedenie aj po 40 minútach hry?
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:52
    Hosťujúci obrancovia majú puk vo svojej moci za vlastnou bránou a už sa nikde neponáhľajú. Vyzerá to tak, že v prvej tretine tohto zápasu sa už nič vážne nestane.
     
    19:18
    Domáci Drugov to skúšal z pravej strany, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa hosťujúcej brány. Haugen teda zasahovať nemusel.
     
    18:50
    Spoza kruhov tvrdo pálil Lisin, no jeho delovku napokon jeden z hosťujúcich obrancov bez problémov zachytil na svojej hokejke. Následne sa hostia snažia zaútočiť.
     
    18:06
    Hosťujúci Kazjužnij potiahol puk do útočného pásma po pravom krídle, no následne narazil na pozorného Zemčjonoka, ktorý ho bez problémov odstavil od puku.
     
    17:43
    Z ľavej strany nekompromisne pálil Drugov, no gólman Haugen si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď puk zachytil medzi svojimi betónmi. Na rad prichádza krátka komerčná prestávka.
     
    17:15
    Oba tímy sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Vladivostok je jasne aktívnejší a svoje tesné jednogólové vedenie si zatiaľ bez problémov bráni.
     
    17:09
    Vladivostok dal gól!
    Domáci sa dostávajú už do dvojgólového vedenia! SERGEJ BARBAŠEV ukázal svoj herný dôraz v centrálnej časti, keď získal puk a dobrou strelou z ťažkého uhla na pravej strane nedal gólmanovi Haugenovi v bráne hostí žiadnu šancu. Bez asistencií.
     
    16:31
    Domáci si opäť mierne nerozumeli a predviedli len ďalšie nahodenie puku na zadný mantinel z hokejky Porselanda, po ktorom sa ho zmocnili hosťujúci obrancovia. Oba tímy momentálne striedajú svoje formácie.
     
    15:38
    Domáci Antropov nahadzoval puk na zadný mantinel spoza pravého kruhu, no k puku po jeho nahodení sa dostali len pozorní hosťujúci obrancovia, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    15:04
    Z hranice pravého kruhu tvrdo pálil Igrl, no gólman Hovinen bol aj tentokrát v strehu a puk bez problémov zblokoval svojimi betónmi k zadnému mantinelu.
     
    14:53
    Vladivostok je opäť pri puku v strednom pásme, odkiaľ sa snaží efekzívne zaútočiť. Bergfors si však mierne nerozumel s Gyngem a domáci sa musia stiahnuť pred svoju bránu.
     
    14:16
    Drugov sa dostal k puku po nepresnej prihrávke hostí na pravom krídle, následne dobrou krížnou prihrávkou hľadal Gračjova, no ten už proti Lintnerovi zakončovať nedokázal.
     
    13:45
    Kitarov sa dostal k puku na ľavom krídle, následne poriadne potrápil domáceho Osipova, no ten bol pozornejší a puk dokázal získať na hokejky domáceho Vladivostoku.
     
    13:05
    Hokejisti domáceho Vladivostoku si opäť meirne nerozumeli a previnili sa len postavením mimo hry. Medzitým sú však hokejisti Dinama Minsk už v plnom počte a snažia sa zaútočiť.
     
    12:31
    Enver Lisin ukázal svoj herný dôraz na ľavom krídle, keď potiahol puk a následne tvrdo zakončoval z hranice ľavého kruhu, no gólman Haugen jeho strelu dokázal zachytiť medzi svojimi betónmi.
     
    12:03
    Po veľmi nepremyslenej bekhendovej prihrávke od domáceho Schutza sa k puku dostal len Jefimenko, ktorý však nemal dosť síl na rýchly samostatný únik. Následne celú situáciu zažehlil pozorný Commodore, ktorý sa stihol vrátiť.
     
    11:31
    Hostia sa svojich súperov neboja ani v oslabení o jedného hráča. Po dobrom forčekingu sa k puku dostal Stas, ktorý dokázal aj tvrdo zakončiť z medzikružia, no Hovinen jeho strelu zachytil vo svojej výstroji.
     
    11:05
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť hosťujúci útočník Alexander Kitarov.
     
    10:56
    Lisin potiahol puk do útočného pásma po pravom krídle, no napokon si veľmi nerozumel so svojim spoluhráčom Nikitenkom a táto dvojica domácich hráčov o puk proti pozornému Nogačjovi prišla.
     
    10:24
    Puk sa momentálne nachádza v strednom pásme, kde sa domáci snažia dostať pred Haugenovu bránu. Defenzíva Dinama Minsk je však zatiaľ pozorná a svojich súperov do útoku veľmi nepúšťa.
     
    09:56
    Z ľavej strany tvrdo pálil aj domáci Ugarov, no Haugen nenechal nič na náhodu, dobre sa presunul a puk dokázal zachytiť vo svojej pozornej lapačke.
     
    09:21
    Gólman Haugen musel opäť zasahovať. Tentokrát ho dobrou strelou z pravej strany preveril opäť Bergfors, no pozorný hosťujúci gólman puk svojimi betónmi vyrazil na zadný mantinel.
     
    08:37
    Vladivostok dal gól!
    Domáci sa po rýchlom protiútoku a skvelej útočnej kombinácii dostávajú do vedenia! Gynge sa dostal k puku na útočnej modrej čiare, tam ho prenechal Berforsovi, ktorý dlho neváhal, puk potiahol na hranicu pravého kruhu a tvrdo vystrelil. Jeho tvrdú strelu ešte v hosťujúcom bránkovisku stečoval FELIX SCHUTZ, ktorý otvára gólový účet dnešného stretnutia. Asistencie si pripisujú hráči Niclas Bergfors a Richard Gynge.
     
    08:16
    Kaznadei nekompromisne pálil spoza ľavého kruhu, no gólman Hovinen sa nenechal zahanbiť a puk bez problémov zachytil vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    07:51
    Hosťujúci Zacharov získal puk na pravom krídle, následne ho však proti presile domácich obrancov nahodil len na zadný mantinel. Hostia sú momentálne pri puku a veľmi dobre útočia.
     
    07:09
    Hráči Dinama Minsk si tentokrát mierne nerozumeli vo svojej útočnej rozohrávke a korčuľujúci Irgl už nedokázal zachytiť puk. Tentokrát sa odpískalo jasné zakázané uvoľnenie.
     
    06:55
    Po ľavom krídle sa snažil do túočného pásma dostať Gynge, no ten napokon narazil na pozorného Irgla, ktorý ho dobre napádal a puk napokon získal na hokejky hostí.
     
    06:12
    Hokejisti Vladivostoka si tentokrát mierne nerozumeli a previnili sa postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme. Ešte predtým však uvidíme krátku komerčnú prestávku.
     
    05:55
    Spoza ľavého kruhu tentokrát pálil hosťujúci Kaznadei, no gólman Hovinen nemal veľa práce, keďže puk len bez problémov zblokoval svojimi betónmi k zadnému mantinelu.
     
    05:27
    Pervušin nekompromisne pálil z hranice pravého kruhu, no jeho delovku gólman Haugen videl a puk bez problémov zblokoval k zadnému mantinelu svojim ľavým betónom.
     
    04:56
    Bergfors sa dostal k puku na pravej strane, no napokon len nahodil puk na zadný mantinel, kde si ho dokorčuľovali pozorní hosťujúci obrancovia.
     
    04:18
    Rýchlym únikom cez stred sa tentokrát chcel presadiť Kaljužnij, no pozorný obranca Porseland bol aj tentokrát v strehu a puk svojmu súperovi bez problémov vypichol z hokejky.
     
    03:49
    Domáci Schutz nahadzoval puk na hosťujúcu bránu, no gólman Haugen bol aj tentokrát v strehu a puk bez problémov zblokoval svojimi betónmi do bezpečného rohu klziska napravo od sevojej brány.
     
    03:03
    Gólman Haugen má v týchto chvíľach naozaj veľa práce, keď najskôr musel čeliť delovke od Nikitenka z ľavej strany a následne si svojim ľavým betónom poradil aj s tvrdým zakončením od Ugarova spoza jeho brány.
     
    02:45
    Hostia si tentokrát mierne nerozumeli a previnili sa len zakázaným uvoľnením, po kltorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Haugenom.
     
    02:24
    Gólman Haugen si na svoje konto pripísal skvelý zákrok, keď najskôr po strele z pravej strany od Barbaševy vyrazil puk naľavo od seba a následne dokázal zachytiť aj nedôraznú dorážku od Pervušina z hranice pravého kruhu.
     
    01:53
    Vladivostok je v úvode prvej tretiny len veľmi pozorný a nerobí naozaj žiadne chyby. Domáci sú pi puku za vlastnou bránou a snažia sa založiť útok cez Commodoreho.
     
    01:24
    Domáci hokejisti sú pri puku vo vlastnej obrannej tretine, kde si ho veľmi dobre prihrávajú. Hostia vysunuli dopredu intenzívny forčeking, kde plní hlavnú úlohu aktívny Kitarov.
     
    00:51
    Nogačjov nahodil puk do útočného pásma od útočnej modrej čiary, no tam sa k nemu dostal len pozorný domáci útočník Drugov, ktorý sa okamžite snaží takticky zaútočiť.
     
    00:15
    V úvode prvej tretiny sa k puku po vyhratom vhadzovaní v strednom pásme dostali hokejisti hosťujúceho Dinama Minsk, ktorí sa nakrátko stiahli pred svoju bránu a následne sa snažia zaútočiť.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Admiral Vladivostok: Hovinen (Ivannikov) – Porseland, Ternavsky, Osipov, Commodore, Zemčjonok, Vorobjov, Antropov – Lisin, Nikitenko, Ugarov – Bergfors, Gynge, Schutz – Lesnuchin, Drugov, Gračjov – Pervušin, Barbašev, A. Kuznecov.

    HC Dinamo Minsk: Haugen (Šelepnjov) – Krajíček, Nogačjov, Lintner, Šinkevič, Usenko, Kaznadei, Šeleg – Kaljužnij, Irgl, Stas – Platt, Materuchin, Surový – Jefimenko, Kitarov, Kirjuščenkov – Lopačuk, Dadonov, Zacharov – Protasenja.

    Rozhodca: Sergej Beljajev, Michail Buturlin – Dmitrij Sivov, Nikita Novikov.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 35. kole Kontinentálnej hokejovej ligy!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo štadióna Fetisov-Arena vo Vladivostoku, kde proti sebe od 07:00 nastúpia tímy Admiral Vladivostok a HC Dinamo Minsk.

    Admiral Vladivostok sa po 34 odohraných zápasoch nachádza na priebežnej deviatej priečke východnej konferencie (štvrtá priečka Černyševovej divízie) so ziskom 43 bodov a gólovým skóre 78:82 za štrnásť výhier a až dvadsať prehier. Pred Vladivostokom momentálne sídli tím Traktor Čeljabinsk s dvojbodovým náskokom a za Vladivostokom tím Neftechimik Nižnekamsk so stratou piatich bodov.
    Aktuálna zápasová bilancia hráčov domáceho Admiralu Vladivostok, výhra (3:1 vonku proti Viťazu Podolsk) – prehra (1:2 vonku proti Torpedu Nižnij Novgorod) – prehra (1:2 doma proti Spartaku Moskva) – výhra (4:1 doma proti ukrajinskému Donbassu Doneck) – prehra (0:2 doma proti chorvátskemu Medveščaku Záhreb), jasne hovorí o tom, že nováčikovia KHL z Vladivostoku predvádzajú v poslednej dobe v priemere dobré, no veľmi nestabilné výkony.

    Bieloruský tím Dinamo Minsk sa po 34 odohraných zápasoch nachádza na poslednej štrnástej priečke západnej konferencie (siedma priečka Bobrovovej divízie) so ziskom 35 bodov a gólovým skóre 68:102 za jedenásť výhier a až 23 prehier. Pred Dinamom Minsk momentálne na trinástej priečke sídli Slovan Bratislava s náskokom dvoch bodov a na dvanástej priečke Viťaz Podolsk s náskokom šiestich bodov.
    Aktuálna zápasová bilancia bieloruského Dinama Minsk, výhra (4:3 doma proti Neftechimiku Nižnekamsk) – výhra (4:2 doma proti Traktoru Čeljabinsk) – prehra (1:3 vonku proti Sibiru Novosibirsk) – prehra (2:3 vonku proti Metallurgu Novokuzneck) – výhra (3:2 po samostatných nájazdoch vonku proti Amuru Chabarovsk), hovorí o tom, že hokejisti Minsku si práve v týchto časoch neprechádzajú práve tým najlepším herným obdobím.

    Podarí sa domácim po nepríjemnej prehre na domácom ľade proti Medveščaku Záhreb zabodovať naplno alebo si dôležitú výhru pripíše na svoje konto práve Dinamo Minsk?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 07:00.

    Góly a asistencie: 9. Schutz (Bergfors, Gynge), 18. Barbašev, rozh. náj. Bergfors – 38. Surový (Krajíček, Platt), 44. Platt


    Admiral Vladivostok: Hovinen (Ivannikov) – Porseland, Ternavsky, Osipov, Commodore, Zemčjonok, Vorobjov, Antropov – Lisin, Nikitenko, Ugarov – Bergfors, Gynge, Schutz – Lesnuchin, Drugov, Gračjov – Pervušin, Barbašev, A. Kuznecov.
    HC Dinamo Minsk: Haugen (54. Šelepnjov) – Krajíček, Nogačjov, Lintner, Šinkevič, Usenko, Kaznadei, Šeleg – Kaljužnij, Irgl, Stas – Platt, Materuchin, Surový – Jefimenko, Kitarov, Kirjuščenkov – Lopačuk, Dadonov, Zacharov – Protasenja.

    Rozhodca: Sergej Beljajev, Michail Buturlin – Dmitrij Sivov, Nikita Novikov