Chabarovsk – Záhreb 4:3 (1:0 po s.n.) | Vladivostok – Dinamo Minsk 3:2 (1:0 po s.n.) | Novokuzneck – S.Moskva 2:1 (po pr.)
Novosibirsk – Doneck 2:3 (kon.) | Lev – A. Mytišči 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Čerepovec 3:2 (kon.)
Riga – Petrohrad 6:4 (kon.) | HC Slovan – Jaroslavľ 5:3 (kon.)
koniec
Lev Praha
1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
Atlant Mytišči
Nedeľa 08.12.2013, 13:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Tretia tretina sa niesla v znamení veľkej aktivity a snahy Levov, ktorej však chýbala potrebná ľahkosť a hlavne góly. Domáci to v závere zápasu skúsili v hre bez brankára, no ani tento ťah im nevyšiel. Igor Radulov strelou zo stredného pásam uzavrel účet tohto zápasu. Mne neostáva nič, len vám podkovať za pozornosť, zapriať vám ešte pekný zvyšok nedele a pozvať vás od 17:00 sledovať zápase medzi Slovanom Bratislava a Lokomotivom Jaroslavľ. Zatiaľ sa majte. (15:17:02)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:00
    Engren ostal na hráčskej lavici, Lev to skúša v šestici. Po zakázanom uvoľnení si berie tréner Atlantu oddychov čas.
     
    58:26
    Atlant Mytišči dál gól!
    Vabank Levom absolútne nevyšiel, Mytyšči a podarilo potvrdiť zásahom do odkrytej brány mimoriadne cenné víťazstvo. Zo stredného pásma namieril presne IGOR RADULOV. Asistencia : Iľja Kablukov.
     
    58:00
    Pražania sú v šestici, domáca svätyňa je odkrytá !
     
    57:48
    Jalonen si berie oddychový čas, počas ktorého už pravdepodobne Engren ostane na hráčskej lavici.
     
    57:27
    Podľa signalizácii na hráčskej lavici Leva sa pomaly, ale isto chystá odovlanie Engrena a nasadenie šiesteho korčuliara.
     
    56:22
    Gluchov dlho podržal puk v rohu klziska v útočnom pásme Atlantu, do zakončenia sa síce nedostal, no to v tejto chvíli ani nebolo prioritným cieľom hosťujúceho útočníka.
     
    55:36
    Arťuchin hrá dnes veľmi dobrý zápas. Tiesnený veľkým počtom protihráčov sa dostal do zakončenia, jeho dobre mierenú strelu Engren vyrazil ramenom do rohu klziska.
     
    54:33
    Ridderwall kopol v strednom pásme do turbíny, prenikol do útočného pásma, no čo z toho, keď sa nedokázal dostať až k zakončeniu a ohrozeniu Galimova.
     
    54:00
    Atlant sa oslobodil za cenu zakázaného uvoľnenie. Hra sa presťahuje pred Galimovovu svätyňu.
     
    53:44
    Atlant po zisku puku v obrannej tretine spomalil hru, prestriedal a ušetril tak veľmi cenné sekundičky.
     
    52:45
    Domáci sa snažia, to sa im musí nechať, cez súpera, ktorý vyložene bráni, sa im však presadiť nedarí.
     
    52:00
    Vrána s Klepšiom dokázali vybojovať puk, nabili na strelu Riderwallovi. Galimov vak potvrdil, že je oporou svojho tímu a bezchybne si poradil.
     
    51:06
    Čas beží pre domácich ako šialení, veľa času už neostáva, Lev stále nevie nájsť medzierku v obrane Atlantu.
     
    50:19
    Řepík sa ocitol medzi kruhmi v dobrej pozície, rýchlo však k nemu dostúpili hosťujúci obrancovia, ktorí jeho backhandový pokus bez razancie zablokovali.
     
    49:29
    Gluchov zakončil svoj rýchly ofenzívny výpad nepresnou strelou na pravú tyč, veľa však nechýbalo.
     
    48:44
    Nakládal len nahodil puk na zadný mantinel, kde boli ako prví hráči Atlantu, ktorí tak získali puk a môžu ho poslať minimálne do stredného pásma.
     
    47:22
    Azevedo sa dopustil v obrannom pásme hrubice, ktorú hostia nedokázali potrestať. Leva s trápi, a to už aj v elementárnych veciach, ktoré ak mu nebudú fungovať, tak sa len ťažko dostane k vyrovnaniu.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 15. Jakub Klepiš (Bez asistencie) – 23. Konstantin Kolcov (Vitaly Novopašin, Rafael Batyršin), 23. Alexej Michnov (Bez asistencie), 59. Igor Radulov (Iľja Kablukov)


    Lev Praha: Engren – Gragnani, Němec, Oystrick, Mäenpää, Jaakola, O'Byrne, Nakládal – Azevedo, Novotný, Ullström – Sekáč, Zackrisson, Thörnberg – Ridderwall, Vrána, Klepiš – Birner, Cingel, Řepík – Matai
    Atlant Mytišči: Galimov – Batyršin, Novopašin, Petrov, Rukavišnikov, Dyblenko, Aťušov, Velikov – Kolcov, Kablukov, Gluchov – Michnov, Engqvist, Haataja – Radulov I., Trubačjov, Arťuchin – Šmeljov, Kadějkin, Sošnikov – Ševčenko

    Rozhodca: Kulakov, Soin – Aljošin, Nestěrov