Chabarovsk – Záhreb 4:3 (1:0 po s.n.) | Vladivostok – Dinamo Minsk 3:2 (1:0 po s.n.) | Novokuzneck – S.Moskva 2:1 (po pr.)
Novosibirsk – Doneck 2:3 (kon.) | Lev – A. Mytišči 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Čerepovec 3:2 (kon.)
Riga – Petrohrad 6:4 (kon.) | HC Slovan – Jaroslavľ 5:3 (kon.)
po s.n. (1:0)
Admiral Vladivostok
3:2 (2:0, 0:1, 0:1 - 0:0)
HC Dinamo Minsk
Nedeľa 08.12.2013, 07:00 • Fetisov-Arena, Vladivostok (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Admiral Vladivostok.
    Jediným hráčom, ktorý skóroval v samostatných nájazdoch bol NICLAS BERGFORS. Ten si vychutnal gólmana Šelepnjova hneď v úvode peknou strelou z ľavej strany.
     
    43:33
    Dinamo Minsk dal gól!
    Je vyrovnané! Domáci si urobili poriadny zmätok vo vlastnej defenzíve a napokon inkasujú! GEOFF PLATT sa dostal k dorážke za betónmi gólmana Hovinena, cez ktoré prešla tvrdá strela od Surového z pravej strany a napokon sa nemýlil. Bez asistencií.
     
    37:47
    Dinamo Minsk dal gól!
    Hostia dokázali vsietiť kontaktný gól! Po tvrdej strele spoza kruhov od Platta sa k puku dostal Lukáš Krajíček, ktorý zakončoval, no napokon trafil len Hovinenove betóny, od ktorých sa puk odrazil na ľavú stranu. Tam bol však skvele postavený TOMÁŠ SUROVÝ, ktorý bekhendovou dorážkou nedal domácemu brankárovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Lukáš Krajíček a Geoff Platt.
     
    17:09
    Vladivostok dal gól!
    Domáci sa dostávajú už do dvojgólového vedenia! SERGEJ BARBAŠEV ukázal svoj herný dôraz v centrálnej časti, keď získal puk a dobrou strelou z ťažkého uhla na pravej strane nedal gólmanovi Haugenovi v bráne hostí žiadnu šancu. Bez asistencií.
     
    08:37
    Vladivostok dal gól!
    Domáci sa po rýchlom protiútoku a skvelej útočnej kombinácii dostávajú do vedenia! Gynge sa dostal k puku na útočnej modrej čiare, tam ho prenechal Berforsovi, ktorý dlho neváhal, puk potiahol na hranicu pravého kruhu a tvrdo vystrelil. Jeho tvrdú strelu ešte v hosťujúcom bránkovisku stečoval FELIX SCHUTZ, ktorý otvára gólový účet dnešného stretnutia. Asistencie si pripisujú hráči Niclas Bergfors a Richard Gynge.

    Góly a asistencie: 9. Schutz (Bergfors, Gynge), 18. Barbašev, rozh. náj. Bergfors – 38. Surový (Krajíček, Platt), 44. Platt


    Admiral Vladivostok: Hovinen (Ivannikov) – Porseland, Ternavsky, Osipov, Commodore, Zemčjonok, Vorobjov, Antropov – Lisin, Nikitenko, Ugarov – Bergfors, Gynge, Schutz – Lesnuchin, Drugov, Gračjov – Pervušin, Barbašev, A. Kuznecov.
    HC Dinamo Minsk: Haugen (54. Šelepnjov) – Krajíček, Nogačjov, Lintner, Šinkevič, Usenko, Kaznadei, Šeleg – Kaljužnij, Irgl, Stas – Platt, Materuchin, Surový – Jefimenko, Kitarov, Kirjuščenkov – Lopačuk, Dadonov, Zacharov – Protasenja.

    Rozhodca: Sergej Beljajev, Michail Buturlin – Dmitrij Sivov, Nikita Novikov