FK Krasnodar – CSKA Moskva 1:0 (kon.) | Zenit – FC Ural 2:1 (kon.)
koniec
FK Krasnodar
1:0 (0:0)
CSKA Moskva
cz Piatok 06.12.2013, 14:45Ruská Premier Liga
     
    90+4
    Žlutou kartu za zdržování si ještě vysloužil domácí brankář Sinicyn.
     
    90+1
    Mohlo být definitivně rozhodnuto, neboť Ignaševič si málem srazil míč do vlastní branky! Místo toho je tu rohový kop domácích.
     
    89
    Markov vzal přes nohy Dzagojeva a kromě žluté karty zařídil standardní situaci pro CSKA.
     
    86
    Střídání v týmu FC Krasnodar: ze hřiště odchází Pereyra, přichází Pizzelli.
     
    84
    Teď bylo CSKA brance ještě blíže! Odražený míč za šestnáctkou napálil vší silou Tošić a trefil levou tyč domácí branky. Sinicyn by byl bez šance a také si po skončení celé akce CSKA pořádně oddechl.
     
    83
    Tato Dzagojevova střela z pětadvaceti metrů již byla o něčem jiném a Sinicyn měl co dělat, aby ji nepustil ke své pravé tyči!
     
    79
    Střídání v týmu FC Krasnodar: ze hřiště odchází Šipicin, přichází Markov.
     
    76
    Musa selhal ve stoprocentní šanci! Elm mu hlavou na malém vápně přiťukl míč proti noze, jenomže Musa z voleje nezamířil přesně a napálil pouze Sinicynova kolena, která míč do branky nepustila.
     
    76
    Střídání v týmu CSKA Moskva: ze hřiště odchází Nababkin, přichází Karavajev.
     
    74
    Georgij Ščennikov to zase jednou přehnal s důrazem a je oceněn žlutou kartou.
     
    72
    Střídání v týmu CSKA Moskva: ze hřiště odchází Zuber, přichází Elm.
     
    66
    Na hřišti teď vzplanuly vášně a Alan Dzagojev to už neunesl. S Granqvistem se do sebe ošklivě pustili a sudí Meškov to vyřešil žlutou pro středového záložníka hostí.
     
    63
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    CSKA pochybilo při stavění ofsajdové pasti a zle se mu to vymstilo. Joaozinho našel za obranou ARTURA JĘDRZEJCZYKA, jenž si potáhl míč na hranici šestnáctky a odtud technickou střelou přehodil Akinfejeva.
     
    57
    Akinfejev po přerušení hry vystartoval za hlavním rozhodčím a vyčinil mu za řadu zákroků Krasnodaru, které zaváněly sádrou a přesto nebyly odpískány.
     
    54
    Střídání v týmu FC Krasnodar: ze hřiště odchází Marcio, přichází Isael.
     
    39
    Nebezpečnější byl až opětovný centr, na nějž si naskočil Ignaševič, který ale nadějnou hlavičkou o kousek minul pravou Sinicynovu tyč!
     
    38
    Dzagojev se hned při své první akci dostal po krásné akce před Sinicyna, kde mu na poslední chvíli odpálil míč Kalešin! Rohový kop CSKA.
     
    37
    Střídání v týmu CSKA Moskva: ze hřiště odchází Honda, přichází Dzagojev.
     
    33
    Akinfejev hodně zaváhal při odkopu a našel jím pouze Wandersona, jenž udělal kličku Ignaševičovi a následně brankáře hostí donutil k zákroku na rohový kop!
     
    31
    Největší šanci utkání spálil Jędrzejczyk! Joaozinho si po neúspěšném rohovém kopu vzal míč ještě jednou, tentokrát odcentroval za obranu CSKA, která očividně zaspala a nechalaza sebou polského beka, jenž byl sám touto obrovskou šancí překvapen a pouze nastavil nohu, od níž se míč odrazil k Akinfejevovi.
     
    25
    Míč se po Joaozinhově centru ze standardní situace odrazil před malé vápno k Wandersonovi, jemuž vůbec nevyšla střela a levou nohou tak v dobré pozici zakončil hodně nepřesně!
     
    17
    Vitalij Kalešin vletěl do souboje s Wernblooem kolíky napřed a je za to oceněn žlutou kartou.
     
    6
    Sinicyn pouze před sebe vyrazil Tošićův centr a Milanov z následní dorážky trefil jednoho z domácích fotbalistů! Takový fotbal rozhodně baví.
     
    4
    Míč po Pereyrově centru od rohového praporku propadl malým vápnem bez toho, aniž by se jej Akinfejev či kdokoliv jiný dotkl! Krasnodaru teď stačilo mít o trochu více štěstí.

    Daniel Polách

    Góly: 63. Jędrzejczyk

    Karty:   17. Kalešin (KRS), 89. Markov (KRS), 90+4. Sinicyn (KRS) – 57. Akinfejev (CSK), 66. Dzagojev (CSK), 74. Ščennikov (CSK)


    FK Krasnodar: Sinicyn – Jędrzejczyk, Martynovič, Granqvist, Kalešin – Gazinskij – Pereyra (86. Pizzelli), Marcio (54. Isael), Šipicin (79. Markov), Joaozinho – Wanderson
    Náhradníci: Markov, Čiperka, Bolov, Anđelković, Marcos, Isael, Filcov, Gohou, Tubič, Komličenko, Lanin

    CSKA Moskva: Akinfejev – Nababkin (76. Karavajev), Berezuckij, Ignaševič, Ščennikov – Wernbloom, Milanov – Tošić, Honda (37. Dzagojev), Zuber (72. Elm) – Musa
    Náhradníci: Čepčugov, Vasin, Dzagojev, González, Elm, Rahimić, Vitinho, Karavajev, Vazeljuk

    Rozhodca: Meškov – Dančenko, Berezněv