Bordeaux – Nantes 0:3 (kon.) | Marseille – Sochaux 2:1 (kon.) | Saint-Étienne – Lyon 1:2 (kon.)
koniec
Girondins Bordeaux
0:3 (0:1)
FC Nantes
cz Nedeľa 10.11.2013, 14:00Ligue 1 Uber Eats
     
    64
    Nantes právě vstřelili branku!
    Pravděpodobně je ale už rozhodnuto. Gakpe si naskočil na pas směřující k levé tyči. Hlavičkou sice poslal balón pouze do bránícího Carrassa. Ten ale kulatý nesmysl vytěsnil pouze před sebe, kam si sbíhal FILIP DJORDEVIČ, jenž se před domácím gólmanem nemýlil a tvrdou ránou zavěsil svůj projektil pod levou spojnici.
     
    60
    Nantes právě vstřelili branku!
    A je to již o dva góly. Hosté se prosazují ze standardní situace. Na centr ke vzdálenější tyči si naskočili hned dva osamocení hráči Nantes. První se ale k míči dostal PAPY DJILOBODJI, který svou ránu usměrnil přesně k bližší tyči.
     
    42
    Nantes právě vstřelili branku!
    Nedáš-dostaneš. Domácí si mohou sypat popel na hlavu, neboť Nantes ze své první šance dává vedoucí gól. Po vhazování od postranní čáry vyprodukoval nádherné nůžky Veretout, kterými našel na vzdálenější tyči VINCENTA BESSATA, který se nemýlil a dělovkou napálil balón k pravé straně, Carrasso byl bez šance.

    Martin Doležal

    Góly: 42. Bessat (Đorđević.), 60. Djilobodji, 64. Đorđević.

    Karty:   68. Sertic (BOR) – 15. Alhadhur (NAT), 67. Alhadhur (NAT)


    Girondins Bordeaux: Carrasso – Henrique, Sané, Orban, Mariano – Planus, Obraniak (72. Faubert), Sertic, Maurice-Belay – Saivet, Diabaté (70. Jussiê).
    Náhradníci: Olimpa – Faubert, Poundjé, N'Guémo, Jussiê, Kaabouni, Rolán.

    FC Nantes: Riou – Djilobodji, Cissokho, Alhadhur, Bessat (80. Bangoura) – Touré, Deaux, Veretout (79. Pancrate), Gakpé, Nkoudou – Đorđević.
    Náhradníci: Zelazny – Veigneau, Cichero, Pancrate, Nicoliță, Trebel, Bangoura.

    Rozhodca: Fautrel – Gringone, Pottier