Parma – Juventus 0:1 (kon.) | AC Miláno – Fiorentina 0:2 (kon.) | Neapol – Catania 2:1 (kon.)
koniec
AC Miláno
0:2 (0:1)
ACF Fiorentina
Sobota 02.11.2013, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza, Miláno (Taliansko) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Hosťujúci tréner posiela na trávnik aj tretie striedanie. Namiesto Rydera Matosa nastupuje do hry oddýchnutý Olivera.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    85
    Ryder Matos sa zbavil dvoch milánskych obrancov a napokon nekompromisne zakončoval z ľavej časti hranice milánskeho pokutového územia. Jeho delovka však napokon skončila len tesne vedľa Gabrielovej svätyne.
     
    74
    Domáci Saponara sa dostal do skvelej gólovej šance na ľavej strane, keď sa dostal k lopte po peknej prihrávke od Nianga z pravej strany. Jeho delovka však napokon smerovala len vysoko nad hosťujúcu bránu.
     
    73
    Florencia dala gól!
    Hostia sa nie veľmi dobre zahranom rohovom kope napokon dostávajú do dvojgólového vedenia! Po peknom centri od Joaquína z pravej strany gólman Gabriel vyrazil loptu napravo od seba, no tam si nabehol len pozorný BORJA VALERO, ktorý svojou delovkou bez problémov prekonal milánskeho brankára.
     
    72
    Hosťujúca Florencia mala k dispozícii priamy kop na ľavej strane vo vzdialenosti približne 25 metrov, ktorý odišiel zahrávať Pasqual, jeho delovku však pozorný Abate zblokoval len za postrannú čiaru.
     
    69
    Aj domáci tréner Allegri posiela na trávnik druhé striedanie. Namiesto Muntariho nastupuje do hry oddýchnutý Saponara.
     
    68
    Hosťujúci tréner Montella posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Rossiho nastupuje do hry oddýchnutý Joaquín.
     
    61
    Domáci útočník Balotelli si dovolil už príliš veľa aj na gusto hlavného rozhodcu Mazzoleniho, keď bezdôvodne strkol hosťujúceho brankára Neta, za či si odnáša jasnú žltú kartu.
     
    58
    Montolivo nekompromisne pálil z centrálnej časti vo vzdialenosti približne 28 metrov, no jeho delovku napokon hlavou zblokoval na rohový kop pozorný hosťujúci obranca Pasqual!
     
    57
    Aj domáci tréner Allegri posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Birsu nastupuje do hry oddýchnutý Niang.
     
    57
    Milánčania mali k dispozícii dva rohové kopy z ľavej strany v rade, ktoré odišiel zahrávať Birsa, no jeho prvý center zblokovali hosťujúci obrancovia na rohový kop a druhý center chcel zakončiť Zapata, no svojou hlavičkou napokon minul priestor florentskej brány.
     
    56
    Balotelli nekompromisne zakončoval z pravej strany, no jeho delovka napokon smerovala len mimo hosťujúcej brány. Pozorný obranca Rodríguez napokon loptu zblokoval na rohový kop.
     
    50
    Hosťujúci Aquilani tvrdo fauloval domáceho Montoliva vrámci napádanie domácej rozohrávky, no tentokrát hlavný rozhodca dlho neváhal a pridelil tomuto hráčovi Florencie jasnú žltú kartu.
     
    45+2
    Balotelli je opäť ošetrovaný, no tentokrát to vyzerá na vážnejšie zranenie jeho ľavého členka. O malú chvíľu končí prvý polčas tohto zápasu a my uvidíme, či bude Mario pokračovať v hre.
     
    45+
    Nadstavovať sa budú dve minúty!
     
    41
    Balotelli spadol na trávnik pred hosťujúcou bránou v súboji proti hosťujúcemu Savićovi a bude musieť byť ošetrovaný. Hlavný rozhodca Mazzoleni okamžite prerušil hru a privoláva lekársky tím.
     
    34
    Tréner Florencie posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Ambrosiniho nastupuje do hry uruguajský hráč Vecino.
     
    32
    Rossi sa s loptou dobre presúval cez stred, no napokon bol nekompromisne faulovaný dvojicou domácich futbalistov – Kaká a de Jong. Druhý zákrok bol klasifikovaný ako nedovolený, a tak majú hostia k dispozícii priamy kop zo vzdialenosti 34 metrov!
     
    29
    Hosťujúci Ryder Matos obdržal jasnú žltú kartu za zbytočné strkanice proti domácemu Kakáovi, ktorý sa dobre pohyboval pri zahraní hosťujúceho rohového kopu.
     
    27
    Florencia dala gól!
    Futbalisti hosťujúcej Florencie sa dokázali ofenzívne presadiť po skvele zahranom priamom kope! Hosťujúci Borja Valero posunul loptu naľavo od seba, kde si nabehol JUAN VARGAS. Ten svojou prízemnou delovkou prestrelil múr domácich tiel a loptu spolu s tečmi domácich hráčov umiestnil nechytateľne k pravej žŕdke milánskej brány.
     
    21
    Po peknej prihrávke od Kakáa z ľavej strany sa k zakončeni na hranici hosťujúceho pokutového územia dostal Muntari, no gólman Neto bol v strehu a nedôrazné zakončenie domáceho hráča zachytil vo svojom náručí.
     
    17
    Rohový kop z ľavej strany odišiel zahrávať Kaká a poslal pred bránu gólmana Neta skvelý center k bližšej žŕdke! Na túto loptu si skvele naskočil Constant, no jeho hlavičkové zakončenie napokon letelo len vysoko nad hosťujúcu bránu.
     
    14
    Gólman Gabriel si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok, keď svojou ľavou rukou dokázal vyraziť prudkú prihrávku z ľavej strany od Rydera Matosa do bezpečia. Následne sa k lopte dostali obrancovia Milána, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    13
    Birsa sa dostal k lopte na ľavej strane a následne poslal dobrý center na pravé krídlo, kde chcel zakončovať domáci Montolivo, no pozorný obranca Pasqual bol v strehu a po skvelom výskoku odhlavičkoval loptu do bezpečia.
     
    11
    Hosťujúci Ambrosini na ľavej strane nekompromisne fauloval domáceho Balotelliho, ktorý svojou aktivitou vybojoval pre svoj tím priamy kop zo vzdialenosti približne 2 metre od pravej strany hosťujúceho pokutového územia.

    Góly: 27. Vargas, 73. Borja Valero

    Karty:   61. Balotelli (ACM) – 29. Ryder Matos (ACF), 50. Aquilani (ACF)


    AC Miláno: Gabriel – Zaccardo, Zapata, Abate, Constant, Kaká, Muntari (69. Saponara), Birsa (57. Niang), de Jong, Montolivo, Balotelli
    Náhradníci: Amelia – Robinho, Saponara, Matri, Poli, Cristante, Emanuelson, Abbiati, Vergara, Niang

    ACF Fiorentina: Neto – Rodríguez, Pasqual, Tomović, Savić, Ambrosini (34. Vecino), Aquilani, Borja Valero, Vargas, Rossi (68. Joaquín), Ryder Matos (90+1. Olivera).
    Náhradníci: Munúa – Marcos Alonso, Roncaglia, Compper, Lupatelli, Joaquín, Vecino, Wolski, Iakovenko, Rebić, Olivera

    Rozhodca: P. Mazzoleni – Bianchi, A. Padovan