Parma – Juventus 0:1 (kon.) | AC Miláno – Fiorentina 0:2 (kon.) | Neapol – Catania 2:1 (kon.)
koniec
AC Miláno
0:2 (0:1)
ACF Fiorentina
Sobota 02.11.2013, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza, Miláno (Taliansko) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované!
    Aj v druhom polčase dnešného stretnutia boli v úvode aktívnejší futbalisti domáceho Milána, ktorí sa snažili niečo zaujímavé vymyslieť, no napokon sa im nepodarilo nájsť ten správny recept na dnes naozaj skvele hrajúcu defenzívu Florencie. Napokon sa v 73. minúte po góle Borju Valera dostali hostia do dvojgólového vedenia, ktoré si následne dokázali už ustrážiť.

    Florencia si z bájneho San Sira napokon odnáša do tabuľky jasné tri body, zatiaľčo trápiaci sa Rossoneri ostávajú aj v tomto kole bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov talianskej Serie A.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (22:42:59)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Hosťujúci Aquilani vybojoval rohový kop na pravej strane, no florentskí futbalisti pre istotu neriskovali a rozohrali ho nakrátko. Vyzerá to tak, že v dnešnom zápase sa už nič vážne nestane.
     
    90+2
    Florencia už s veľkým prehľadom kontroluje tempo hry. Milánčania sa snažia ešte niečo zaujímavé vymyslieť, no proti pozornej defenzíve hostí sú v dnešnom zápase naozaj bezmocní.
     
    90+1
    Hosťujúci tréner posiela na trávnik aj tretie striedanie. Namiesto Rydera Matosa nastupuje do hry oddýchnutý Olivera.
     
    90+
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    90
    Constant sa snažil pretlačiť s loptou cez dvoch obrancov Florencie po ľavom krídle, no napokon bol neúspešný. Pozorný Savić mu loptu odkopol spod nôh a následne upokojuje tempo hry.
     
    89
    Florencia sa už len zabáva, keďže si loptu takticky prihráva na vlastnej polovici ihriska. Milánčania sa podľa môjho názoru vzdali už úplne, keď takmer vôbec nenapádajú rozohrávku svojich súperov.
     
    88
    Hosťujúci Joaquín poslal loptu ďalekým centrom pred gólmana Gabriela. Ten ju zachytil vo svojom náručí a následne rozohral na kopačky svojich obrancov.
     
    87
    Vecino ukázal svoje kvality, keď tvrdým strieľaným centrom ohrozil bránu gólmana Gabriela, no jeho projektil napokon smeroval len tesne vedľa domácej brány. Gabriel teda zasahovať nemusel.
     
    86
    Vargas sa rýchlo presúval po ľavom krídle, no napokon narazil na pozorného Nianga, ktorý zblokoval loptu za postrannú čiaru. Florencia má teda k dispozícii autový hod na ľavej strane približne v úrovni hranice milánskeho pokutového územia.
     
    85
    Saponara sa s loptou dobre presúval po ľavom krídle a následne chcel nájsť Montoliva, no ten bol dobre bránený pozorným Rodríguezom, ktorý loptu odkopol do bezpečia.
     
    85
    Ryder Matos sa zbavil dvoch milánskych obrancov a napokon nekompromisne zakončoval z ľavej časti hranice milánskeho pokutového územia. Jeho delovka však napokon skončila len tesne vedľa Gabrielovej svätyne.
     
    84
    Abate odcentroval loptu z pravej strany na hranicu hosťujúceho pokutového územia, kde sa k lopte dostal Saponara, no ten bol napokon úspešne odstavený pozorným Rodríguezom.
     
    82
    De Jong predviedol ďalší zbytočný útočný faul v strede ihriska, ktorý pozastavil šancu na útok domáceho Milána. Florencia takticky vyčkáva a s rozohraním voľného kopu sa neponáhľa.
     
    81
    Z pravej strany odcentroval loptu pred gólmana Neta vystriedaný Niang, no jeho projektil napokon odhlavičkoval do bezpečia pozorný Savić. Je potrebné spomenúť, že Balotelli sa v ofenzívnej aktivite Milána už dlhšie neobjavil.
     
    80
    Pasqual sa dostal k lopte na ľavom krídle, no napokon sa nedokázal dostať cez pozorného Zaccarda. Ten zblokoval loptu za postrannú čiaru a hostia majú teda k dispozícii autový hod na ľavej strane.
     
    79
    Kaká sa dostal k lopte na pravej strane, následne ju odcentroval pred bránu Florencie, no tam stál len pozorný Tomović, ktorý ju odhlavičkoval do bezpečia. Uvidíme, čo sa domácim podarí ešte vymyslieť.
     
    78
    Milánski futbalisti sú pri lopte, no proti florentskej defenzíve majú momentálne poriadne problémy s presadením sa. Uvidíme, čo sa domácim podarí vymyslieť tesne pred koncom tohto zápasu.

    Góly: 27. Vargas, 73. Borja Valero

    Karty:   61. Balotelli (ACM) – 29. Ryder Matos (ACF), 50. Aquilani (ACF)


    AC Miláno: Gabriel – Zaccardo, Zapata, Abate, Constant, Kaká, Muntari (69. Saponara), Birsa (57. Niang), de Jong, Montolivo, Balotelli
    Náhradníci: Amelia – Robinho, Saponara, Matri, Poli, Cristante, Emanuelson, Abbiati, Vergara, Niang

    ACF Fiorentina: Neto – Rodríguez, Pasqual, Tomović, Savić, Ambrosini (34. Vecino), Aquilani, Borja Valero, Vargas, Rossi (68. Joaquín), Ryder Matos (90+1. Olivera).
    Náhradníci: Munúa – Marcos Alonso, Roncaglia, Compper, Lupatelli, Joaquín, Vecino, Wolski, Iakovenko, Rebić, Olivera

    Rozhodca: P. Mazzoleni – Bianchi, A. Padovan