Valladolid – Sociedad 2:2 (kon.) | Valencia – Almería 1:2 (kon.) | Real Madrid – Sevilla 7:3 (kon.)
Osasuna – Rayo Vallecano 3:1 (kon.)
koniec
Real Madrid
7:3 (3:2)
FC Sevilla
Streda 30.10.2013, 22:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    85
    Cristiano si zbiehal do vápna s ďalšou loptou na nohe a pred ním bol už iba Bastos. Napokon mu však záhadne ušla a ešte väčšia pohroma sa tak nekonala.
     
    84
    Aj Sevilla vyčerpala všetky výmeny, na ihrisko sa dostal Reyes po výmene Vitola.
     
    83
    Medzitým Real striedal, do hry sa dostal namiesto Khediru Di Maria.
     
    82
    Videli sme už neskutočných 10 gólov a to naozaj nie je vtip. Stále nie je koniec, Khedira krížnou ranou mieril tesne vedľa!
     
    81
    Real Madrid dal gól! Gólové vrece sa trhá naďalej, po hattrick si pomaly kráča aj KARIM BENZEMA. Center Marcela z ľavej strany našiel hlavu Francúza dokonale, nikto tam s ním neskákal a preto pohodlne skóre.
     
    78
    Ale predsa len sme ešte čosi dnes nevideli a to červenú kartu. Veľmi rýchlo to napravil Mbia po zásahu do tváre Luku Modriča. Po druhej žltej ide pod sprchy.
     
    75
    Rakitič ale nedal! Mieril z bieleho bodu vysoko nad, to je obrovská škoda.
     
    74
    Bola nariadená penalta pre Sevillu!
     
    73
    Isca mení v zápale boja Luka Modrič.
     
    72
    Real Madrid dal gól! Hattrick je dokonaný, ale dáva ho CRISTIANO RONALDO. Benzema priťukol po akcii Modriča Portugalčanovi, ktorý aj s pomocou teču na hranici vápne upravuje stav deviatykrát v zápase.
     
    69
    Gameiro mal šancu znížiť, na hranici bieleho bodu, ale viac na pravej strane dostal skvelú nahrávku a zamestnal Lopeza! Ten vyrazil loptu mimo brány len s problémami!
     
    68
    Kartu za faul videl v domácom drese aj Khedira.
     
    67
    Arbeloa videl za faul žltú kartu.
     
    65
    A hráča menil aj Real, po dlhej dobe sa na ihrisku ukáže Xabi Alonso. V dueli končí Illaramendi.
     
    64
    Na strane hostí sa striedalo aj druhýkrát v krátkom slede, do hry sa dostal aj Gamiero namiesto Baccu.
     
    63
    Sevilla dala gól! Neuveriteľné, čo sa dnes deje na štadióne Santiaga Bernabeu. Krásna strela IVANA RAKITIČA z hranice vápna zapadla do siete, Lopez sa naťahoval márne!
     
    62
    Perotti mení Samperia.
     
    61
    Real Madrid dal gól! Zrejme je teda už definitívne rozhodnuté. Obrana Andalúzaov si nedala pozor ani po akcii z pravej strany. Rýchly brejk totiž skvelou nahrávkou do vápna od Balea zakončuje z prvej aj s tečom brankára CRISTIANO RONALDO pod brvno a zvyšuje skóre svojich farieb.
     
    59
    Žltá karta pre Mbiu znamená aj priamy kop pre Real.
     
    58
    Cristiano v úniku po Khedirovom vysunutí spadol po kontakte s Bastosom, ale tentokrát sa penalta nepíska. Naopak, brankár utrpel bolesť po zásahu kopačkou do ruky, ale v hre by mal pokračovať.
     
    53
    Real Madrid dal gól! Ďalšia akcia Sevilly z ničoho nič, obrovskú šancu 1 na 1 Lopez vyrazil skvelým zákrokom. Dopredu sa tak rútil Real a po nahrávke Balea do vápna si našiel čas na strelu KARIM BENZEMA a zvyšuje vedenie svojho tímu poľahky do opustenej brány.
     
    41
    Sevilla dala gól! Je tomu skutočne tak! Rýchly brejk po ľavej strane domáci nezachytili a Vitolo našiel ešte Semperia. Ten nevystrelil, prihral voľnému BACCOVI, ktorý zblízka prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste!
     
    39
    Sevilla dala gól! IVAN RAKITIČ sa z bieleho bodu nemýlil, prudkú strelu do ľavého dolného rohu namieril dokonale.
     
    38
    Sergio Ramos dostal za faul vo vápne žltú kartu.
     
    38
    Bola nariadená penalta pre Sevillu!
     
    32
    Real Madrid dal gól! Loptu si na biely bod sebecky postavil CRISTIANO RONALDO a prudkou strelou nedal Bastosovi žiadnu šancu. Nejeden fanúšik si iste ťuká na čelo, prečo nenechal jedenástku Baleovi.
     
    31
    Bola nariadená penalta pre Real!
     
    28
    Real Madrid dal gól! GARETH BALE ľavačkou mieril úplne inak, ako napokon lopta smerovala, rukou totiž v múre zahral Alberto. Zmenil smer dokonale, splietol brankára a Real vedie o dva góly.
     
    26
    Faul si vypýtal na druhej strane opäť Cristiano, faulova ho za cenu žltej karty Alberto.
     
    22
    Bacca prihrával vo výbornej pozícii pred Lopezom ešte spätne na hranicu bieleho bodu, ale tam nikto nenabiehal. Sevilla prišla o takmer jasné vyrovnanie, zblízka by prudká strela mohla aj roztrhnúť sieť.
     
    21
    Nechýbalo veľa a Bale takmer vymietol šibenicu v tej istej časti brány ako pri góle opäť! Prudká strela po priťuknutí letela tesne nad spojnicou!
     
    20
    Hviezdny Portugalčan sa nechce nechať zahanbiť, preto zobral ďalšiu akciu na svoje plecia. Prehodil si to z ľavej na pravú nohu a naopak, Bastosa ale zamestnal iba strelou do stredu.
     
    17
    Baleovi je málo, ďalšia strela, tentoraz krížne po zemi sprava bola úloha pre Bastosa! Brankár sa poriadne natiahol, aby projektil vyrazil mimo brány.
     
    14
    Real Madrid dal gól! Toto je presne to, čo GARETH BALE potrebuje, dáva svoj druhý gól v drese Bieleho baletu! Všetko začal na ľavej strane Isco, kde sa preštrikoval do šance a potom nahral do vápna Benzemovi. Francúz nepanikáril a našiel voľného Walesana, ktorý strelou do vinkľa otvára skóre.
     
    5
    Isco si zbehol do vápna na pravú stranu po kombinácii s Benzemom a z uhla mieril miernym podkopnutím tesne mimo!

    Góly: 14. Bale, 28. Bale, 32. Cristiano Ronaldo (pen.), 53. Benzema, 61. Cristiano, 72. Cristiano Ronaldo, 81. Benzema – 39. Rakitič (pen.), 41. Bacca, 63. Rakitič

    Karty:   38. Sergio Ramos (RMA), 67. Arbeloa (RMA), 68. Khedira (RMA) – 26. Alberto (SEV), 59. Mbia (SEV)   78. Mbia (SEV)

    Nepremenená penalta: 75. Rakitič (SEV), mimo


    Real Madrid: Lopez – Arbeloa, Ramos, Varane, Marcelo – Illaramendi, Khedira – Cristiano, Isco, Bale – Benzema.
    Náhradníci: Alonso, Carvajal, Casillas, Di Maria, Modrič, Morata, Pepe.

    FC Sevilla: Bastos – Figueiras, Carrico, Pareja, Navarro – Mbia, Rakitič – Samperio, Vitolo, Alberto – Bacca.
    Náhradníci: Cala, Coke, Gameiro, Iborra, Perotti, Reyes, Varas.