Valladolid – Sociedad 2:2 (kon.) | Valencia – Almería 1:2 (kon.) | Real Madrid – Sevilla 7:3 (kon.)
Osasuna – Rayo Vallecano 3:1 (kon.)
koniec
Real Madrid
7:3 (3:2)
FC Sevilla
Streda 30.10.2013, 22:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    81
    Real Madrid dal gól! Gólové vrece sa trhá naďalej, po hattrick si pomaly kráča aj KARIM BENZEMA. Center Marcela z ľavej strany našiel hlavu Francúza dokonale, nikto tam s ním neskákal a preto pohodlne skóre.
     
    72
    Real Madrid dal gól! Hattrick je dokonaný, ale dáva ho CRISTIANO RONALDO. Benzema priťukol po akcii Modriča Portugalčanovi, ktorý aj s pomocou teču na hranici vápne upravuje stav deviatykrát v zápase.
     
    63
    Sevilla dala gól! Neuveriteľné, čo sa dnes deje na štadióne Santiaga Bernabeu. Krásna strela IVANA RAKITIČA z hranice vápna zapadla do siete, Lopez sa naťahoval márne!
     
    61
    Real Madrid dal gól! Zrejme je teda už definitívne rozhodnuté. Obrana Andalúzaov si nedala pozor ani po akcii z pravej strany. Rýchly brejk totiž skvelou nahrávkou do vápna od Balea zakončuje z prvej aj s tečom brankára CRISTIANO RONALDO pod brvno a zvyšuje skóre svojich farieb.
     
    53
    Real Madrid dal gól! Ďalšia akcia Sevilly z ničoho nič, obrovskú šancu 1 na 1 Lopez vyrazil skvelým zákrokom. Dopredu sa tak rútil Real a po nahrávke Balea do vápna si našiel čas na strelu KARIM BENZEMA a zvyšuje vedenie svojho tímu poľahky do opustenej brány.
     
    41
    Sevilla dala gól! Je tomu skutočne tak! Rýchly brejk po ľavej strane domáci nezachytili a Vitolo našiel ešte Semperia. Ten nevystrelil, prihral voľnému BACCOVI, ktorý zblízka prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste!
     
    39
    Sevilla dala gól! IVAN RAKITIČ sa z bieleho bodu nemýlil, prudkú strelu do ľavého dolného rohu namieril dokonale.
     
    32
    Real Madrid dal gól! Loptu si na biely bod sebecky postavil CRISTIANO RONALDO a prudkou strelou nedal Bastosovi žiadnu šancu. Nejeden fanúšik si iste ťuká na čelo, prečo nenechal jedenástku Baleovi.
     
    28
    Real Madrid dal gól! GARETH BALE ľavačkou mieril úplne inak, ako napokon lopta smerovala, rukou totiž v múre zahral Alberto. Zmenil smer dokonale, splietol brankára a Real vedie o dva góly.
     
    14
    Real Madrid dal gól! Toto je presne to, čo GARETH BALE potrebuje, dáva svoj druhý gól v drese Bieleho baletu! Všetko začal na ľavej strane Isco, kde sa preštrikoval do šance a potom nahral do vápna Benzemovi. Francúz nepanikáril a našiel voľného Walesana, ktorý strelou do vinkľa otvára skóre.

    Góly: 14. Bale, 28. Bale, 32. Cristiano Ronaldo (pen.), 53. Benzema, 61. Cristiano, 72. Cristiano Ronaldo, 81. Benzema – 39. Rakitič (pen.), 41. Bacca, 63. Rakitič

    Karty:   38. Sergio Ramos (RMA), 67. Arbeloa (RMA), 68. Khedira (RMA) – 26. Alberto (SEV), 59. Mbia (SEV)   78. Mbia (SEV)

    Nepremenená penalta: 75. Rakitič (SEV), mimo


    Real Madrid: Lopez – Arbeloa, Ramos, Varane, Marcelo – Illaramendi, Khedira – Cristiano, Isco, Bale – Benzema.
    Náhradníci: Alonso, Carvajal, Casillas, Di Maria, Modrič, Morata, Pepe.

    FC Sevilla: Bastos – Figueiras, Carrico, Pareja, Navarro – Mbia, Rakitič – Samperio, Vitolo, Alberto – Bacca.
    Náhradníci: Cala, Coke, Gameiro, Iborra, Perotti, Reyes, Varas.