Brašov – Nové Zámky 1:5 (kon.)
koniec
ASC Corona Brašov Wolves
1:5 (1:2, 0:2, 0:1)
HC MIKRON Nové Zámky
Pondelok 28.10.2013, 18:00MOL liga
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:47
    Tak predsa ešte jedno vylúčenie. Na trestnú lavicu odchádza Frolík, za hákovanie, ktorým si pomohol proti zakončujúcemu Wehrsovi.
     
    54:10
    Bonar sa ocitol sám pred Krajčovičom, no jeho kľučka do bekhendu mu nevyšla.
     
    53:16
    Krá na ľadovej ploche dlho nepobudol. Teraz je vylúčený za nedovolené bránenie, ktoré podľa môjho názoru nebolo ani zďaleka. Samotný hráč to berie s humorom a so širokým úsmevom odchádza na trestnú lavicu.
     
    50:35
    Na trestnú lavicu odchádza Král za faul lakťom. Počet síl na ľadovej ploche sa nám tam vyrovná
     
    Tak gól nakoniec neplatí. Hm veľmi zaujímavé rozhodnutie.
     
    46:57
    Péter inkasuje trest 5 + do konca stretnutia. Zámky tak budú hrať dlhú početnú výhodu.
     
    46:57
    Na ľade teraz zostáva ležať Dubec, ten bol nepríjemne atakovaný Pod zadu. Ako rozo pomstiteľ sa tam zjavil Sucharda, no hlavný rozhodcovia všetko ukľudnili. Počkáme si ešte na výšku trestu pre Pétera.
     
    43:50
    Bonar dostal prihrávku medzi kruhy, tam bol úplne osamotený, no Krajčovič jeho strelu ramenom vytlačil.
     
    42:35
    HC Nové Zámky dali gól!
    Zdá sa, že je rozhodnuté! Rozdiel je už štvorgólový. ERIK WEISSMANN sa z ľavej strany natlačil pred Polca a bekhendovou strelou k jeho ľavej tyčke mu nedal šancu. Asistencie: Martin Uhnák, Pavel Kowalczyk.
     
    37:50
    Obrovské možnosti Zámky na pridanie ďalšieho gólu! Po strele od modrej čiary z hokejky Pavešica, sa k puku dostal Uram, jeho prihrávka neprešla a následná strela z uhla končí až na plexiskle za Polcovou bránou.
     
    37:13
    Polčík si svojou aktivitou vypýtal presilovú hru. V rohu ihriska ho fauloval Pysarenko a ten odchádza na 2 minúty za hákovanie. Nasleduje krátka presilovka Nových Zámky 5 na 3.
     
    35:30
    V zápätí Molnár zbytočne fauluje v útočnej tretine a odchádza na trestnú lavicu za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    32:33
    Sucharda s Uramom sa dostali dokonca do prečíslenia 2 na 1. Prvý menovaný síce prihral Uramovi, no ten ideálnu možnosť na strelu preváhal.
     
    31:31
    Zámky budú hrať však opäť v oslabení a opäť ide na trestnú lavicu Hrudík. Ten je vylúčený za zbytočný krosček v blízkosti modrej čiary.
     
    30:49
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia pridávajú už svoj štvrtý gól! PAVEL KOWALCZYK prihral Uramovi, ten potiahol puk do tretiny, vrátil Kowalczykovi a ten tvrdou strelou príklepom nedal Polcovi šancu. Asistencia: Marek Uram
     
    28:33
    Zsok dostal dobrú prihrávku, ocitol sa sám pred Krajčovičom, no jeho strela bola veľmi slabá. Puk smeruje vedľa pravej Krajčovičovej žrdke.
     
    27:25
    Máme tu prvé vylúčenie v druhej tretine. Na trestnú lavicu odchádza král za sekanie.
     
    27:10
    Obrovská šanci hostí! Frolík so Šiškom a Uramom sa ocitli proti jednému obrancovi. No prvý menovaný neprihral presne Uramovi a puk končí v rohu tretiny domácich.
     
    24:50
    Najskôr strieľal z otočky Gliga, ten istý hráč v zápätí prihral na strelu z prvej Zsomborovi, no ani jeden pokus nemieril na Krajčovičovu bránu.
     
    22:38
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia idú do dvojgólového vedenia! LUKÁŠ RUŽIČKA dostal prihrávku v strednom pásme, vystrelil spoza obrancu a jeho obávaná strela zápästím končí v Polcovej bráne. Asistencie: Pavel Kowalczyk.
     
    22:00
    Ale pozor! Do druhej tretiny nastúpil brankár Krajčovič! Nevedno prečo, či pre zranenie Chovana, alebo to bol taktický ťah trénera, no to si nemyslím.
     
    19:01
    Čaládi pripravil výbornú pozíciu Šiškovi. Ten si zbehol ako obranca pred bránu, dostal prihrávku spoza brány, no puk ide tesne vedľa ľavej tyčky Polcovej brány.
     
    13:20
    Ihnď po buly je vylúčený Weissmann za ákovanie. Nasleduje tak dlhá presilova domácich 4 na 3.
     
    13:09
    HC Nové Zámky dali gól!
    Po tom, čo domáci nevyužili obrovskú šancu pred Chovanom. Dostal za obranu brašova prihrávku ERIK WEISSMANN, Polc sa mu hodil pod nohy, no Weissmann ho dokázal obstreliť. Asistencie: Marek Uram, Pavol Pavešic.
     
    09:50
    Už sa však opäť hrá. Po tom, čo Frolík posielal prihrávku pred bránu, k odrazenému puku sa dostal Pavešic, no odkrytú domácu bránu nedokázal trafiť!
     
    08:50
    Zámky ale zabudli na Bonara, ten sa rútil sám na Chovana, no ten svojim betónom chytá!
     
    08:32
    Mastelariu fauluje pred bránou Dubca,a bude z toho presilová hra pre HC.
     
    04:12
    V zápätí zbytočne fauluje Hrudík a je vylúčený za krosček.
     
    02:37
    Brašov dal gól!
    Hostia zahrali presilovú hru priam na výbornú. Pysarenku poslal prihrávku na ZSOLTA MOLNÁRA a ten iba jemným tečom prekonáva Chovana. Asistencie: Evgenii Pysarenko, Kevin Wehrs.
     
    01:25
    Zámky však budú hrať v oslabení na trestnú lavicu odchádza Polčík za podrazenie.
     
    00:38
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia idú po pár sekundách do vedenia. Frolík prenechal puk za bránou Uramovi ten prihral ERIKOVI ČALÁDIMU a ten osamotený pred bránou otvára skóre. Asistencie: Marek Uram, Martin Frolík.

    Tomáš Fiala

    Góly a asistencie: 3. Molnár (Pysarenko, Wehrs) – 1. Čaládi (Uram, Frolík), 14. Weissmann (Uram, Pavešic), 23. Ružička (Kowalczyk), 31. Kowalczyk (Uram), 43. Weissmann (Kowalczyk, Uhnák)


    ASC Corona Brašov Wolves: Polc (Fulop)- Wehrs, Hietamaki, Pysarenko, Nagy, Mastaleriu, Oprea- Molnár, Virág, Zsók, Saluga, Bonar, Petres, Péter R., Péter Z., Gliga, Dumitru, Márton, Bálint.
    HC MIKRON Nové Zámky: Chovan(21. Krajčovič) – Šiška, Kowalcyzk, Sucharda, Hrudík, Zajac, Pavešic, Král, Dubec, Frolík, Uram, Polčik, Weissmann, Čaládi, Púchovský. Korytko, Štefanka O., Ružička, Uhnák

    Rozhodca: Csomortani, Zsolt Iliescu Marius- Siko Szilard Redai Botond