Žilina – Zvolen 4:3 (po pr.) | B. Bystrica – Martin 3:1 (kon.) | Skalica – Poprad 3:4 (kon.)
Košice – Piešťany 4:2 (kon.) | Trenčín – Nitra 4:3 (po pr.)
koniec po predl.
HK DUKLA Trenčín
4:3 (1:1, 0:1, 2:1)
HK Nitra
Nedeľa 27.10.2013, 17:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    63:38
    Trenčín dal gól!
    Tréner domácich si vzal oddychový čas a urobil dobre. Po vyhratom bully zatiahol Ďurčo puk za bránku, poslal bekhendom do ohňa, kde si nabehol LINTNER a pomedzi betóny Kristana rozhodol zápas.
     
    62:56
    Obrovská šanca na rozhodnutie pre hostí. Pupák dostal puk dlhým pasom až na útočnú modrú a mieril sám na brankára! Vystrelil na vyrážačku, ale Lašák dokázal dobre zasiahnuť.
     
    58:00
    Lintner spomedzi kruhov pálil z otočky, brankár hostí reflexívne puk vyrazil.
     
    51:40
    Nemček sa ocitol sám s pukom pred bránou, nedokázal však dostať puk cez brankára hostí.
     
    51:16
    Trenčín dal gól!
    Troliga vyhral bully v útočnom pásme rovno na hokejku Tomáša KLÍMU. Jeho švih je excelentný a potvrdil to aj teraz presnou gólovou strelou.
     
    47:01
    Trenčín dal gól!
    Dukla znižuje na rozdiel gólu. TOMÁŠ TROLIGA obkrúžil s pukom bránku a bekhendom to skúsil nahodiť na bránu. Puk prešiel pomedzi Kristanove betóny.
     
    46:00
    Po Ďurčovej strele od modrej tečoval tesne pred Kristanom Pavlikovský a puk preletel tesne mimo bránky Nitry.
     
    41:27
    Nitra dala gól!
    Hostia vyhrali vhadzovanie v útočnom pásme, Bača nahodil od modrej na bránu, vyrazený puk do dorazil do bránky DANIEL ŠTUMPF.
     
    38:40
    Rusnák vybojoval puk za bránkou Nitry a nabil na ľavý kruh T.Klímovi. Strela Klímu mierila na stred brány a nitriansky gólman si s ňou poradil.
     
    37:40
    Po vyhratom vhadzovaní v útočnom pásme strieľal od modrej Nádašdi, puk zazvonil o žrdku domácej brány.
     
    37:23
    Nitra dala gól!
    Hokejová lahôdka od dvojice hráčov Nitry. Stumpel mieril s pukom do rohu ihriska, natiahol tak na seba hráčov a naslepo poslal zadovkou puk TOMÁNKOVI do ideálnej streleckej parkety. TOMÁNEK z prvej presnou strelou vymietol ľavý horný roh bránky.
     
    29:48
    Vizváry, Nitra, 2 min – hákovanie
     
    27:01
    Dukla, 2 min, príliš veľa hráčov na ľade
     
    26:14
    V posledných sekundách lepší hostia, držia sa v pásme Dukly a zamestnávajú Lašáka. Pokusy Bajteka a Piačku však nepriniesli úspech pre Nitru.
     
    20:59
    Dukla vyhrala vhadzovanie v útočnom pásme, po Kútneho prihrávke pálil Hudec, brankár Nitry vyrazil jeho strelu a pokryl i dorážku Troligu.
     
    Tresty sa rozdávali až na začiatku druhej tretiny, rozhodcovia si všetko v prestávke premysleli, trestné lavice sú plné, ale hrá sa 5 na 5.
    Domáci Nemčík dostal 2+2 za údery a 10 za zhodenie rukavíc. Michal Hlinka za údery 2 min. Zo strany hostí išli na 2 minúty za údery Bača, Piačka a Vizváry, M.Novák mal trest na 10 min za nešportové správanie.
     
    19:02
    Kanonier Tománek sa rozbehol v strednom pásme, dostal prihrávku a pomedzi obrancov sa preháčkoval až do zakončenia. Lašák si s jeho pokusom poradil.
     
    14:45
    L.Klíma, Dukla, 2 min – podrazenie
     
    13:14
    Nitra dala gól!
    Zlú rozohrávku domácich potrestali hostia vyrovnaním. M.Novák zachytil na modrej, posunul na voľného HAMRÁKA a ten šikovne zasunul puk pomedzi betóny Lašáka.
     
    10:39
    Trenčín dal gól!
    Nemček obkrúžil s pukom bránu hostí a poslal puk do ohňa. Tam bol pacifikovaný VACULÍN, no ešte sa mu zo zeme podrailo doraziť puk pomedzi betóny nitrianskeho gólmana.
     
    09:15
    Chrenko sa preháčkoval cez obranu a pripravil pre Kováčika ďalšiu dobrú príležitosť. Kováčik zakončoval bekhendom, Lašák si poradil.
     
    05:32
    Mullner teraz vzal domácim jasný gól. Puk najprv trafil Pupáka, ktorý ležal na zemi, brankár puk nemal v moci a na druhú dorážku Paláka bol prikrátky. Mullner však pískol do píšťalky, napriek tomu, že puk bol stále v hre a tak gól platiť nemohol.

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 11. Vaculín (Nemček), 48. Troliga (Kútny, Habšuda), 52. T.Klíma (Troliga), 64. Lintner (Ďurčo, Troliga) – 14. Hamrák (M.Novák, Štumpf), 38. Tománek (Stumpel), 42. Štumpf (Bača, Hamrák)


    HK DUKLA Trenčín: Lašák (Nagy) – Nemčík, Lintner, Čerešňák, Ďurčo, Bagin, Pozník, Habšuda, Ryzák – Michal Hlinka, Pavlikovský, Komínek – D.Hudec, Troliga, Kútny – Palák, T.Klíma, O.Rusnák – L.Klíma, Nemček, Vaculín
    HK Nitra: Kristan (Zima) – Nadašdi, Milo, Ordzovenský, Konig, Bača, M.Novák, Vizváry, Ďurkech – M.Kováčik, T.Chrenko, L.Novák – Tománek, Stumpel, H.Ručkay – Bajtek, Hamrák, Štumpf – Pupák, Kmeč, Piačka

    Rozhodca: Mullner – Junek, Šefčík