Wacker – Wolfsberger 1:2 (kon.) | Neustadt – Ried 3:3 (kon.) | Sturm Graz – Admira Wacker Mödling 0:2 (kon.)
koniec
SC Wiener Neustadt
3:3 (2:1)
SV Ried
cz Sobota 26.10.2013, 19:00 • Wiener Neustädter Stadion (Kapacita 7 700 míst) • Rakúska Bundesliga
     
    90+2
    Ried právě vstřelil branku!

    Po řadě žlutých karet tu máme gól v samém závěru. Domácí obrana propadla, SANDRO se opřel levačkou do míče, a srovnal skóre zápasu.
     
    69
    Neustadt právě vstřelil branku!

    Domácí se dostali do protiútoku, který táhli po pravé straně. CHRISTOPH MARTSCHINKO to vzal na sebe, vypálil z dálky, a trefil se přesně! 3:2 pro Neustadt.
     
    53
    Ried právě vstřelil branku!

    Hráči Riedu podruhé v utkání srovnávají krok! ROBERT ZULJ dostal ve vápně až příliš času a prostoru, a svou střelou překonal Vollnhofera.
     
    45
    Neustadt právě vstřelil branku!

    No vida, to se nám to pěkně rozjíždí. HERBERT RAUTER si našel míč v šestnátce, a pravačkou vrací vedení na stranu svého celku.
     
    41
    Ried právě vstřelil branku!

    Těsně před koncem první půle máme vyrovnaný stav. Schicker našel svou přihrávkou v pokutovém území RENEHO GARTLERA, a ten svou sedmou ligovou brankou v sezoně srovnává skóre.
     
    17
    Neustadt právě vstřelil branku!

    Domácí celek byl v úvodu duelu aktivnější, a teď je za to odměněn. Rauter našel ve vápně svého útočného kolegu THOMASE PICHLMANNA, a ten přesnou levačkou překonal Gebauera.

    Jakub Holubec

    Góly: 17. Pichlmann, 45. Rauter, 69. Martschinko – 41. Gartler, 53. Zulj, 90+2. Sandro

    Karty:   54. Freitag (WIE), 59. Hlinka (WIE), 79. Witteveen (WIE), 86. Wallner (WIE) – 87. Hinum (RIE), 87. Reifeltshammer (RIE)   75. Hlinka (WIE) – 88. Hinum (RIE)


    SC Wiener Neustadt: Vollnhofer – Mimm, Wallner, Martschinko, Stangl (90+5. Fröschl), Sereinig – Hlinka, Säumel (46. Freitag), Pollhamer – Pichlmann, Rauter (71. Witteveen). Trenér: Heimo Pfeifenberger.
    Náhradníci: Seibenhandl – Mally, Schöpf, Freitag, Fröschl, Witteveen

    SV Ried: Gebauer – Riegler, Janeczek (46. Baumgartner), Shicker (80. Aydogdu), Reifeltshammer – Walch, Kragl, Hinum – Perstaller (77. Sandro), Zulj, Gartler. Trenér: Michael Angerschmid.
    Náhradníci: Höbarth – Krizevac, Baumgartner, Aydogdu, Sandro, Kreuzer

    Rozhodca: Ouschan – Staudinger, Winkler – Eigler (všichni RAK)