AC Miláno – Barcelona 1:1 (kon.) | Arsenal – Dortmund 1:2 (kon.) | Austria – Atlético Madrid 0:3 (kon.)
Celtic – Amsterdam 2:1 (kon.) | Porto – Zenit 0:1 (kon.) | Marseille – Neapol 1:2 (kon.)
Schalke – Chelsea 0:3 (kon.) | FCSB – Bazilej 1:1 (kon.)
koniec
Arsenal FC
1:2 (1:1)
Borussia Dortmund
Utorok 22.10.2013, 20:45 • Emirates stadium - Londýn • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    82
    Dortmund dal gól! A máme to tu ! Potvrdilo sa to, čo som hovoril, že futbal je nevyspytateľný a niekedy aj nespravodlivý. Borussia sa dostala do rýchleho brejku, Abumeyang posunul na pravá stranu rozbehnutému Grosskreutzovi, ktorému centre z podobných situácii v zápase vôbec nevychádzali, no teraz si všimol na zadnej tyči úplne voľného kanoniera ROBERTA LEWANDOWSKEHO, ktorý sa v takýchto pozíciach nemýli !
     
    41
    Arsenal FC dal gól! Kanonierom sa predsa len podarilo pretaviť narastajúci tlak do strelenia vyrovnávajúceho zásahu ! Čisté svedomia však v tomto prípade nemá stopér Borussie Subotič a brankár Widenfeller, ktorí sa nedohodli, Neven išiel loptu odkopávať, no prehodil vlastného brankára, za ktorým číhal OLIVER GIROUD, a ten už bez problémov poslal loptu do odkrytej siete !
     
    16
    Dortmund dal gól! Borussia sa dostáva do vedenia ! Reus bol v pokuse o prienik do šestnástky Kanonierov zastavený, no Ramsey následne miesto toho, aby loptu odkopol, príliš dlho špekuloval, loptu mu zobral Lewandowski, ktorý posunul na HENRYCHA MCHYTARIJANA. Arménec sa trafil presne !

    Michal Bakoš

    Góly: 41. Oliver Giroud – 16. Henrich Mchytarijan, 82. Robert Lewandowski

    Karty:   50. Tomáš Rosický (ARS), 85. Mesut Ozil (ARS) – 64. Robert Lewandowski (DOR), 72. Sven Bender (DOR)


    Arsenal FC: Szczesny – Sagna, Koscielny, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Wilshere, Arteta, Ramsey, Rosický, Ozil, Giroud.
    Náhradníci: Fabiansky – Gnabry, Jenkinson, Monreal, Cazorla, Vermaelen, Bendtner.

    Borussia Dortmund: Weidenfeller – Grosskreut, Hummels, Subotič, Schmelzer, Sahin, Bender, Mchytarijan, Blaszczykowski, Reus, Lewandowski.
    Náhradníci: Langerak – Sokratis, Durm, Kirch, Hofmann, Aubemyang, Schieber,