Buffalo – Vancouver 0:3 (kon.) | Toronto – Carolina 2:3 (kon.) | NY Islanders – Edmonton 3:2 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Montreal – Columbus 5:3 (kon.) | Tampa Bay – Minnesota 3:1 (kon.)
Florida – Boston 2:3 (kon.) | Ottawa – NJ Devils 5:2 (kon.) | Chicago – St. Louis 2:3 (0:1 po s.n.)
Nashville – LA Kings 1:2 (0:1 po s.n.) | Dallas – San Jose 4:3 (1:0 po s.n.) | Colorado – Detroit 2:4 (kon.)
koniec
Philadelphia Flyers
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
Pittsburgh Penguins
cz Piatok 18.10.2013, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Partner:
     
    59:48
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A je to definitivní. Pittsburgh dnes vyhraje. Po rychlých třech přihrávkách trefuje JEVGENIJ MALKIN odkrytou klec a dává definitivní tečku dnešnímu utkání – 1:4. Asistence: Craig Adams, Sidney Crosby.
     
    57:28
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tohle je krutá rána pro Philadelphii. SIDNEY CROSBY dobrým napadáním vybojoval kotouč za brankou, kde jej předložil Dupuisovi, ten s přehledem nastřelil Crosbyho hůl. Lídr kanadského bodování si tak připisuje další branku do statistik – 1:3. Asistence: Pascal Dupuis.
     
    39:58
    Philadelphia právě vstřelila branku! Přeci jen dochází snížení v přesilové hře. Těsně před koncem druhé třetiny se pohledem na časomíru ujistil Claude Giroux a odhodlal se tak ke střele. Směr jeho střely těsně před Fleurym dokázal změnit WAYNE SIMMONDS a vstřelit tak kontaktní branku – 1:2. Asistence: Claude Giroux, Brayden Schenn.
     
    32:12
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté uzavřeli domácí mužstvo do obraného pásma, což přináší odměnu v podobě druhé branky. Niskanen vypálil od modré, kotouč se odrazil od zadního mantinelu přímo na hůl CHRISE KUNITZE, který tak navyšuje náskok svého týmu – 0:2. Asistence: Pascal Dupuis, Matt Niskanen.
     
    29:43
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Téměř v polovině utkání přichází úvodní branka. Couturier upadl, když vyvážel kotouč z obraného pásma. K němu se dostal Malkin, který okamžitě posunul na lépe postaveného JUSSIHO JOKINENA, který přesnou střelou pokořil Masona – 0:1. Asistence: Jevgenij Malkin.

    Marek Indruch

    Góly a asistencie: 40. Simmonds (Giroux, Schenn B.) – 30. Jokinen (Malkin), 33. Kunitz (Dupuis, Niskanen), 58. Crosby (Dupuis), 60. Malkin (Adams, Crosby)


    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Gustafsson, Timonen, Coburn, Grossman, Schenn L., Streit – Voráček, Giroux, McGinn – Simmonds, Schenn B., Raffl – Read, Couturier, Talbot – Hall, Newbury, Rinaldo
    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Martin, Orpik, Niskanen, Scuderi, Bortuzzo, Maatta – Dupuis, Crosby, Kunitz – Kobasew, Malkin, Jokinen – Adams, Sutter, Glass – Engelland, Vitale, Zolnierczyk

    Rozhodca: Jackson, O'Halloran – Devorski, Cvik