Toronto – Minnesota 4:1 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 3:4 (1:2 po s.n.) | Philadelphia – Vancouver 2:3 (kon.)
Pittsburgh – Edmonton 3:2 (kon.) | Carolina – Chicago 2:3 (0:1 po s.n.) | Tampa Bay – LA Kings 5:1 (kon.)
Detroit – Columbus 2:1 (kon.) | St. Louis – San Jose 2:6 (kon.) | Nashville – Florida 4:3 (kon.)
Winnipeg – Montreal 0:3 (kon.) | Colorado – Dallas 3:2 (kon.) | Arizona – Ottawa 3:4 (po pr.)
po s.n. (1:2)
New York Islanders
3:4 (1:0, 1:2, 1:1 - 0:0)
Buffalo Sabres
cz Streda 16.10.2013, 01:00 • Nassau Veterans Memorial Coliseum, New York • NHL
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Buffalo Sabres.
    TYLER ENNIS je střelcem vítězného nájezdu.
     
    57:59
    Sabres právě vstřelili branku!
    Ani nepotřebujete mít velkou šanci, abyste srovnali. Islanders sice vyhráli buly, ale hosté udrželi pásmo, MARCUS FOLIGNO z otočky poslal puk na Nabokova, který přes clonící hráče nic neviděl, a je vyrovnáno. Asistence: Tyler Myers.
     
    48:44
    Islanders právě vstřelili branku!
    Teprve druhá přesilovka domácích je využita. Tavares vypálil z kruhu a puk se od MATTA MOULSONA odrazil přesně za Millera. Asistence: John Tavares, Lubomír Višňovský.
     
    29:20
    Sabres právě vstřelili branku!
    Začíná to být zajímavá podívaná. Hodgson rychle zpracoval puk a poslal ho před branku, kde byl pozapomenutý THOMAS VANEK, jemuž stačilo jen správně nastrčit hůl a poslat tak puk za Nabokova. Asistence: Cody Hodgson, Christian Ehrhoff.
     
    28:08
    Islanders právě vstřelili branku!
    Čtvrtá formace se prosazuje. Boulton hledal Cizikase, který nedokázal vystřelit. Vrátil však puk před branku a MATT MARTIN ho poslal za záda dezorientovaného Millera. Asistence: Casey Cizikas, Eric Boulton.
     
    25:24
    Sabres právě vstřelili branku!
    Šťastná branka srovnává stav zápasu. Nahození Ehrhoffa bylo asi třikrát tečované a propadlo za Nabokova do brankoviště. Rychle se zorientoval TYLER ENNIS a doklepl puk do branky. Asistence: Drew Stafford, Christian Ehrhoff.
     
    13:11
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí se ujímají vedení. Rychlá kombinace ve středním pásmu poslala FRANSE NIELSENA do situace jeden na jednoho a po rychlé stahovačce poslal dánský útočník kotouč přesně na zadní tyč. Asistence: Josh Bailey, Pierre-Marc Bouchard.

    Michal Sobotka

    Góly a asistencie: 14. Nielsen (Bailey, Bouchard), 29. Martin (Cizikas, Boulton), 49. Moulson (Tavares, Višňovský) – 26. Ennis (Stafford, Ehrhoff), 30. Vanek (Hodgson, Ehrhoff), 58. Foligno (Myers), rozh. náj. Ennis


    New York Islanders: Nabokov – MacDonald, Hamonic, Višňovský, Hickey, Strait, Carkner – Bouchard, Nielsen, Bailey – Grabner, Tavares, Okposo – Moulson, Regin, Clutterbuck – Martin, Cizikas, Boulton.
    Buffalo Sabres: Miller – Ehrhoff, Pysyk, Tallinder, Myers, Weber, Ristolainen – Vanek, Hodgson, Ott – Foligno, Ennis, Stafford – Girgensons, Larsson, Flynn – Scott, Porter, McCormick.

    Rozhodca: Charron, Lee – Nowak, Sharrers

    Diváci: 10 512