Toronto – Minnesota 4:1 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 3:4 (1:2 po s.n.) | Philadelphia – Vancouver 2:3 (kon.)
Pittsburgh – Edmonton 3:2 (kon.) | Carolina – Chicago 2:3 (0:1 po s.n.) | Tampa Bay – LA Kings 5:1 (kon.)
Detroit – Columbus 2:1 (kon.) | St. Louis – San Jose 2:6 (kon.) | Nashville – Florida 4:3 (kon.)
Winnipeg – Montreal 0:3 (kon.) | Colorado – Dallas 3:2 (kon.) | Arizona – Ottawa 3:4 (po pr.)
koniec
Toronto Maple Leafs
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
Minnesota Wild
cz Streda 16.10.2013, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Partner:
     
    59:01
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Definitivní rozhodnutí je tady. Kessel zachytil puk před svou brankou, vyměnil si jej s MASONEM RAYMONDEM a jeho střelu pak pustil do prázdné branky. Asistence: Phil Kessel.
     
    32:23
    Toronto právě vstřelilo branku!
    MASON RAYMOND se ovšem dočkal o třináct vteřin později. Toronto se na závěr Niederreiterova trestu natlačilo do útočné třetiny, Raymond se od čáry vytočil před branku a tam zavěsil. Asistence: Nazem Kadri, Morgan Rielly.
     
    17:27
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Raymond se na trestné lavici příliš neohřál a už putuje na střídačku, kde dostane pořádný kartáč. Po sedmnácti vteřinách totiž za Reimera dorazil svou vlastní střelu JASON POMINVILLE. Asistence: Mikko Koivu, Zach Parise.
     
    13:51
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Po tlaku Minnesoty přichází velmi laciný gól do její sítě. TREVOR SMITH se přes Sutera s Brodinem prodral za pukem a mezi betony jej protlačil za Kuempera. Asistence: Morgan Rielly, Cody Franson.
     
    04:24
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí při vyloučení Heatleyho předvedli úžasnou kombinaci, kterou vyšachovali celou Minnesotu. Bolland pak před brankou našel TYLERA BOZAKA, jenž jeho nabídku do poloodkryté branky nemohl odmítnout. Asistence: Dave Bolland, Cody Franson.

    Daniel Polách

    Góly a asistencie: 5. Bozak (Bolland, Franson), 14. Smith (Rielly, Franson), 33. Raymond (Kadri, Rielly), 60. Raymond (Kessel) – 18. Pominville (Koivu, Parise)


    Toronto Maple Leafs: Reimer (Bernier) – Gunnarsson, Phaneuf, Franson, Rielly, Gardiner, Ranger – Kessel, Bozak, Broll – Lupul, Kadri, Ashton – Leivo, Bolland, Raymond – Orr, McClement, Smith
    Minnesota Wild: Kuemper (33. Harding) – Brodin, Suter, Spurgeon, Stoner, Prosser, Scandella – Niederreiter, Koivu, Parise – Pominville, Granlund, Heatley – Fontaine, Brodziak, Cooke – Veilleux, Konopka, Mitchell

    Rozhodca: Pollock, Rehman – Cameron, Driscoll