Winnipeg – NJ Devils 3:0 (kon.) | Anaheim – Ottawa 4:1 (kon.) | Boston – Detroit 2:3 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
New Jersey Devils
cz Pondelok 14.10.2013, 02:00NHL
Partner:
     
    59:26
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Trochu krutý závěr pro New Jersey. Chvíli před koncem se domácí nakonec prosazují ještě jednou! Střelu Michaela Frolíka vyrazil Schneider pouze na čepel kapitána ANDREW LADDA, který uzavírá střelecký účet dnešního zápasu – 3:0! Asistence: Michael Frolík a Jim Slater.
     
    59:03
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Ďáblům počíná v útočné třetině nevyšlo podle představ, puk se dostal na levou stranu k EVANDERU KANEOVI, který druhým gólem definitivně rozhoduje o výhře Winnipegu – 2:0! Asistence: Olli Jokinen a Michael Frolík.
     
    22:57
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Naopak vzápětí udeřilo na druhé straně! Pohlednou samostatnou akci předvedl EVANDER KANE, který si na levé straně obhodil obránce a z ostrého úhlu nahazoval kotouč na branku. Puk si nešťastně do vlastní sítě srazil obránce Greene, Jets se tak ujímají vedení! 1:0! Bez asistence.

    Petr Dejnožka

    Góly a asistencie: 23. Kane, 60. Kane (Jokinen, Frolík), 60. Ladd (Frolík, Slater)


    Winnipeg Jets: Montoya (Pavelec) – Enström, Byfuglien, Bogosian, Clitsome, Trouba, Stuart – Wheeler, Little, Ladd – Kane, Scheifele, Setoguchi – Frolík, Jokinen O., Tangradi – Halischuk, Slater, Wright
    New Jersey Devils: Schneider (Brodeur) – Židlický, Salvador, Larsson, Greene, Harrold, Volčenkov – Jágr, Eliáš, Zubrus – Brunner, Zajac, Clowe – Ryder, Loktionov, Henrique – Bernier, Gionta, Olesz

    Rozhodca: LaRue, Furlatt – Mach, Cormier