Omsk – Kazaň 2:3 (po pr.) | Barys – Novgorod 4:2 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – D. Moskva 1:4 (kon.)
Jekaterinburg – Viťaz 2:1 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Avtomobilist Jekaterinburg
2:1 (1:1, 0:0, 0:0 - 0:0)
Viťaz Moskovská oblasť
Pondelok 14.10.2013, 15:00 • Uralets, Jekaterinburg (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 15:00.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 16. kole Kontinentálnej hokejovej ligy!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo štadióna Uralets v meste Jekaterinburg, kde si od 15:00 zmerajú sily tímy Avtomobilist Jekaterinburg a Viťaz Podolsk.

    Avtomobilist Jekaterinburg sa po pätnástich odohraných zápasoch nachádza na priebežnej trinástej priečke východnej konferencie (siedme miesto Charlamovovej divízie) so ziskom 12 bodov a gólového skóre 26:47 za štyri výhry, no až jedenásť prehier. Pred Jekaterinburgom momentálne na dvanástej priečke sídli Amur Chabarovsk s náskokom dvoch bodov a za Jekaterinburgom na poslednej priečke tím Metallurg Novokuzneck so stratou troch bodov.
    Aktuálna zápasová bilancia Avtomobilistu, prehra – prehra – prehra – prehra – prehra, jasne hovorí o tom, že tomuto tímu sa v poslednej dobe naozaj nedarí. V prvom z poslednej pätice zápasov sa hokejisti Jekaterinburgu najskôr predviedli na ľade ukrajinského tímu Donbass Doneck, kde sa im však veľmi nedarilo a napokon prehrali výsledkom 2:4 (1:0, 1:3, 0:1). O kolo neskôr si Avtomobilist zahral na domácom ľade v odvete proti Donbassu, no tento zápas skončil ešte horšie – prehra domácich 0:3 (0:2, 0:0, 0:1). V posledných troch zápasoch sa hokejisti Avtomobilistu ukázali v domácom prostredí, kde však najskôr prehrali proti Torpedu Nižnij Novgorod výsledkom 2:4 (1:3, 0:1, 1:0), následne uhrali tesnú prehru 2:3 (1:0, 0:2, 1:0 – 0:0) po samostatných nájazdoch proti tímu Ak Bars Kazaň, no v poslednom zápase série prehrali opäť, keď ich zdolal majstrovský tím Dynamo Moskva výsledkom 4:2 (2:0, 0:2, 2:0).

    Viťaz Podolsk je na tom podobne ako domáci Avtomobilist, keďže po šestnástich odohraných zápasoch sa nachádza na nelichotivej trinástej priečke západnej konferencie (siedme miesto v Tarasovovej divízii) so ziskom 17 bodov a gólového skóre 33:45. Pred Viťazom momentálne sídli tím Dinamo Minsk s rovnakým počtom bodov, no o niečo lepším skóre. Za Viťazom sa na poslednej priečke nachádza tím Slovan Bratislava s trojbodovou stratou.
    Aktuálna zápasová bilancia Viťazu Podolsk, prehra – výhra – prehra – prehra – prehra, je síce o niečo lepšia ako tá jekaterinburgská, no jasne hovorí o tom, že ani Podolsku sa nedarí vyhrávať. V prvom z poslednej pätice zápasov sa hokejisti Viťazu predviedli na domácom ľade, kde síce predviedli dobrý výkon, no napokon tesne podľahli Lokomotivu Jaroslavľ výsledkom 2:3 (1:1, 0:1, 1:1). O kolo neskôr si však svoje štatistiky na domácom ľade napravili, keď sa im podarilo zdolať Severstal Čerepovec výsledkom 3:1 (0:1, 0:0, 3:0). Ostatné tri zápasy odohrali hokejisti Viťazu už mimo svojho domáceho štadióna, no veľmi sa im nedarilo. Najskôr uhrali aspoň bod v kazašskom meste Astana proti domácemu Barysu za tesnú prehru 2:3 (0:0, 1:1, 1:1 – 0:0) po samostatných nájazdoch, no následne prehrali na ľade Avangardu Omsk v pomere 1:3 (0:2, 0:0, 1:1) a do tretice neuspeli ani na ľade Jugry Chanty-Mansijsk, ktorá zdolala Viťaz výsledkom 3:1 (2:1, 1:0, 0:0).

    Podarí sa domácemu Jekaterinburgu prerušiť päťzápasovú šnúru prehier alebo práve Viťaz v jekateringburskej aréne Uralets zabojuje?
     
    Úvodné zostavy:

    Avtomobilist Jekaterinburg: Kovář (Farafonov) – Gusev, Trjamkin, Viklund, Lepisto, Antonovskij, Antonov, Rybnickij, Teterin – Fjodorov, Toluzakov, Jefimov – Lazarev, Stewart, Malychin – Simakov, Černov, Jemelejev – Lewandowski, Strelcov, Arkalov.

    Viťaz Podolsk: Lisutin (Ivančik) – Mezei, Pyett, Chafizulin, Malevič, Seleznjov, Golovkov, Tatalin, Kudinov – Hennessy, Rybin, Afinogenov – Soloduchin, Šitnikov, Iggulden – Vasiljev, Topol, Kokšarov – Mamin, Makejev, Ivanov.

    Rozhodca: Alexej Vasiljev, Eduard Odins – Juris Balodis, Jakov Palei.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    00:45
    Po rýchlom úniku cez pravú stranu sa k zakončeniu dostal domáci Simakov, no jeho strela bola napokon zblokovaná len tesne vedľa Lisutinovej brány.
     
    01:24
    Gólman Kovář si na svoje konto pripísal dobrý zákrok. Tentokrát vo svojej výstroji zachytil puk po delovke od Antonovskiho spoza kruhov.
     
    02:23
    Po dobrej prihrávke od Soloduchina sa k zakončeniu v medzikruží dostal Šitikov, no jeho projektil napokon gólman Kovář videl dobre a puk zachytil vo svojej lapačke.
     
    03:40
    Simakov napriahol svoju hokejku na hranici pravého kruhu, no jeho delovku gólman Lisutin úspešne zblokoval svojimi betónmi na ochrannú sieť.
     
    04:22
    Iggulden zaviezol puk do útočného pásma, no napokon sa previnil len nedovoleným postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    05:10
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Sergej Gusev.
     
    05:55
    Mezei tvrdo pálil spoza pravého kruhu, no pozorný obranca Viklund bol v strehu a puk dokázal zachytiť na svojich nohách a následne oslobodzuje domáci tím.
     
    06:39
    Hosťujúci Pyett nahodil puk na domácu bránu, no jeho projektil napokon zakončil Afinogenov. Kovář bol však v strehu a puk napokon zachytil vo svojej výstroji.
     
    07:20
    Domáci hrajú už v plnom počte. Momentálne sa však stále musia brániť, keďže hosťujúci Podolsk pokračuje vo svojej ofenzívnej aktivite.
     
    07:33
    Viťaz Podolsk dal gól!
    Domáci hrali síce už v plnom počte, no napokon dokázali prekonať gólmana Kovářa! Seleznjov napriahol svoju hokejku na modrej čiare, následne sa k teču dostal SERGEJ TOPOL, ktorý nedal domácemu gólmanovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Jakov Seleznjov.
     
    08:39
    Malychin zakončoval z hranice pravého kruhu, no jeho projektil gólman Lisutin videl dobre a puk pohodlne zadržal medzi svojimi dobre osadenými betónmi.
     
    09:22
    Chafizulin nahodil puk na zadný mantinel, no následne sa k nemu dostal len pozorný Trjamkin, ktorý vyčkáva na prestriedanie a následne zakladá útok domácich.
     
    10:17
    Domáci pokračujú vo svojej ofenzívnej aktivite a momentálne sa snažia vyrovnať, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Pozorná obrana Viťazu Podolsk pokrýva priestor pred svojou bránou veľmi dobre.
     
    11:08
    Jefimov vyhral súboj o puk za hosťujúcou bránou, následne sa dostal pred gólmana Lisutina a zakončoval. Pozorný brankár Podolsku bol však v strehu a puk vyrazil na zadný mantinel.
     
    11:55
    Malychin nekompromisne zaútočil z pravého krídla, no jeho delovka napokon skončila len zblokovaná pozornými betónmi gólmana Lisutina do bezpečného rohu klziska.
     
    12:27
    Afinogenov nahodil puk na domácu bránu spoza kruhov, no jeho projektil gólman Kovář videl dobre a hru po dobrom zákroku bezpečne prerušuje.
     
    13:18
    Aj tentokrát musel gólman Kovář zasahovať. Z pravej strany tvrdo zakončoval hosťujúci Iggulden, no jeho projektil napokon skončil len medzi dobre osadenými betónmi domáceho brankára.
     
    14:13
    Hostia sa rozhodli zaútočiť cez pravé krídlo, no po nepresnej prihrávke od Šitikova sa k puku dostal len pozorný Fjodorov, ktorý chvíľu počkal a následne založil rýchly útok domáceho tímu.
     
    15:39
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za vyhodenie puku mimo ľadovej plochy odchádza sadnúť Golovkov.
     
    16:19
    Jekaterinburg dal gól!
    Domáci dokázali využiť početnú výhodu o jedného muža a vyrovnávajú! Po skvelej prihrávkovej kombinácii sa k puku dostal Lazarev, ktorý však nezakončoval a posunul ho na modrú čiaru pred Samiho Lepista. Ten pálil od modrej a jeho delovka napokon prešla cez cloniacich obrancov hostí až do Lisutinovej brány, no vďaka teču FJORORA MALYCHINA. Asistencie si pripisujú hráči Anton Lazarev a Sami Lepisto.
     
    17:26
    Z hranice pravého kruhu tentokrát zakončoval domáci Černov, no jeho projektil gólman Lisutin videl veľmi dobre a puk dokázal svojou vyrážačkou zblokovať na zadný mantinel.
     
    18:33
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť domáci Arkalov.
     
    18:54
    Mezei nekompromisne pálil spoza kruhov, no gólman Kovář bol aj tentokrát v strehu a puk dokázal pohodlne zachytiť medzi svojimi dobre osadenými betónmi.
     
    19:32
    Tatalin nekompromisne pálil od modrej, no jeho delovku jeden z pozorných domácich obrancov dokázal zblokovať do bezpečia. Následne sa domáci oslobili vyhodením puku cez všetky čiary.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    Prvá dvadsaťminútovka tohto zápasu priniesla niekoľko veľmi zaujímavých momentov, no v druhej tretine budeme začínať kvázi od začiatku, keďže na ukazovateli skóre svieti remízový stav 1:1. Najskôr sa do vedenia v 8. minúte dostali hostia zásluhou Topola, následne však počas presilovej hry v 17. minúte vyrovnával domáci Malychin.

    Podarí sa jednému z tímov dostať do vedenia v druhej tretine a následne si ho udržať až do konca druhej dvadsaťminútovky?
     
    Druhá tretina začne v znení presilovej hry hostí, ktorá bude trvať ešte 33 sekúnd.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 3700 divákov.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:22
    Domáci sa dostali do prečíslenia troch na dvoch a z pravej strany tvrdo pálil útočník Stewart! Jeho delovka však skončila len vo výstroji gólmana Lisutina.
     
    21:17
    Tatalin napriahol svoju hokejku spoza kruhov, no jeho delovka napokon skončila len tesne vedľa domácej brány. Gólman Kovář zasahovať nemusel.
     
    22:36
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť hosťujúci Vasiljev.
     
    23:14
    Malychin sa dostal do dobrej šance na ľavej strane po prihrávke od Stewarta, no napokon nedokázal puk dobre spracovať a proti hosťujúcim obrancom o neho prišiel.
     
    23:57
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť domáci Alexej Simakov.
     
    24:36
    Hostia hrajú už v plnom počte a momentálne majú k dispozícii presilovú hru. Uvidíme, ako sa im s ňou podarí naložiť. Momentálne je Podolsk s pukom v útočnom pásme.
     
    25:57
    Aj domáci hrajú už v plnom počte, no zatiaľ sa im veľmi nedarí dostať k puku. Podolsk je pri puku v útočnom pásme, kde sa snaží ohroziť Kovářovu bránu.
     
    26:24
    Po skvelej prihrávke od Černova sa k zakončeniu na pravej strane dostal Simakov, no gólman Lisutin sa stihol rýchlo premiestniť a puk zachytil vo svojej výstroji!
     
    27:19
    Od modrej čiary napriahol puk domáci Gusev, no jeho delovku napokon gólman Lisutin videl veľmi dobre a puk zblokoval svojou pravou rukou na zadný mantinel.
     
    28:17
    Viklund nekomrpomisne pálil od modrej, no pozorný Pyett bol dobre postavený a puk dokázal zblokovať svojou hokejkou do bezpečného rohu klziska.
     
    29:27
    Afinogenov sa dostal k zakončeniu na pravom krídle, no puk mu mierne skĺzol z čepele a napokon skončil len tesne vedľa domácej brány.
     
    30:14
    Jemelejev nahodil puk smerom na bránu gólmana Lisutina, no ešte pred ním dokázal puk na svoju hokejku zachytiť pozorný obranca Seleznjov, ktorý zakladá útok hostí.
     
    31:48
    Viťaz Podolsk si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť domáci Lewandowski.
     
    32:24
    Malychin sa dostal k puku po nepresnej rozohrávke hostí a následne ho poslal cez všetky čiary až k Lisutinovej bráne. Hostia sa teda musia vrátiť.
     
    33:33
    Gólman Kovář si na svoje konto pripísal dva ďalšie veľmi dobré zákroky. Najskôr zneškodnil delovku z pravej strany od Mamina a následne si porazil aj so švihom Makejeva, ktorý ukryl vo svojej lapačke.
     
    33:48
    Domáci sa napokon vo svojom oslabení dokázali ubrániť a momentálne hrajú už v plnom počte. Hostia sa však stále snažia ofenzívne presadiť.
     
    34:27
    Šitikov pálil spoza pravého kruhu, no gólman Kovář bol aj tentokrát v strehu a puk dokázal svojou dobre osadenou vyrážačkou zblokovať na zadný mantinel.
     
    35:16
    Do dobrej palebnej šance sa dostal hosťujúci Mamin, no z tesnej blízkosti pred gólmanom Kovářom napokon trafil len jedného z dobre postavených obrancov Jekaterinburgu.
     
    36:12
    Trjamkin sa dostal k puku na útočnej modrej čiare a následne ho nahadzoval na bránu hostí. Gólman Lisutin bol však v strehu a puk dokázal s veľkým prehľadom zachytiť medzi svojimi betónmi.
     
    37:48
    Antonovskij zakončoval od modrej čiary, no jeho projektil napokon gólman Lisutin videl dobre a puk napokon v poslednej chvíli dokázal zblokovať svojimi betónmi do bezpečia.
     
    38:27
    Hennessy preveril svoju strelu zápästím na pravom krídle, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa domácej brány.
     
    38:48
    Lewandowski zakončoval z hranice ľavého kruhu, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa hosťujúcej brány. Následne sú pri puku obrancovia Podolsku.
     
    39:10
    Stewart hľadal dobrou prihrávkou z centrálnej časti Malychina, no následne sa k puku dostal len jeden z pozorných hosťujúcich obrancov, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    39:57
    V závere druhej tretiny si hokejisti domáceho Jekaterinburgu zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hodenie hokejky odchádza sadnúť Seleznjov.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    Druhá dvadsaťminútovka tohto zápasu síce góly nepriniesla, no opäť sme mohli vidieť veľmi dynamický hokej s pomerne veľkým množstvom šancí na jednej či druhej strane. Výrazne však treba pochváliť gólmanov Kovářa a Lisutina, ktorí dokázali podržať svoje tímy aj v najväčších gólových šanciach súperov.

    Podarí sa jednému z tímov rozhodnúť o svojom víťazstve v tretej tretine alebo dnes uvidíme aj predĺženie?
     
    Tretia tretina začne v znení presilovej hry domácich, ktorá bude trvať ešte 1 minútu a 57 sekúnd.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:42
    Domáci sa vo svojej presilovej hre dostali do útočného pásma, kde si puk takticky prihrávajú. Zatiaľ sa im však veľmi nedarí dostať cez dobre rozostavenú defenzívu hostí.
     
    41:03
    Hostia hrajú už v plnom počte a dokázali sa teda vo svojom oslabení o jedného hráča ubrániť. Jekaterinburg je však stále pri puku a snaží sa nepríjemne zaútočiť.
     
    41:50
    Domáci Malychin napriahol svoju hokejku na pravom krídle, no jeho projektil napokon smeroval len tesne vedľa brány gólmana Lisutina.
     
    42:48
    Viťaz si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť domáci Arkalov.
     
    43:33
    Hennessy napriahol svoju hokejku na ľavom krídle, no jeho delovka skončila len vo výstroji pozorného gólmana Kovářa. Následne sa bude vhadzovať po jeho ľavici.
     
    44:48
    Domáci hrajú už v plnom počte a bez problémov sa dokázali ubrániť vo svojom oslabení. Vylúčený Arkalov sa ihneď zapojil do hry, keď prevzal puk v strednom pásme, no následne sa Jekaterinburg previnil postavením mimo hry.
     
    45:38
    Malevič nahodil puk do útočného pásma, tam si k nemu nakorčuľoval hosťujúci Rybin, no ten z tesnej blízkosti napokon minul priestor domácej brány.
     
    46:20
    Po peknej prihrávke od Soloduchina z pravého krídla sa k puku dostal Šitikov, no ten z medzikružia trafil len dobre postaveného obrancu Viklunda.
     
    47:35
    Jekaterinburg si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie hokejky odchádza sadnúť hosťujúci Rybin.
     
    48:22
    Stewart našiel dobrou prihrávkou od modrej čiary Malychina, no ten z medzikružia napokon nedokázal trafiť priestor hosťujúcej brány.
     
    48:55
    Domáci si zahrajú v početnej výhode o dvoch mužov. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť hosťujúci Hennessy.
     
    48:55
    Tréner Viťaza Podolsk si vyžiadal oddychový čas!
     
    49:35
    Hostia hrajú už vo štvorici, no zatiaľ sa im nedarí vyhodiť puk von zo svojho obranného pásma. Viklund tvrdo pálil od modrej, no jeden z obrancov Podolsku zblokoval puk na zadný mantinel.
     
    50:24
    Domáci sa snažia využiť svoju početnú výhodu, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Podolsk je však naozaj v dobrej hernej kondície, no bráni sa veľmi dobre.
     
    51:15
    Viťaz Podolsk momentálne hrá už v plnom počte, no zatiaľ sa mu veľmi nedarí dostať k puku. Antonovskij nahadzoval puk pred bránu gólmana Lisutina, no ten ho zachytil medzi svojimi betónmi.
     
    52:22
    Tatalin našiel dobrou prienikovou prihrávkou svojho spoluhráča Mamina, no ten bol napokon zastavený čiarovým rozhodcom, keďže sa dostal do ofsajdovej pozície.
     
    53:11
    Viťaz si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za vrazenie odchádza sadnúť domáci obranca Trjamkin.
     
    53:54
    Domáci Rybnickij sa dostal do zakončenia od modrej čiary v oslabení, no jeho projektil napokon gólman Lisutin videl dobre a puk zachytil medzi svojimi betónmi.
     
    54:27
    Šitikov zakončoval spoza kruhov, no jeho delovku pozorný jekaterinburský gólman Kovář videl dobre a puk dobre zachytil vo svojej lapačke.
     
    55:22
    Avtomobilist hrá momentálne už v plnom počte a momentálne o puk tuho bojuje v neutrálnom strednom pásme. Viťaz sa však stále nevzdáva.
     
    56:18
    Lisutin si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď medzi svojimi betónmi zachytil projektil od Simakova, ktorý zakončoval z hranice ľavého kruhu peknou strelou zápästím.
     
    57:27
    Soloduchin tvrdo pálil z hranice pravého kruhu, no gólman Kovář si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    58:19
    Malychin zakončoval veľmi tvrdo spoza kruhov, no gólman Lisutin bol aj tentokrát v strehu a puk dokázal svojou vyrážačkou zblokovať na zadný mantinel.
     
    59:30
    Viklund zakončoval z tesnej blízkosti hosťujúcej brány, no jeho projektil gólman Lisutin videl vo svojej lapačke.
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    Ani tretia dvadsaťminútovka tohto zápasu góly nepriniesla, no oba tímy sa snažili prekonať pozorných gólmanov Lisutina a Kovářa. Tí sú však dnes vo skvelej forme a bez väčších problémov s podporou svojich defenzívnych spoluhráčov dokázali udržať čisté konto už dve tretiny.

    Podarí sa jednému z tímov rozhodnúť v predĺžení alebo uvidíme aj samostatné nájazdy?
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    60:41
    V úvode predĺženia sú oveľa aktívnejší hokejisti hosťujúceho Podolsku, ktorí sa dostali pred gólmana Kovářa a momentálne sa snažia dobrými prihrávkami niečo vymyslieť.
     
    61:27
    Lewandowski potiahol puk do útočného pásma po pravom krídle, no napokon bol zastavený čiarovými rozhodcami, ktorí avízovali ofsajdové postavenie.
     
    62:30
    Puk sa presúva zo strany na stranu, no vyzerá to tak, že tento zápas sa ukončí až v samostatných nájazdoch. Defenzívy oboch tímov sú momentálne veľmi pozorné.
     
    63:24
    Hennessy poslal puk na domácu bránu strelou od modrej čiary, no gólman Kovář nezaváhal ani tentokrát a puk ukryl vo svojej výstroji.
     
    64:19
    Vasiljev hľadal dobrou prihrávkou zo stredného pásma svojho spoluhráča Kokšarova, no hostia sa napokon previnili len zakázaným uvoľnením. Vhadzovať sa bude pred Lisutinom.
     
    65:00
    Predĺženie skončilo.
     
    V predĺžení sa o víťazovi nerozhodlo, a tak uvidíme aj samostatné nájazdy!
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    Za hostí začínal útočník Soloduchin, no ten napokon minul priestor domácej brány. (0:0)
     
    Na samostatný nájazd sa vydal aj domáci Jemejelev, no gólman Lisutin chytá! (0:0)
     
    Na druhej strane si dobrý zákrok pripísal aj gólman Kovář, ktorý zneškodnil Rybina. (0:0)
     
    Domáci Toluzakov tiež nedokázal prekonať gólmana Lisutina, ktorý vytiahol ďalší skvelý zákrok. (0:0)
     
    Hosťujúci Topol chcel prekonať Kovářa blafákom, no napokon minul priestor domácej brány. (0:0)
     
    A je rozhodnuté! Domáci Anthony Stewart bol úspešný a prekonal Lisutina! (1:0)
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Avtomobilist Jekaterinburg.
    Rozhodujúci gól v tomto zápase vsietil domáci útočník ANTHONY STEWART, ktorý si svojou strelou zápästím vychutnal bezmocného gólmana Lisutina.
     
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované!
    Dnešný zápas ukázal, že aj tímy zo spodných priečok tabuľky dokážu uhrať pekný zápas, i keď ten dnešný mal skôr defenzívny charakter. Výrazne treba pochváliť gólmanov Kovářa a Lisutina, no najmä prvého menovaného, ktorý odolal aj samostatným nájazdom. O zisku dvoch bodov pre Jekaterinburg rozhodol v samostatných nájazdoch Anthony Stewart, ktorý ako jediný našiel správny recept na gólmana Lisutina.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov Kontinentálnej hokejovej ligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (17:35:54)

    Góly a asistencie: 17. Malychin (Lazarev, Lepisto), rozh. náj. Stewart – 8. Topol (Seleznjov)


    Avtomobilist Jekaterinburg: Kovář (Farafonov) – Gusev, Trjamkin, Viklund, Lepisto, Antonovskij, Antonov, Rybnickij, Teterin – Fjodorov, Toluzakov, Jefimov – Lazarev, Stewart, Malychin – Simakov, Černov, Jemelejev – Lewandowski, Strelcov, Arkalov.
    Viťaz Moskovská oblasť: Lisutin (Ivančik) – Mezei, Pyett, Chafizulin, Malevič, Seleznjov, Golovkov, Tatalin, Kudinov – Hennessy, Rybin, Afinogenov – Soloduchin, Šitikov, Iggulden – Vasiljev, Topol, Kokšarov – Mamin, Makejev, Ivanov.

    Rozhodca: Alexej Vasiljev, Eduard Odins – Juris Balodis, Jakov Palei

    Diváci: 3700