Omsk – Kazaň 2:3 (po pr.) | Barys – Novgorod 4:2 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – D. Moskva 1:4 (kon.)
Jekaterinburg – Viťaz 2:1 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Avtomobilist Jekaterinburg
2:1 (1:1, 0:0, 0:0 - 0:0)
Viťaz Moskovská oblasť
Pondelok 14.10.2013, 15:00 • Uralets, Jekaterinburg (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    Dnešný zápas ukázal, že aj tímy zo spodných priečok tabuľky dokážu uhrať pekný zápas, i keď ten dnešný mal skôr defenzívny charakter. Výrazne treba pochváliť gólmanov Kovářa a Lisutina, no najmä prvého menovaného, ktorý odolal aj samostatným nájazdom. O zisku dvoch bodov pre Jekaterinburg rozhodol v samostatných nájazdoch Anthony Stewart, ktorý ako jediný našiel správny recept na gólmana Lisutina.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov Kontinentálnej hokejovej ligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (17:35:54)
     
    Koniec zápasu.
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Avtomobilist Jekaterinburg.
    Rozhodujúci gól v tomto zápase vsietil domáci útočník ANTHONY STEWART, ktorý si svojou strelou zápästím vychutnal bezmocného gólmana Lisutina.
     
    A je rozhodnuté! Domáci Anthony Stewart bol úspešný a prekonal Lisutina! (1:0)
     
    Hosťujúci Topol chcel prekonať Kovářa blafákom, no napokon minul priestor domácej brány. (0:0)
     
    Domáci Toluzakov tiež nedokázal prekonať gólmana Lisutina, ktorý vytiahol ďalší skvelý zákrok. (0:0)
     
    Na druhej strane si dobrý zákrok pripísal aj gólman Kovář, ktorý zneškodnil Rybina. (0:0)
     
    Na samostatný nájazd sa vydal aj domáci Jemejelev, no gólman Lisutin chytá! (0:0)
     
    Za hostí začínal útočník Soloduchin, no ten napokon minul priestor domácej brány. (0:0)
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    V predĺžení sa o víťazovi nerozhodlo, a tak uvidíme aj samostatné nájazdy!
     
    65:00
    Predĺženie skončilo.
     
    64:19
    Vasiljev hľadal dobrou prihrávkou zo stredného pásma svojho spoluhráča Kokšarova, no hostia sa napokon previnili len zakázaným uvoľnením. Vhadzovať sa bude pred Lisutinom.
     
    63:24
    Hennessy poslal puk na domácu bránu strelou od modrej čiary, no gólman Kovář nezaváhal ani tentokrát a puk ukryl vo svojej výstroji.
     
    62:30
    Puk sa presúva zo strany na stranu, no vyzerá to tak, že tento zápas sa ukončí až v samostatných nájazdoch. Defenzívy oboch tímov sú momentálne veľmi pozorné.
     
    61:27
    Lewandowski potiahol puk do útočného pásma po pravom krídle, no napokon bol zastavený čiarovými rozhodcami, ktorí avízovali ofsajdové postavenie.
     
    60:41
    V úvode predĺženia sú oveľa aktívnejší hokejisti hosťujúceho Podolsku, ktorí sa dostali pred gólmana Kovářa a momentálne sa snažia dobrými prihrávkami niečo vymyslieť.
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    Ani tretia dvadsaťminútovka tohto zápasu góly nepriniesla, no oba tímy sa snažili prekonať pozorných gólmanov Lisutina a Kovářa. Tí sú však dnes vo skvelej forme a bez väčších problémov s podporou svojich defenzívnych spoluhráčov dokázali udržať čisté konto už dve tretiny.

    Podarí sa jednému z tímov rozhodnúť v predĺžení alebo uvidíme aj samostatné nájazdy?
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    59:30
    Viklund zakončoval z tesnej blízkosti hosťujúcej brány, no jeho projektil gólman Lisutin videl vo svojej lapačke.
     
    58:19
    Malychin zakončoval veľmi tvrdo spoza kruhov, no gólman Lisutin bol aj tentokrát v strehu a puk dokázal svojou vyrážačkou zblokovať na zadný mantinel.
     
    57:27
    Soloduchin tvrdo pálil z hranice pravého kruhu, no gólman Kovář si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    56:18
    Lisutin si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď medzi svojimi betónmi zachytil projektil od Simakova, ktorý zakončoval z hranice ľavého kruhu peknou strelou zápästím.
     
    55:22
    Avtomobilist hrá momentálne už v plnom počte a momentálne o puk tuho bojuje v neutrálnom strednom pásme. Viťaz sa však stále nevzdáva.
     
    54:27
    Šitikov zakončoval spoza kruhov, no jeho delovku pozorný jekaterinburský gólman Kovář videl dobre a puk dobre zachytil vo svojej lapačke.
     
    53:54
    Domáci Rybnickij sa dostal do zakončenia od modrej čiary v oslabení, no jeho projektil napokon gólman Lisutin videl dobre a puk zachytil medzi svojimi betónmi.
     
    53:11
    Viťaz si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za vrazenie odchádza sadnúť domáci obranca Trjamkin.
     
    52:22
    Tatalin našiel dobrou prienikovou prihrávkou svojho spoluhráča Mamina, no ten bol napokon zastavený čiarovým rozhodcom, keďže sa dostal do ofsajdovej pozície.
     
    51:15
    Viťaz Podolsk momentálne hrá už v plnom počte, no zatiaľ sa mu veľmi nedarí dostať k puku. Antonovskij nahadzoval puk pred bránu gólmana Lisutina, no ten ho zachytil medzi svojimi betónmi.
     
    50:24
    Domáci sa snažia využiť svoju početnú výhodu, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Podolsk je však naozaj v dobrej hernej kondície, no bráni sa veľmi dobre.
     
    49:35
    Hostia hrajú už vo štvorici, no zatiaľ sa im nedarí vyhodiť puk von zo svojho obranného pásma. Viklund tvrdo pálil od modrej, no jeden z obrancov Podolsku zblokoval puk na zadný mantinel.
     
    48:55
    Tréner Viťaza Podolsk si vyžiadal oddychový čas!
     
    48:55
    Domáci si zahrajú v početnej výhode o dvoch mužov. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť hosťujúci Hennessy.
     
    48:22
    Stewart našiel dobrou prihrávkou od modrej čiary Malychina, no ten z medzikružia napokon nedokázal trafiť priestor hosťujúcej brány.
     
    47:35
    Jekaterinburg si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie hokejky odchádza sadnúť hosťujúci Rybin.
     
    46:20
    Po peknej prihrávke od Soloduchina z pravého krídla sa k puku dostal Šitikov, no ten z medzikružia trafil len dobre postaveného obrancu Viklunda.
     
    45:38
    Malevič nahodil puk do útočného pásma, tam si k nemu nakorčuľoval hosťujúci Rybin, no ten z tesnej blízkosti napokon minul priestor domácej brány.
     
    44:48
    Domáci hrajú už v plnom počte a bez problémov sa dokázali ubrániť vo svojom oslabení. Vylúčený Arkalov sa ihneď zapojil do hry, keď prevzal puk v strednom pásme, no následne sa Jekaterinburg previnil postavením mimo hry.
     
    43:33
    Hennessy napriahol svoju hokejku na ľavom krídle, no jeho delovka skončila len vo výstroji pozorného gólmana Kovářa. Následne sa bude vhadzovať po jeho ľavici.
     
    42:48
    Viťaz si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť domáci Arkalov.
     
    41:50
    Domáci Malychin napriahol svoju hokejku na pravom krídle, no jeho projektil napokon smeroval len tesne vedľa brány gólmana Lisutina.
     
    41:03
    Hostia hrajú už v plnom počte a dokázali sa teda vo svojom oslabení o jedného hráča ubrániť. Jekaterinburg je však stále pri puku a snaží sa nepríjemne zaútočiť.
     
    40:42
    Domáci sa vo svojej presilovej hre dostali do útočného pásma, kde si puk takticky prihrávajú. Zatiaľ sa im však veľmi nedarí dostať cez dobre rozostavenú defenzívu hostí.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    Tretia tretina začne v znení presilovej hry domácich, ktorá bude trvať ešte 1 minútu a 57 sekúnd.
     
    Druhá dvadsaťminútovka tohto zápasu síce góly nepriniesla, no opäť sme mohli vidieť veľmi dynamický hokej s pomerne veľkým množstvom šancí na jednej či druhej strane. Výrazne však treba pochváliť gólmanov Kovářa a Lisutina, ktorí dokázali podržať svoje tímy aj v najväčších gólových šanciach súperov.

    Podarí sa jednému z tímov rozhodnúť o svojom víťazstve v tretej tretine alebo dnes uvidíme aj predĺženie?
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:57
    V závere druhej tretiny si hokejisti domáceho Jekaterinburgu zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hodenie hokejky odchádza sadnúť Seleznjov.
     
    39:10
    Stewart hľadal dobrou prihrávkou z centrálnej časti Malychina, no následne sa k puku dostal len jeden z pozorných hosťujúcich obrancov, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    38:48
    Lewandowski zakončoval z hranice ľavého kruhu, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa hosťujúcej brány. Následne sú pri puku obrancovia Podolsku.
     
    38:27
    Hennessy preveril svoju strelu zápästím na pravom krídle, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa domácej brány.
     
    37:48
    Antonovskij zakončoval od modrej čiary, no jeho projektil napokon gólman Lisutin videl dobre a puk napokon v poslednej chvíli dokázal zblokovať svojimi betónmi do bezpečia.
     
    36:12
    Trjamkin sa dostal k puku na útočnej modrej čiare a následne ho nahadzoval na bránu hostí. Gólman Lisutin bol však v strehu a puk dokázal s veľkým prehľadom zachytiť medzi svojimi betónmi.
     
    35:16
    Do dobrej palebnej šance sa dostal hosťujúci Mamin, no z tesnej blízkosti pred gólmanom Kovářom napokon trafil len jedného z dobre postavených obrancov Jekaterinburgu.
     
    34:27
    Šitikov pálil spoza pravého kruhu, no gólman Kovář bol aj tentokrát v strehu a puk dokázal svojou dobre osadenou vyrážačkou zblokovať na zadný mantinel.
     
    33:48
    Domáci sa napokon vo svojom oslabení dokázali ubrániť a momentálne hrajú už v plnom počte. Hostia sa však stále snažia ofenzívne presadiť.
     
    33:33
    Gólman Kovář si na svoje konto pripísal dva ďalšie veľmi dobré zákroky. Najskôr zneškodnil delovku z pravej strany od Mamina a následne si porazil aj so švihom Makejeva, ktorý ukryl vo svojej lapačke.
     
    32:24
    Malychin sa dostal k puku po nepresnej rozohrávke hostí a následne ho poslal cez všetky čiary až k Lisutinovej bráne. Hostia sa teda musia vrátiť.
     
    31:48
    Viťaz Podolsk si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť domáci Lewandowski.
     
    30:14
    Jemelejev nahodil puk smerom na bránu gólmana Lisutina, no ešte pred ním dokázal puk na svoju hokejku zachytiť pozorný obranca Seleznjov, ktorý zakladá útok hostí.
     
    29:27
    Afinogenov sa dostal k zakončeniu na pravom krídle, no puk mu mierne skĺzol z čepele a napokon skončil len tesne vedľa domácej brány.
     
    28:17
    Viklund nekomrpomisne pálil od modrej, no pozorný Pyett bol dobre postavený a puk dokázal zblokovať svojou hokejkou do bezpečného rohu klziska.
     
    27:19
    Od modrej čiary napriahol puk domáci Gusev, no jeho delovku napokon gólman Lisutin videl veľmi dobre a puk zblokoval svojou pravou rukou na zadný mantinel.
     
    26:24
    Po skvelej prihrávke od Černova sa k zakončeniu na pravej strane dostal Simakov, no gólman Lisutin sa stihol rýchlo premiestniť a puk zachytil vo svojej výstroji!
     
    25:57
    Aj domáci hrajú už v plnom počte, no zatiaľ sa im veľmi nedarí dostať k puku. Podolsk je pri puku v útočnom pásme, kde sa snaží ohroziť Kovářovu bránu.
     
    24:36
    Hostia hrajú už v plnom počte a momentálne majú k dispozícii presilovú hru. Uvidíme, ako sa im s ňou podarí naložiť. Momentálne je Podolsk s pukom v útočnom pásme.
     
    23:57
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť domáci Alexej Simakov.
     
    23:14
    Malychin sa dostal do dobrej šance na ľavej strane po prihrávke od Stewarta, no napokon nedokázal puk dobre spracovať a proti hosťujúcim obrancom o neho prišiel.
     
    22:36
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť hosťujúci Vasiljev.
     
    21:17
    Tatalin napriahol svoju hokejku spoza kruhov, no jeho delovka napokon skončila len tesne vedľa domácej brány. Gólman Kovář zasahovať nemusel.
     
    20:22
    Domáci sa dostali do prečíslenia troch na dvoch a z pravej strany tvrdo pálil útočník Stewart! Jeho delovka však skončila len vo výstroji gólmana Lisutina.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 3700 divákov.
     
    Druhá tretina začne v znení presilovej hry hostí, ktorá bude trvať ešte 33 sekúnd.
     
    Prvá dvadsaťminútovka tohto zápasu priniesla niekoľko veľmi zaujímavých momentov, no v druhej tretine budeme začínať kvázi od začiatku, keďže na ukazovateli skóre svieti remízový stav 1:1. Najskôr sa do vedenia v 8. minúte dostali hostia zásluhou Topola, následne však počas presilovej hry v 17. minúte vyrovnával domáci Malychin.

    Podarí sa jednému z tímov dostať do vedenia v druhej tretine a následne si ho udržať až do konca druhej dvadsaťminútovky?
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:32
    Tatalin nekompromisne pálil od modrej, no jeho delovku jeden z pozorných domácich obrancov dokázal zblokovať do bezpečia. Následne sa domáci oslobili vyhodením puku cez všetky čiary.
     
    18:54
    Mezei nekompromisne pálil spoza kruhov, no gólman Kovář bol aj tentokrát v strehu a puk dokázal pohodlne zachytiť medzi svojimi dobre osadenými betónmi.
     
    18:33
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť domáci Arkalov.
     
    17:26
    Z hranice pravého kruhu tentokrát zakončoval domáci Černov, no jeho projektil gólman Lisutin videl veľmi dobre a puk dokázal svojou vyrážačkou zblokovať na zadný mantinel.
     
    16:19
    Jekaterinburg dal gól!
    Domáci dokázali využiť početnú výhodu o jedného muža a vyrovnávajú! Po skvelej prihrávkovej kombinácii sa k puku dostal Lazarev, ktorý však nezakončoval a posunul ho na modrú čiaru pred Samiho Lepista. Ten pálil od modrej a jeho delovka napokon prešla cez cloniacich obrancov hostí až do Lisutinovej brány, no vďaka teču FJORORA MALYCHINA. Asistencie si pripisujú hráči Anton Lazarev a Sami Lepisto.
     
    15:39
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za vyhodenie puku mimo ľadovej plochy odchádza sadnúť Golovkov.
     
    14:13
    Hostia sa rozhodli zaútočiť cez pravé krídlo, no po nepresnej prihrávke od Šitikova sa k puku dostal len pozorný Fjodorov, ktorý chvíľu počkal a následne založil rýchly útok domáceho tímu.
     
    13:18
    Aj tentokrát musel gólman Kovář zasahovať. Z pravej strany tvrdo zakončoval hosťujúci Iggulden, no jeho projektil napokon skončil len medzi dobre osadenými betónmi domáceho brankára.
     
    12:27
    Afinogenov nahodil puk na domácu bránu spoza kruhov, no jeho projektil gólman Kovář videl dobre a hru po dobrom zákroku bezpečne prerušuje.
     
    11:55
    Malychin nekompromisne zaútočil z pravého krídla, no jeho delovka napokon skončila len zblokovaná pozornými betónmi gólmana Lisutina do bezpečného rohu klziska.
     
    11:08
    Jefimov vyhral súboj o puk za hosťujúcou bránou, následne sa dostal pred gólmana Lisutina a zakončoval. Pozorný brankár Podolsku bol však v strehu a puk vyrazil na zadný mantinel.
     
    10:17
    Domáci pokračujú vo svojej ofenzívnej aktivite a momentálne sa snažia vyrovnať, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Pozorná obrana Viťazu Podolsk pokrýva priestor pred svojou bránou veľmi dobre.
     
    09:22
    Chafizulin nahodil puk na zadný mantinel, no následne sa k nemu dostal len pozorný Trjamkin, ktorý vyčkáva na prestriedanie a následne zakladá útok domácich.
     
    08:39
    Malychin zakončoval z hranice pravého kruhu, no jeho projektil gólman Lisutin videl dobre a puk pohodlne zadržal medzi svojimi dobre osadenými betónmi.
     
    07:33
    Viťaz Podolsk dal gól!
    Domáci hrali síce už v plnom počte, no napokon dokázali prekonať gólmana Kovářa! Seleznjov napriahol svoju hokejku na modrej čiare, následne sa k teču dostal SERGEJ TOPOL, ktorý nedal domácemu gólmanovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Jakov Seleznjov.
     
    07:20
    Domáci hrajú už v plnom počte. Momentálne sa však stále musia brániť, keďže hosťujúci Podolsk pokračuje vo svojej ofenzívnej aktivite.
     
    06:39
    Hosťujúci Pyett nahodil puk na domácu bránu, no jeho projektil napokon zakončil Afinogenov. Kovář bol však v strehu a puk napokon zachytil vo svojej výstroji.
     
    05:55
    Mezei tvrdo pálil spoza pravého kruhu, no pozorný obranca Viklund bol v strehu a puk dokázal zachytiť na svojich nohách a následne oslobodzuje domáci tím.
     
    05:10
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Sergej Gusev.
     
    04:22
    Iggulden zaviezol puk do útočného pásma, no napokon sa previnil len nedovoleným postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    03:40
    Simakov napriahol svoju hokejku na hranici pravého kruhu, no jeho delovku gólman Lisutin úspešne zblokoval svojimi betónmi na ochrannú sieť.
     
    02:23
    Po dobrej prihrávke od Soloduchina sa k zakončeniu v medzikruží dostal Šitikov, no jeho projektil napokon gólman Kovář videl dobre a puk zachytil vo svojej lapačke.
     
    01:24
    Gólman Kovář si na svoje konto pripísal dobrý zákrok. Tentokrát vo svojej výstroji zachytil puk po delovke od Antonovskiho spoza kruhov.
     
    00:45
    Po rýchlom úniku cez pravú stranu sa k zakončeniu dostal domáci Simakov, no jeho strela bola napokon zblokovaná len tesne vedľa Lisutinovej brány.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Avtomobilist Jekaterinburg: Kovář (Farafonov) – Gusev, Trjamkin, Viklund, Lepisto, Antonovskij, Antonov, Rybnickij, Teterin – Fjodorov, Toluzakov, Jefimov – Lazarev, Stewart, Malychin – Simakov, Černov, Jemelejev – Lewandowski, Strelcov, Arkalov.

    Viťaz Podolsk: Lisutin (Ivančik) – Mezei, Pyett, Chafizulin, Malevič, Seleznjov, Golovkov, Tatalin, Kudinov – Hennessy, Rybin, Afinogenov – Soloduchin, Šitnikov, Iggulden – Vasiljev, Topol, Kokšarov – Mamin, Makejev, Ivanov.

    Rozhodca: Alexej Vasiljev, Eduard Odins – Juris Balodis, Jakov Palei.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 16. kole Kontinentálnej hokejovej ligy!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo štadióna Uralets v meste Jekaterinburg, kde si od 15:00 zmerajú sily tímy Avtomobilist Jekaterinburg a Viťaz Podolsk.

    Avtomobilist Jekaterinburg sa po pätnástich odohraných zápasoch nachádza na priebežnej trinástej priečke východnej konferencie (siedme miesto Charlamovovej divízie) so ziskom 12 bodov a gólového skóre 26:47 za štyri výhry, no až jedenásť prehier. Pred Jekaterinburgom momentálne na dvanástej priečke sídli Amur Chabarovsk s náskokom dvoch bodov a za Jekaterinburgom na poslednej priečke tím Metallurg Novokuzneck so stratou troch bodov.
    Aktuálna zápasová bilancia Avtomobilistu, prehra – prehra – prehra – prehra – prehra, jasne hovorí o tom, že tomuto tímu sa v poslednej dobe naozaj nedarí. V prvom z poslednej pätice zápasov sa hokejisti Jekaterinburgu najskôr predviedli na ľade ukrajinského tímu Donbass Doneck, kde sa im však veľmi nedarilo a napokon prehrali výsledkom 2:4 (1:0, 1:3, 0:1). O kolo neskôr si Avtomobilist zahral na domácom ľade v odvete proti Donbassu, no tento zápas skončil ešte horšie – prehra domácich 0:3 (0:2, 0:0, 0:1). V posledných troch zápasoch sa hokejisti Avtomobilistu ukázali v domácom prostredí, kde však najskôr prehrali proti Torpedu Nižnij Novgorod výsledkom 2:4 (1:3, 0:1, 1:0), následne uhrali tesnú prehru 2:3 (1:0, 0:2, 1:0 – 0:0) po samostatných nájazdoch proti tímu Ak Bars Kazaň, no v poslednom zápase série prehrali opäť, keď ich zdolal majstrovský tím Dynamo Moskva výsledkom 4:2 (2:0, 0:2, 2:0).

    Viťaz Podolsk je na tom podobne ako domáci Avtomobilist, keďže po šestnástich odohraných zápasoch sa nachádza na nelichotivej trinástej priečke západnej konferencie (siedme miesto v Tarasovovej divízii) so ziskom 17 bodov a gólového skóre 33:45. Pred Viťazom momentálne sídli tím Dinamo Minsk s rovnakým počtom bodov, no o niečo lepším skóre. Za Viťazom sa na poslednej priečke nachádza tím Slovan Bratislava s trojbodovou stratou.
    Aktuálna zápasová bilancia Viťazu Podolsk, prehra – výhra – prehra – prehra – prehra, je síce o niečo lepšia ako tá jekaterinburgská, no jasne hovorí o tom, že ani Podolsku sa nedarí vyhrávať. V prvom z poslednej pätice zápasov sa hokejisti Viťazu predviedli na domácom ľade, kde síce predviedli dobrý výkon, no napokon tesne podľahli Lokomotivu Jaroslavľ výsledkom 2:3 (1:1, 0:1, 1:1). O kolo neskôr si však svoje štatistiky na domácom ľade napravili, keď sa im podarilo zdolať Severstal Čerepovec výsledkom 3:1 (0:1, 0:0, 3:0). Ostatné tri zápasy odohrali hokejisti Viťazu už mimo svojho domáceho štadióna, no veľmi sa im nedarilo. Najskôr uhrali aspoň bod v kazašskom meste Astana proti domácemu Barysu za tesnú prehru 2:3 (0:0, 1:1, 1:1 – 0:0) po samostatných nájazdoch, no následne prehrali na ľade Avangardu Omsk v pomere 1:3 (0:2, 0:0, 1:1) a do tretice neuspeli ani na ľade Jugry Chanty-Mansijsk, ktorá zdolala Viťaz výsledkom 3:1 (2:1, 1:0, 0:0).

    Podarí sa domácemu Jekaterinburgu prerušiť päťzápasovú šnúru prehier alebo práve Viťaz v jekateringburskej aréne Uralets zabojuje?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 15:00.

    Góly a asistencie: 17. Malychin (Lazarev, Lepisto), rozh. náj. Stewart – 8. Topol (Seleznjov)


    Avtomobilist Jekaterinburg: Kovář (Farafonov) – Gusev, Trjamkin, Viklund, Lepisto, Antonovskij, Antonov, Rybnickij, Teterin – Fjodorov, Toluzakov, Jefimov – Lazarev, Stewart, Malychin – Simakov, Černov, Jemelejev – Lewandowski, Strelcov, Arkalov.
    Viťaz Moskovská oblasť: Lisutin (Ivančik) – Mezei, Pyett, Chafizulin, Malevič, Seleznjov, Golovkov, Tatalin, Kudinov – Hennessy, Rybin, Afinogenov – Soloduchin, Šitikov, Iggulden – Vasiljev, Topol, Kokšarov – Mamin, Makejev, Ivanov.

    Rozhodca: Alexej Vasiljev, Eduard Odins – Juris Balodis, Jakov Palei

    Diváci: 3700