Zvolen – Trenčín 0:3 (kon.) | Spišská N. Ves – Skalica 3:2 (1:0 po s.n.) | Lipt. Mikuláš – Nitra 3:1 (kon.)
Košice – Topoľčany 6:3 (kon.) | B. Bystrica – Žilina 4:2 (kon.) | Poprad – HC Slovan 2:7 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
HK Nitra
Sobota 12.10.2013, 14:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • Extraliga juniorov
Partner:
     
    Z dnešného zápasu je to už naozaj všetko. Z Liptovského Mikuláša sa tak s vami lúči Tomáš Batiz. (16:04:37)
     
    Skončil sa tak zápas extraligy juniorov medzi Liptovským Mikulášom a Nitrou výsledkom 3:1. V dnešnom zápase sme videli kvalitný hokej na oboch stranách. Domáci mali hneď od úvodu tlak smerom k bráne súpera, lenže gólovo sa presadili až v druhej tretine. V závere zápasu sme videli viacero šancí na strane hosti, ale tí prekonali brankára Púteca, len v záverečných sekundách.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    58:51
    Do konca zápasu je pár sekúnd. Liptáci v útočnom pásme si prihrávajú a snažia sa aj zakončiť.
     
    54:02
    Nitra dala gól!
    Hostia sa gólu teda dočkali a brankár Pútec inkasuje. Nitra hrala dlhší čas v pásme domácich, prihrávky na pravej strane a zrazu strela do pravého horného rohu v podaní LUKÁŠ TÁBIHO. Asistencia: Nino Szalay, Jakub Závodský.
     
    52:31
    Veľká šanca hostí, ale perfektné zákroky domáceho brankára Púteca, ktorý tentokrát podržal svoj tím.
     
    50:32
    Menší tlak pre bránou domácich. Pútec mal problémy skrotiť puk, ale nakoniec to zvládol. Liptáci sa následne dostali do stredného pásma, kde iba sporadicky vyhodili puk.
     
    48:22
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Myslím si, že v tejto fáze stretnutia je prakticky rozhodnuté. Nitra mala síce tlak v pásme, lenže Pútec vychytal strelu, následne puk posunul do bezpečia. Puk sa dostal po prihrávke od Škanderu ku SEBASTIÁNOVI POTOCKÉMU, ktorý v nájazde nezaváhal. Asistencia: Tomáš Škandera.
     
    46:03
    Nitra sa viacmenej častejšie dostáva do pásma, ale gól nie a nie prísť. Brankár domácich si stále drží konto. Uvidíme či to bude platiť aj pri nasledujúcom útoku Nitry.
     
    43:54
    Pawelski síce bol v útočnom pásme, avšak pri mantinely zlomil hokejku a k puku sa dostal súper.
     
    43:00
    V doterajšom priebehu hry sa nič podstatné nestalo. Avšak dobrú šancu mal teraz Števuliak, keď po prihrávke pred bránu trafil betóny padajúceho brankára Pupíka.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:59
    Liptovský Mikuláš gól! Gól do šatne ako sa patrí. Domáci hráči sa v záverečných sekundách dostali do viacerých šancí. Najskôr MICHAL KABÁČ svoju šancu nepremenil, ale po pár sekundách, resp. sekundu pred koncom sa nemýlil a prekonal brankára strelou od mantinelu. Bez asistencie.
     
    39:37
    Dobrú šancu mal aj Kabáč, ktorý ostal osamotený na ľavej strane, vošiel do útočného pásma, ale po blafáku neuspel na brankárovi Pupíkovi.
     
    39:08
    Záverečné sekundy a mi ešte registrujeme pokus Števuliaka v útočnom pásme, ten však namieril iba nad ľavú hornú tyč.
     
    38:30
    V závere prvej tretiny sa hrá v obrannom pásme domácich. Liptovský Mikuláš sa dokázal ubrániť a po pár sekundách dostať aj do útoku, tam však nezakončil a iba nahodil puk o mantinel.
     
    Nitra sa dostala do útočného pásma, kde dobre kombinuje, ale aj zakončuje. Viacero pokusov však nešlo na bránu Púteca, takže skóre sa aj pár minút do konca druhej tretiny nemení.
     
    34:40
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hokejoví priatelia skóre sa nám mení až v druhej tretine, keď sa domáci dokázali presadiť v útočnom pásme. Prihrávka od Patrika Števuliaka našla voľného ANDREJA LIŠTIAKA, ktorý spomedzi kruhov už nezaváhal. Asistencia: Patrik Števuliak.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 35. Lištiak (Števuliak), 40. Kabáč, 49. Potocký (Škandera) – 55. Tábi (Szalay, Závodský)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec – Danko, Janček, Kučera, Lištiak, Števuliak, S. Danko, Furdek, Kabáč, Pagáčik, Pawelski, Brezniak, Marcinko, Pida, Potocký, Škandera.
    HK Nitra: Pupík – KOváč, Olvecký, Szalay, Tábi, Žitný, G. Biró, M. Biró, Gál. Konic, Konig, Bališ, Chudý, KOnig, Matejov, Závodský, Piroska, Šuba.

    Rozhodca: Štec, Pleva, Makúch