Edmonton – NJ Devils 5:4 (2:0 po s.n.) | LA Kings – NY Rangers 1:3 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
New York Rangers
cz Utorok 08.10.2013, 04:50 • STAPLES Center, Los Angeles • NHL
Partner:
     
    59:41
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:18
    Až nyní opouští Quick branku, domácí jsou v šesti.
     
    51:45
    Rozhodčí přerušují hru, vylučuje se, za podražení odchází na trestnou lavici domácí Williams a hosté si zahrají přesilovou hru.
     
    51:12
    Skvělý Lundqvist, který nyní vychytal Nolana, ten sice nedokázal zvednout puk po blafáku do bekhendu, ale to bylo i dobrým vyjetím gólmana NY!
     
    44:39
    Rangers právě vstřelili branku!
    Co to bylo??!! Co to bylo za neskutečnou minelu Jonathana Quicka??!! To se jen tak nevidí, hosté vyhazují kotouč ze třetiny, Quick opouští branku aby zastavil puk, mířící vedle branky, z ruky mu ujíždí hůl a puk se sváží po jeho vyrážečce, přitisknuté k ledu přímo do branky! To je tedy něco! Gól v oslabení připsán RYANOVI MCDONAGHOVI. Asistence: Brian Boyle.
     
    44:33
    Vylučuje se, na trestnou lavici odchází Pouliot za podražení, Kings si zahrají přesilovou hru.
     
    42:35
    Clifford se dostal z levé strany sám před Lundqvista, ten ho ale dokázal vybruslit, výborný zákrok!
     
    38:35
    Lewis se dostává do samostatného úniku, Lundqvist si povyjel z branky, střela, puk letí nad branku!
     
    37:46
    Pouze za cenu faulu dokázal ujíždějícího Stepana zastavit Drew Doughty, který předtím chyboval na útočné modré a málem pustil soupeře do samostatného úniku, přesilová hra Rangers.
     
    32:11
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A právě při hře čtyři na čtyři, kdy je na ledě více prostoru, se dokázal JAKE MUZZIN konečně prosadit parádní střelou z levé strany, kdy se před ním rozevřel prostor a Muzzin trefil přesně horní růžek, nad ramenem Lundqvista. Asistence: Mike Richards.
     
    31:01
    Vylučuje se na obou stranách, na trestnou lavici odchází domácí Doughty a hostující Nash, bude se hrát ve čtyřech.
     
    30:46
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tentokrát již BRAD RICHARDS dokázal zakončit přečíslení hostů, Quick překonán parádním bekhendem nyní již dvougólového střelce a hosté vedou 2:0! Asistence: Rick Nash.
     
    28:18
    Tentokrát si přesilovou hru zahrají Kings, na trestnou lavici za držení odchází Anton Stralman.
     
    24:51
    Až nyní se bude hrát první přesilová hra a tu si zahrají hosté, za krošček odchází na trestnou lavici domácí Drew Doughty.
     
    24:32
    Quick nyní sklízí ovace za skvělý zákrok proti střele Pouliota, který byl sám před brankou, ale nedokázal zvednout puk nad připravenou lapačku.
     
    23:28
    První bitka – domácí Clifford a hostující Asham. Bez zřejmého vítěze, rozhodčí oba "kohouty" roztrhávají po chvilce a již oba odchází na trestnou lavici.
     
    13:31
    Rangers právě vstřelili branku!
    Chyba v rozehrávce stála nyní Kings hodně draho! Dvojice Stepan a BRAD RICHARDS dobře napadala rozehrávku soupeře, prvně jmenovaný získal puk, jeho střelu ještě Quick dokázal vyrazit, ale na dorážku Richardse z pravé strany, z ostrého úhlu, byl již krátký. Asistence: Rick Nash, Derek Stepan.
     
    11:28
    Branková konstrukce se nyní rozezvučela po střele Mitchella z levé strany!

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 33. Muzzin (M. Richards) – 14. B. Richards (Nash, Stepan), 31. B. Richards (Nash), 45. McDonagh (Boyle)


    Los Angeles Kings: Quick (Scrivens) – Regehr, Doughty, Vojnov, Mitchell, Muzzin, Greene – Williams, Kopitar, Brown – Frattin, M. Richards, Carter – Lewis, Stoll, King – Clifford, Fraser, Nolan
    New York Rangers: Lundqvist (Biron) – McDonagh, Girardi, Staal, Del Zotto, Stralman, Moore – B. Richards, Stepan, Nash – Pouliot, Brassard, Zuccarello – Pyatt, Boyle, Callahan – Dorsett, Moore, Asham

    Rozhodca: Kowal, Rehman – Miller, Racicot

    Diváci: 18118