Omsk – D. Moskva 0:6 (kon.) | Barys – Viťaz 3:2 (1:0 po s.n.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Kazaň 3:4 (po pr.)
Jekaterinburg – Novgorod 2:4 (kon.) | S.Moskva – Doneck 2:1 (kon.)
koniec po predl.
Jugra Chanty-Mansijsk
3:4 (1:2, 1:0, 1:1)
Ak Bars Kazaň
Utorok 08.10.2013, 15:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    63:55
    Bars Kazaň dala gól!

    Stretnutie nebudú musieť rozhodovať samostatné nájazdy. Postaral sa o to hráč AK Bars ALEXANDER SVITOV, ktorý šesťdesiaťpäť sekúnd pred koncom predĺženia rozhodol o tom, že hostia si z Chanty-Mansijksku odvezú dva body. Domácemu brankárovi vypadla strela Panina a Svitov puk poslal za jeho chrbát.
     
    52:59
    Bars Kazaň dala gól!

    Kazaň sa dočkala vyrovnania. Hostia využili zlú rozohrávku domácich. MICHAIL VARNAKOV potrestal chybu a vyrovnáva, keď puk sa ku nemu dostal spoza brány.
    Asistencia: Tim Stapleton.
     
    42:49
    Jugra dal gól!

    Domáci využívajú druhú presilovú hru v zápase. Pred Garipovom sa najlepšie zorientoval JONAS ANDERSSON a dostal svoje mužstvo prvý krát do vedenia.
    Asistencia: Stephen Dixon.
     
    25:24
    Jugra dal gól!

    Domáce mužstvo sa predsa dočkalo vyrovnávajúceho gólu. VLADIMÍR GORBUNOV sa z pravej strany natlačil pred bránkovisko a strelou pod hornú žrdku nedal Garipovi šancu.
     
    16:04
    Bars Kazaň dala gól!

    Po druhý krát v stretnutí je prekonaný domáci brankár. Autorom gólu hostí je DANIL FAIZULLIN, ktorý zakončoval puk bez prípravy.
    Asistencia: Dmitrij Obuchov.
     
    05:51
    Jugra dal gól!

    Jurga v presilovej hre dokázala vyrovnať stav stretnutia. Pred Garipovom sa najlepšie zorientoval VETI – MATI SAVINAINEN a prekonal branára hostí.
    Asistencia: Jonas Andresson.
     
    01:16
    Bars Kazaň dala gól!

    Hostia sa dostávajú veľmi rýchlo do vedenia. TIM STAPLETON nedal strelou pod hornú žrdku šancu Birjukovi.

    Marek Antalík

    Góly a asistencie: 6. Savinainen (Jonas Andresson), 26. Vladimír Gorbunov, 43. Jonas Andersson (Stephen Dixon) – 2. Tim Stapleton, 17. Danil Faizullin (Dmitrij Obuchov), 53. Michail Varnakov (Tim Stapleton), 64. Alexander Svitov


    Jugra Chanty-Mansijsk: Birjukov (Kuznetsov) – Pepeljajev, Trončinský, Shefer, Starosta, Chvostov, Putilov, Djakov – Skorochodov, Jakubov, Knjazev – Sitnikov, Žukov, Magogin – Dixon, Andersson, Savinainen – Olonov, Gorbunov, Gusev – Jatsenko.
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Jaroslavlev) – Nikulin, Kornejev, Varnakov, Medvedev, Osipov, Panin, Zacharčik, Jarullin – Pesonen, Tereščenko, Petrov – Stapleton, Heshka, Burmistrov – Svitov, Obuchov, Vincour – Tkačjov, Lukojanov, Faizullin.

    Rozhodca: Nalivaiko, Ronn – Goljak, Dedjulja

    Diváci: 3100