Orange 20 – Nitra 0:4 (kon.)
koniec
HK Orange 20
0:4 (0:3, 0:1, 0:0)
HK Nitra
Utorok 08.10.2013, 18:00 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:36
    V závere ešte posledná šanca pre domácich aspoň na čestný úspech. Menší trest za hru so zdvihnutou hokejkou dostáva Bajtek.
     
    53:28
    Piačka sa zrazu ocitol s pukom sám pred Sabolom. Pokúsil sa ho oklamať blafákom. Puk nakoniec dokázal Sabol betónom usmerniť tesne vedľa.
     
    47:50
    Stopercentnú šancu teraz zahodil Štumpf, keď v prečíslení dvaja na jedného volil individuálne zakončenie, no aj kvôli výbornému zákroku Sabola sa skóre nemení.
     
    39:30
    Pekná kombinačná akcia Nitry. König pusunul na bránkovú čiaru Ručkayovi, ten pred bránu na Tománka, ktorý ale neprekonal Sabola.
     
    32:05
    Valjent našiel pri žŕdke úplne voľného Reháka, ktorý ale nedokázal zasunúť puk do odkrytej brány.
     
    30:55
    Kmeč putuje na trestnú lavicu. Presilovka dvadsiatky.
     
    30:00
    Veľká príležitosť dvadsiatky. Luža sa predral cez obranu hostí a posielal prihrávku na Kolenu. Ten na ňu však nedočiahol.
     
    27:30
    Zmätok pred bránou dvadsiatky. K voľnému puku sa dostal Pupák, proti ktorého strele Sabol na zemi zázračne zasahuje.
     
    24:53
    Nitra dala gól!
    Dominancia hostí pokračuje. Tománek sa dostal spoza brány pred Sabola. Miesto zakončenia volil prihrávku na úplne opusteného HENRICHA RUČKAYA, ktorý pohodlne skóruje do odkrytej brány. Asistencie: Roman Tománek, Peter Ordzovenský.
     
    19:08
    Hamrák dostáva dve minúty za držanie. Presilová hra pre HK Orange 20.
     
    17:10
    Nitra dala gól!
    Opäť šikovná akcia hostí. Stümpel na modrej čiare prihral PETROVI KÖNIGOVI, ktorý z prvej napálil puk od žŕdky za Sabolov chrbát. Asistencie: Jozef Stümpel, Peter Ordzovenský.
     
    14:40
    Nitra dala gól!
    Jednoduchá akcia v útočnom pásme končí gólom. Chrenko vyhral vhadzovanie. Ďurkech okamžite strieľal a Kováčik šikovne tečom nasmeroval puk pomedzi Sabolove betóny. Asistencie: Juraj Ďurkech, Tomáš Chrenko.
     
    13:31
    Prenikajúceho Tománka hákoval Gachulinec. 4 na 4.
     
    13:16
    Obrovská chyba Raisa, ktorý zle rozohral z čoho plynula dobrá príležitosť pre Reháka. Rais sa v núdzi dopustil hákovania. Presilovka pre dvadsiatku.
     
    11:26
    Nitra dala gól!
    Krásna kombinačná akcia Nitry. Stümpel prestrčil puk na Raisa, ktorý nestrieľal, ale našiel ešte dobre postaveného HENRICHA RUČKAYA, ktorý strelou do hornej časti brány prekonáva Sabola. Asistencie: Matúš Rais, Jozef Stümpel
     
    08:01
    Pekný prienik Kolenu po pravej strane. V páde ešte našiel pred bránou Horanského, ktorý ale Zimu neprekonal. Kolena bol faulovaný Ordzovenským. Presilovka pre dvadsiatku.
     
    06:30
    Bačik vysunul Mlynčára do samostatného úniku. Zima však dobre zasahuje proti strele z Mlynčárovej hokejky.
     
    04:20
    Nadašdi posunul na Chrenka, ktorý sa spoza brány natlačil pred Sabola, no puk cez jeho výstroj neprepasíroval.
     
    03:43
    Podrazením sa previnil Horanský. Presilovka pre hostí.

    Lukáš Karas

    Góly a asistencie: 12. Ručkay (Rais, Stümpel), 15. Kováčik (Ďurkech, Chrenko), 18. König (Stümpel, Ordzovenský), 25. Ručkay (Tománek, Ordzovenský)


    HK Orange 20: Sabol – Luža, Gachulinec (C), Rusina (A), Dinda, Valjent, Černák, Bačik, Predajniansky – Horanský, Kolena, Rzavský – Šimun (A), Skalický, Tibenský – Minárik, Rehák, Koyš – Schroner, Gašpar, Mlynčár

    Tréner: Ernest Bokroš

    HK Nitra: Zima – Nádašdi, Milo (A), Ordzovenský, König, Ďurkech, Rais, Kuzma – Chrenko, Kováčik (A), L. Novák – Tománek, Stümpel (C), H. Ručkay – Bajtek, Hamrák, Segľa – Pupák, Kmeč, Piačka – Štumpf

    Tréner: Antonín Stavjaňa

    Rozhodca: Bundil – Orolin, Tvrdoň