Vítkovice – Liberec 6:5 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
HC Vítkovice Ridera
6:5 (0:1,3:2, 2:2 - 0:0)
Bílí Tygři Liberec
cz Utorok 08.10.2013, 17:00 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Vítkovice Steel. Autorem branky je ONDŘEJ ROMAN.
     
    59:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Neuvěřitelné! Je vyrovnáno!! Vítkovičtí se stále snažili natlačit do branky, puk se dostal k Romanovi, který si všiml osamělého JANA ŠTENCLA, nahrál mu do prázdného prostoru a než stihl Schwarz zaujmout postoj, mladičký bek Vítkovic posílá domácí do prodloužení – 5:5. Asistence: Ondřej Roman.
     
    54:51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Při signalizovaném trestu snižují vítkovičtí na jednobrankový rozdíl – Štencel si nabruslil do mezikruží, odtud vyslal přihrávku na JANA KÁŇU, který si stáhl puk a do odkryté klece snížil – 4:5. Asistence: Jan Štencel.
     
    51:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři se dostali do přečíslení dva na jednoho, Nedvěd na sebe stáhl vítkovického hráče, nahrál do zcela prázdného prostoru na TOMÁŠE URBANA, který jasnou šanci proměnil – 5:3. Asistence: Petr Nedvěd, Martin Čakajík.
     
    43:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Snaha Tygrů se přetavila v gól, Bartek vystřelil zleva, Málek puk vyrazil, obráncům se nepodařilo jej dostat mimo liberecké hokejky, a tak JAKUB ČUTTA trefuje víko vítkovické klece – 3:4. Asistence: Martin Bartek, Petr Vampola.
     
    37:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Po rychlé akci se hosté přesunuli do pásma, Hunkes nahrál na TOMÁŠE BULÍKA, který vystřelil a srovnal. Málek, jeho spoluhráči ani diváci netuší (a to ani z opakovaného záběru), jak přesně se puk do branky dostal – 3:3. Asistence: Jiří Hunkes.
     
    31:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Krásnou akci předvedli hosté, Voráček vyslal do sóla TOMÁŠE URBANA, který neměl před sebou nikoho kromě Málka a čistě jej prostřelil – 3:2. Asistence: Tomáš Voráček.
     
    21:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí tým je v laufu, stejně jako fanoušci. Szturc nahrál přes brankoviště na JANA KÁŇU, který mohl zamířit do zcela odkryté klece – 3:1.Asistence: Roman Szturc.
     
    21:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Další využitá přesilovka. Puk putoval po ose Sloboda – Roman – VLADIMÍR SVAČINA, který se napřáhl a propálil Melicherčíka – 2:1. Asistence: Ondřej Roman, Karol Sloboda.
     
    20:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí využívají přesilovku! Puk létal mezi libereckými hokejkami, JIŘÍ BURGER se ujal puku, nabruslil si do mezikruží a nekompromisně srovnal – 1:1. Bez asistence.
     
    10:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení, když si z pravé strany nabruslil KOBA JASS a puk propadl za Málkova záda – 0:1. Bez asistence.

    Monika Baloghová

    Góly a asistencie: 21. Burger, 22. Svačina (Roman, Sloboda), 22. Káňa J. (Szturc), 55. Káňa J. (Štencel), 60. Štencel (Roman), rozh. náj. Roman – 10. Jass, 32. Urban (Voráček), 38. Bulík (Hunkes), 44. Čutta (Bartek, Vampola), 52. Urban (Nedvěd, Čakajík)


    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) Štencel, Barinka, Sloboda, Kudělka, Stehlík, Kovář. Pastor – Strapáč, Burger, Húževka – Huna, Roman, Svačina – Káňa, Hlinka, Szturc – Vandas, Valčák, Šedivý
    Bílí Tygři Liberec: Melicherčík (Schwarz) – Čutta, Hunkes, Voráček, Výtisk, Čakajík, Ulrych, Jánošík – Valský, Nedvěd, Zacha – Bulík, Vampola, Bartek – Bulíř, Filippi, Pospíšil – Víšek, Urban, Jass

    Rozhodca: Hradil, Šír – Gebauer, Hlavatý

    Diváci: 3 682