Barys – Omsk 5:2 (kon.) | CSKA Moskva – D. Moskva 6:3 (kon.) | Lev – Viťaz 4:1 (kon.)
Riga – Kazaň 1:3 (kon.) | HC Slovan – Novgorod 0:3 (kon.)
koniec
HC Dinamo Riga
1:3 (0:1, 0:2, 1:0)
Ak Bars Kazaň
Utorok 17.09.2013, 18:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    48:28
    Dinamo Riga dalo gól!

    Domácim sa podarilo znížiť na rozdiel dvoch gólov. Dinamo vyhralo vhadzovanie v útočnom pásme. Puk sa dostal k PAULOVI SZCZECHUROVI, ktorý na nič nečakal, napriahol a krásnou ranou prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Jeho delovka vymietol pavučina v ľavom hornom rohu.
     
    26:53
    Bars Kazaň dala gól!

    Aj ďalšiu presilovku Bars využíva. SHAUN HESHKA využil odrazený puk, ktorý plachtil naprieč bránkoviskom domácich. Rýchlu strelou nad vyrážačku Tellqvist vymietol rožtek jeho svätyne.
     
    20:39
    Bars Kazaň dala gól!

    Hostia mali ešte minútu presilovej hry z prvej tretiny a z nej sa presadzujú! ALEXANDRA BURMISTROVA najprv clonil výhľad domácemu brankári. Po jednej strele sa k nemu ale dostal kotúč, načo ho ihneď z otočky napálil nad lapačku Tellqvista.
     
    07:48
    Bars Kazaň dala gól!

    Petrov využil veľkého zmätku, ktorý sa konal v bránkovisku domácich. Zobral kotúč, ktorý následne poslal k mantinelu, kde číhal osamotený JANNE PESONEN. Ten si puk spracoval, najazdil si za bránkou, ktorú obkrúžila a rýchlym zakončením k bližšej žrdi nedal márne natahujícímu Tellqvist šancu. Asistencie: Petrov, Nikulin

    Jaroslav Popel

    Góly a asistencie: 49. Szczechura (Skvorcov) – 8. Pesonen (Petrov, Nikulin), 21. Burmistrov, 27. Heshka


    HC Dinamo Riga: Tellqvist – Ozolins, Redlihs, Wilson, Pavlovs, Hossa – Robinson, Pujacs, Niživijs, Džerinš, Meija – Lavins, Cibulskis, Szczechura, Indrasis, Bukarts – Siksna, Kuzmenkovs, Skvorcov, Siksnis.
    Ak Bars Kazaň: Barullin – Nikulin, Kornějev, Pesonen, Tkačov, Petrov – Heshka, Medvěděv, Stapleton, Varnakov, Burmistrov – Zacharčuk, Panin, Golubev, Obuchov, Bourque – Jarullin, Vincour, Abdullin, Fajzullin.