Kladno – Otrokovice 1:6 (kon.) | Bulldogs – Pardubice 4:8 (kon.) | Bohemians – Vítkovice 5:3 (kon.)
Ostrava – Chodov 4:9 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 2:6 (kon.)
koniec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
4:9 (2:4, 0:2, 2:3)
FAT PIPE Florbal Chodov
cz Nedeľa 08.09.2013, 18:00 • SH Sareza Ostrava • Livesport Superliga (CZ)
     
    59:25
    Chodov právě vstřelil branku!
    Pětatřicet vteřin před závěrečnou sirénou se k dorážce dostal ONDŘEJ MIKEŠ, který přesnou střelou překonává bezmocného Turka. Asistence: Matěj Jendrišák.
     
    58:04
    Chodov právě vstřelil branku!
    Branku v přesilové hře vstřelil PETR PRAŽÁK, který tak zřejmě definitivně udělal tečku za dnešním utkání. Asistence: Ondřej Mikeš.
     
    55:28
    Chodov právě vstřelil branku!
    Velmi přesnou kombinaci u branky Turka proměňuje dobře postavený PETR PRAŽÁK. Ten posílá míček nad ruku brankáře Ostravy. Asistence: Matěj Jendrišák.
     
    44:32
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Přece jen tady máme další snížení na rozdíl dvou branek. Přesnou střelou do odkryté branky Zicha se prezentuje VÁCLAV KOMAČKA. Asistence: Petr Skácel.
     
    42:51
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Přesnou střelou přidává třetí branku PETR SKÁCEL a právě tato branka znamená jeho trefu s číslem 200! Asistence: Miroslav Mayer.
     
    37:27
    Chodov právě vstřelil branku!
    Na světě je šestá branka pražského Chodova, která byla velice nešťastná pro brankáře Turka. Míček za jeho záda doklepává PETR PRAŽÁK. Asistence: Michal Kotlas.
     
    23:41
    Chodov právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelná branka chodovských hráčů! Toto byla akce na "zlatou helmu". Útočící hráč přihrával vzduchem na volného MICHALA KOTLASE, který míček trefuje brilantně a usměrňuje jej vedle nohy Turka. Opravdu nádherná akce. Asistence: Jan Fiala.
     
    19:54
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Poslední volný úder Ostravanů byl na sto procent využit. Krásná přihrávka šla od mantinelu na před brankou stojícího MARKA LIPOVÉHO, který do odkryté branky skóruje. Asistence: Petr Skácel.
     
    18:38
    Chodov právě vstřelil branku!
    Opět tříbrankový rozdíl dělí od sebe tyto dva týmy. Jako první brankáře Turka prostřelil MATĚJ JENDRIŠÁK a navyšuje tak vedení na 1:4. Asistence: Michal Kotlas.
     
    17:13
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Necelé tři minuty před koncem první třetiny se prosazují i ostravští hráči, kteří po rychlém protiútoku prostřelují brankáře Zicha. Autorem branky se stává MIROSLAV MAYER. Bez asistence.
     
    12:41
    Chodov právě vstřelil branku!
    Vidíme další branku pražského celku, o kterou se stará VLADIMÍR BĚHAVÝ. Ten se dokázal uvolnit na středu hřiště a nedává Šrámkovi šanci zasáhnout. Asistence: Jan Fiala.
     
    10:05
    Chodov právě vstřelil branku!
    Velmi zajímavou trajektorii měl míček, který právě spadl za záda Šrámka. Ten se po míčku natahoval, ale marně. Střelcem branky se stává DAVID BOUŠA a navyšuje vedení Chodova. Asistence: Martin Flousek.
     
    02:33
    Chodov právě vstřelil branku!
    Necelé tři minuty stačily chodovským hráčům, aby překonali brankáře Šrámka. Přesnou střelou vstřelil první gól Chodova VLADIMÍR BĚHAVÝ. Asistence: David Bouša.

    Petr Blakala

    Góly a asistencie: 18. Mayer, 20. Lipový (Skácel), 43. Skácel (Mayer), 45. Komačka (Skácel) – 3. Běhavý (Bouša), 11. Bouša (Flousek), 13. Běhavý (Fiala), 19. Jendrišák (Kotlas), 24. Kotlas (Fiala), 38. Pražák (Kotlas), 56. Pražák (Jendrišák), 59. Pražák (Mikeš), 60. Mikeš (Jendrišák)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Turek, Šrámek – Plíhal, Švajný, Hudec, Skácel, Šešulka, Rajnec, Bajgar, Trulík, Komačka, Šimíček, Krzyžanek, Mertha, Lipový, Svačinka, Klimscha, Kašpar, Gál, Mayer
    FAT PIPE Florbal Chodov: Barák, Zich – Jelínek, Pražan, Jedrišák, Fiala, Pražák, Flousek, Ondrušek, Sýkora, Mikeš, Schubert, Chmelíček, Vojtíšek, Kopecký, Běhavý, Uher, Richtr, Kotlas, Bouša

    Rozhodca: Libor Gavlas, Lukáš Mikula

    Diváci: 185