Liberec – Chodov 2:4 (kon.) | Bonusia Ostrava – Jihlava 5:1 (kon.) | Tatran – Olomouc 4:2 (kon.)
Židenice – Vítkovice 1:8 (kon.) | ELITE PRAHA – Bohemians - NE 1:11 (kon.) | Královské Vinohrady – Ne 4:19 (kon.)
koniec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
FBS Olomouc
cz Nedeľa 08.09.2013, 15:00 • TJ Tatran Střešovice • ČEZ Extraliga žen (CZ)
     
    Dnešní zápas pro sebe v samém závěru strhly hráčky Střešovic, které vyhrály celkově 4:2. Nutno ale dodat, že Olomouc byla ve třetí části lepší, zaslouženě vyrovnala a Tatran o své výhře rozhodl až v samém závěru, který byl pro FBS hodně nešťastný. Ode mě je to pro tuto chvíli vše, přeji vám hezký den. (16:51:59)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Střešovice právě vstřelily branku!

    Hosté ještě zkusily hrát bez brankáře v šesti hráčkách v poli, ale byly za to potrestány. Práznou branku trefuje LUCIE CHALOUPKOVÁ po vysunutí od Denkové.
    Asistence: Denková
     
    59:27
    Střešovice právě vstřelily branku!

    Neskutečné! Olomouc měla i nadále tlak a několikrát ohrozila Blahutovou, ale udeřilo na druhé straně! Půl minutě před koncem se po příhře od mantinelu před branku prosazuje z těsné blízkosti ADÉLA KRAMPEROVÁ!
    Asistence: Denková
     
    59:01
    Znovu signál z rohu zakončovala Beranová, branku opět netrefila.
     
    58:30
    Tvrdý střet v rohu, jedna z hráček Olomouce skončila za mantinelem, hraje se dál. Rozehrávat budou po jiném zákroku domácí.
     
    57:49
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:49
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Je vyrovnáno! Něco přes dvě minuty před koncem se trefuje BARBORA PODEŠVOVÁ a střelou kousek za půlkou překonává Blahutovou!
    Bez asistence
     
    56:02
    Kamínková mohla vyrovnat! Útočnice Olomouce měla míček na bekhend a ještě daleko od těla, přesto do něj ještě plácla a z úhlu ohrozila Blahutovou!
     
    55:55
    Nemravová mohla podržet balon, ale místo toho hledala za třemi soupeřkami někoho v černém a div že nezadělala na brejk soupeři.
     
    55:08
    Jedna z florbalistek Střešovic si po vystihnutí přihrávky Olomouce nedělala hlavu, co s míčkem a prostě jej odpálila dopředu. Takovýto obrázek zřejmě budeme vídat v posledních minutách častěji.
     
    54:38
    To už nyní neplatí. Pavlíková rozjíždí další honbu za vyrovnáním.
     
    54:09
    Kramperová se velmi rychle protáhla ze své poloviny až do útočného rohu, tam si nerozuměla se spoluhráčkou, ale po faulu olomouckých zůstávají domácí u míčku.
     
    53:54
    Signál z rohu zakončovala Beranová nepřesně! Útočnice Střešovic měla solidní šanci k dokonání hattricku!
     
    53:21
    Tlak FBS je čím dál větší. Po střele Machů se sice málem Tatran dostal do nebezpečného brejku, ten ale končí za brankou.
     
    52:42
    Dobrá práce Hrycejové, která se přes napadající Olomoučanky proháčkovala až na soupeřovu polovinu. Útok domácích však netrval dlouho.
     
    52:25
    Oddechový čas pro domácí.
     
    52:15
    Pavlíková pálí z půlky jen do připravené obrany.
     
    51:11
    Náznak brejku, který týhla Zehrerová končí nepřesnou přihrávkou naslepo. Naštěstí pro domácí, hráčky Olomouce už byly unavené a místo kontru šly střídat.
     
    50:10
    Hostující Kamínková se už už vytáčela od pravého mantinelu do střelecké pozice, nakonec byla v souladu s pravidly zblokována.

    Michal Šíma

    Góly a asistencie: 12. Beranová (Brabcová), 28. Beranová (Brabcová), 60. Kramperová (Denková), 60. Chaloupková (Denková) – 38. Vysloužilová (Podešvová), 58. Podešvová


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Blahutová – Perlíková, Brabcová, Sedmíková, Zehrerová, Nemravová, Válková, Veřmiřovská, Matoušková, Hrycejová, Zabavská, Beranová, Chaloupková, Brotánková, Kramperová, Denková, Zelenková
    FBS Olomouc: Starečková – Reimerová, Pavlíková, Maružánková, Sklenářová, Pařízková, Vysloužilová, Oháňková, Machů, Kamínková, Podešvová, Marková, Čechovská, Rozenbergová

    Rozhodca: Baloun – Čížek