Kladno – Otrokovice 1:6 (kon.) | Bulldogs – Pardubice 4:8 (kon.) | Bohemians – Vítkovice 5:3 (kon.)
Ostrava – Chodov 4:9 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 2:6 (kon.)
koniec
Kanonýři Kladno
1:6 (0:1,0:2, 1:3)
PSG Panthers Otrokovice
cz Nedeľa 08.09.2013, 17:00 • SH BIOS Kladno • Livesport Superliga (CZ)
     
    Já se s vámi tímto loučím a přeji vám příjemný zbytek večera a zase někdy při onlajnu z AutoCont extraligy napočtenou. (19:09:15)
     
    Trenér domácích Petr Ďarmek:
    "V současné době jsme předvedli realitu. Je před námi hodně práce. Věděli jsme, že Otrokovice jsou tým, který loni hrál play-off. Budeme se zlepšovat a příště předvedeme lepší výkon."
     
    Trenér hostů Ťopek:
    "Podali jsme soustředěný výkon a kontrolovali jsme utkání po celou dobu. Z toho plyne zasloužená výhra. Děkujeme soupeři za utkání."
     
    Nejlepšími hráči dnešního utkání byli vyhlášeni domácí obránce Miroslav Hanzlík a za tým Otrokovic brankář Radovan Michaljovič.
     
    A máme tu konec dnešního zápasu, viděli jsme jednoznačně vyhrané utkání od Panterů z Otrokovic. Nováček extraligy tedy musí na své první vyhrané utkání ještě nějaký čas počkat.
    Střely celkem Kladno 20:27 Otrokovice.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:28
    A Výtisk v domácí bráně se nenudí ani pár sekund před koncem, mrská sebou pod náporem Otrokovic zleva doprava a zpět. Škoda, že se podobně nemrskali jeho spoluhráči v poli, mohli jsme vidět uspokojivější utkání.
     
    58:41
    Ostrá rána Přívary, ten trefil Michaljoviče do rukou.
     
    58:00
    Z Kladenského kotle se ozývá "VYROVNAT" !
     
    57:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Konečně jsme se dočkali, o první zásah Kladna v extralize se postaral FILIP PACAN po učebnicové souhře.

    Asistence: Jan Louvar
     
    55:39
    Martin Holčák rozšlápl míček, asi nejvýraznější akce kterou jsme dnes od něj mohli vidět.
     
    53:40
    15:0, tak zní skóre Kladna v této sezóně a i tak se kapitán Přívarský snažil rozvlnit síťku Michaljovičovi branky, ale znovu bez úspěchu.
     
    52:31
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    I ve vlastním oslabení to Panterům stříli, každému je už asi jasné kdo si připíše na konto další vítězství. O šestý zásah se postaral LUKÁŠ UHRINOVSKÝ.

    Asistence: Michal Nagy
     
    51:57
    Vyloučen z týmu Otrokovice Adam Zbořil na 2 minuty za blokování hokejky.
     
    51:13
    Hosté výborně hrají jak v předu tak i v obraně je vidět kdo tu extraligu hraje delší čas. Kladnu už jen zbývá protrhnout tu střeleckou krizi alespoň jedním zásahem, protože možnost bodovat v dnešním utkání je téměř nulová.
     
    50:02
    Panteři v plném počtu, brankář Michaljovič se vůbec nezapotil.
     
    48:55
    Pětka ve složení Přívara, Louvar, Slivka, Hanzlík a Eichler se snaží protrhnout střeleckou smůru. Však ani jeden z nich dnes nemá střelecké štěstí.
     
    48:02
    Vyloučen z týmu Otrokovic Adam Zbořil na 2 minuty za opakované přestupky. Možná první šance ke vstřelení branky pro domácí.
     
    46:17
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Další zásah Panterů teď srazil Kladno úplně na kolena, o tento zásah se znovu postaral MARTIN KRKOŠKA. Kladno nestíhá držet krok z extraligovými týmy.

    Bez Asistence
     
    45:00
    Po tom co v aréně bylo asi 200 diváků tak sedačky prořídli a oficiální zápis činí pouze 106.

    Ondřej Tomeš

    Góly a asistencie: 58. Pacan (Louvar) – 16. Sovják (Ťopek), 33. Sovják, 37. Matejčík (Uhrinovský), 42. Krkoška (Zbořil), 47. Krkoška, 53. Uhrinovský (Mich.Nagy)


    Kanonýři Kladno: Výtisk, (Pošta) – Hanzlík, Slivka, Filipovič, Přívara, Holčák, Hněvkovský, Pojar, Pacan, Frömmel, Lacko, Prošek, Ondrejíčka, Eichler, Škarda, Kindl, Louvar, Houdek
    PSG Panthers Otrokovice: Michajlovič, (Malina) – Nagy Mart., Sovják, Valčík, Ivan, Ťopek, Matejčík, Večeřa, Uhrinovský, Graclík, Hrdina, Zbořil, Nagy Mich., Krkoška, Kořený, Spáčil, Petřík, Hradil, Bližňák

    Rozhodca: Martin Valenta – Michal Žďárský

    Diváci: 106