Sputnik – Třinec 2:5 (kon.) | Martin – Katowice 7:0 (kon.) | Košice – Sheffield 4:2 (kon.)
Břeclav – Trnava 3:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Poprad 2:5 (kon.) | Kadaň – Burgdorf 7:2 (kon.)
Pelhřimov – Milevsko 7:3 (kon.) | Přerov – Prostějov 3:6 (kon.) | Kolín – Tábor 1:2 (kon.)
koniec
HC Košice
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
Sheffield Steelers
Piatok 30.08.2013, 17:00Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Košice dali gól!

    Gólová bodka za stretnutím. PETER SOJČÍK dopravil puk do opustenej prázdnej brány. Pripisuje si gól v presilovke. Asistencie: Bicek, Novák.
     
    31:19
    Košice dali gól!

    V Steel aréne sa to presnými zásahmi len tak rozsypalo! MICHAL NOVÁK vypálil od útočnej modrej čiary a to tak tvrdo, že snáď len málokto z prítomných divákov stihol zaregistrovať cestu puku do siete, tobôž nie brankár Doyle. Asistenciu si pripisuje Tomáš Marcinko.
     
    30:09
    Sheffield dal gól!
    Netrvalo dlho a stav stretnutia je opäť vyrovnaný. RÓBERT DOWD stál pred bránou osamotený, Hylák iba vyrazil puk a spomínaný hráč anglického celku bez väčších problémov zakončil pomedzi betóny gólmana. Asistencie: Jeff Legue a Chad Baldwin.
     
    27:46
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti využívajú výhodu presilovej hry! Brankár Sheffieldu má nad čím uvažovať, nedokázal totiž zachytiť puk smerujúci popred svoju bránu, ktorý sa napokon dostal až k RICHARDOVI JENČÍKOVI a ten bez problémov zakončil do odkrytej siete. Asistencie si pripisujú Dušan Pašek a Martin Štrbák.
     
    17:41
    Sheffield dal gól!
    Hostia z nenápadnej akcie vyrovnávajú! JEFF LEGUE s pukom na hokejke vnikol do pásma, obhodil si obrancu a vypálil. Hylák nestihol včas zareagovať a puk musel iba loviť zo svojej siete. Bez asistencií.
     
    09:12
    Košice dali gól!

    Neuveriteľná parádička rozjasala košickú Steel arénu. Domáci mali po celý čas viac z hry a teraz to zúročili presným zásahom. PETER BARTOŠ dostal puk na hokejku úplne osamotený pred gólmanom, toho si skúsený forward položil na zem a bezproblémovo zavesil pod hornú žrď. Asistencia: Gabriel Spilar.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 10. Bartoš (Spilar), 28. Jenčík (Pašek, Štrbák), 32. Novák (Marcinko), 60. Sojčík (Bicek, Novák) – 18. Legue, 31. Dowd (Legue, Baldwin)


    HC Košice: Hylák – Štrbák (C), Cebák, Šeda, Novák, Macejko, Kolba, Takáč, Martin Chovan – Nagy, Pašek (A), Jenčík – Sojčík, Marcinko, Bicek (A) – Bartoš, Hrnka, Spilar – Matis, Boltun, Slovák
    Sheffield Steelers: Doyle – Thomas, Goertzen, Mayers, Fata, Langlais, Baldwin, Canky – Philips, Hewitt, Spencer – Dowd, Legue, Nell – Galiardi, Lacroix, Mayer

    Rozhodca: Lauff – Korba M., Bogdaň