Sputnik – Třinec 2:5 (kon.) | Martin – Katowice 7:0 (kon.) | Košice – Sheffield 4:2 (kon.)
Břeclav – Trnava 3:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Poprad 2:5 (kon.) | Kadaň – Burgdorf 7:2 (kon.)
Pelhřimov – Milevsko 7:3 (kon.) | Přerov – Prostějov 3:6 (kon.) | Kolín – Tábor 1:2 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:5 (1:2, 1:1, 0:2)
HK Poprad
Piatok 30.08.2013, 18:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (20:16:46)
     
    59:44
    Poprad dal gól!
    Záverečná bodka za dnešným zápasom sa zrodila pár sekúnd pred koncom. Poprad sa dostal azda do posledného útoku, v ktorom presnou strelou pod pravý horný roh nezaváhal PATRIK VOJTAŠÁK. Asistencia: Martin Belluš.
     
    55:19
    Poprad dal gól!
    Vyzerá to tak, že o dnešnom víťazovi sa rozhodlo v tomto momente. Nechcem Litovský Mikuláš podceniť v hokeji je však všetko možné. Liptovský Mikuláš ešte cítil šancu, avšak gól JAKUBA DRÁBEKA, ktorý prekonal brankára domácich presnou strelou pomedzi betóny posúva do dvojgólového vedenia. Asistenciu si pripisuje Tomáš Sýkora. Asistencia: Tomáš Sýkora.
     
    53:25
    Šance sa striedajú na oboch stranách, ale môžme to nazvať aj na strely, ktoré oba tímy produkujú. Tentokrát sa do útoku dostali hostia, keď Nagy vystrelil do priestoru brány, kde však domáci brankár Tromljenovič na dvakrát zasiahol úspešne.
     
    51:47
    Zmätok pred bránou Popradu. Puk sa dostal z ľavej strany pred odkrytú časť brány, ale Sidor to nejak zvládol a pokryl puk. Hlavný rozhodca následne prerušil hru.
     
    50:57
    Perfektná práca Bartíka, ktorý na vlastnej modrej čiare získal puk a následne podnikol útok smerom dopredu. Ten sa však nepodaril a v hre pokračuje v strede hracej plochy.
     
    50:35
    Poločko ostal sám na modrej bránený dvoma hráčmi domáceho tímu. Viackrát si pýtal puk, lenže pokus, ktorý bol naňho vyslaný zablokoval do bezpečia Kubočík. Domáci sa dostali do útoku, kde aj zakončili. Strela Bartíka skončila v lapačke brankára Sidora. Hra sa presúva do útočného pásma Liptákov.
     
    49:59
    V poslednom čase sa do útoku snažia dostať domáci hráči, ktorí majú ešte nejaký ten čas na vyrovnanie. Pokiaľ by sa tak stalo tak zápas sa rozhodne hneď v samostatných nájazdoch.
     
    47:26
    Poprad mal dobrú šancu na zvýšenie skóre. Po ľavej strane sa dostal do útoku Nagy, ktorý v dnešnom zápase už skóroval. Jeho pokus však tentokrát skončil na bočnej sieti, lenže bránu minul len o centimetre.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    Ďalšia tretina začne približne o 19:40.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    38:49
    Za pár sekúnd sa nám končí druhá tretina. Oba tímy spomaľujú tempo a stredná časť zápasu sa iba dohráva.
     
    34:36
    Po nejakom čase vzruch pred bránou Liptovského Mikuláša. Do zakončenia sa dostal Nitriansky, lenže jeho strela minula bránu len o centimetre. Následne ostali hostia v útočnom pásme, lenže väčší tlak už nespôsobili.
     
    29:28
    Poprad dal gól!
    Hostia v poslednom čase s väčším tlakom a ukázalo sa to aj na vedúcom góle, ktorý tak posúva stav na 2:3. Viacero prihrávok v útočnom pásme a konečné zakončenie MAREKA NAGYHO posúva stav do inej výsledkovej roviny. Asistencie si pripisujú: Dávid Gáborčík a Jaroslav Kasík.
     
    27:55
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Je vyrovnané! Domáci hráči držia krok s extraligovým tímom a vyrovnávajú tento dramatický priebeh zápasu. Maroš Piatka našiel voľného LUKÁŠA VARTOVNÍKA, ktorý sa následne dostal do samostatného úniku, kde následne zoči-voči brankárovi Sidorovi nezaváhal a prekonal ho pekným blafákom na backhand. Asistencia: Maroš Piatka.
     
    27:17
    Poprad teraz nevyužil dobrú šancu! Do úniku sa dostal Drábek, ktorý však minul bránu súpera len o centimetre. Poprad tak nevyužil dobrú šancu a skóre sa nemení.
     
    24:06
    Dobrá šanca domácich. Liptovský Mikuláš si drží tlak v posledných sekundách a dostáva sa viac do hry. Kombinácia pred bránou Sidora vyvrcholila prihrávkou na Borkoša, ktorému odskočil puk, takže netrafil prázdnu bránu, resp. odkrytú časť.

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 15. Bokroš (Kuric), 28. Vartovník (Piatka) – 13. Sýkora (Nitriansky), 15. Gapa (Belluš), 30. Nagy (Gáborčík, Kásik), 56. Drábek (Sýkora), 60. Vojtašák (Belluš)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Tomljenovič (Duchoň) – Bokroš, Mezovský, Ištócy, Janči, Kuric, Haščák, Vartovnik, Matejka, Klepáč, Poliaček, Mach, Sajko, Bakoš, Čáni, Piatka, Kubovčík, Bártík, Galko, Holiga.
    HK Poprad: Sidor (Široký) – Kásik, Gapa, Paločko, Šterbák, Takáč, Drábek, Sýkora, Paukoček, Nagy, Gáborčík, Belluš, NitrianskyVosovič, Vojtaššák, Kurali.