Sputnik – Třinec 2:5 (kon.) | Martin – Katowice 7:0 (kon.) | Košice – Sheffield 4:2 (kon.)
Břeclav – Trnava 3:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Poprad 2:5 (kon.) | Kadaň – Burgdorf 7:2 (kon.)
Pelhřimov – Milevsko 7:3 (kon.) | Přerov – Prostějov 3:6 (kon.) | Kolín – Tábor 1:2 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:5 (1:2, 1:1, 0:2)
HK Poprad
Piatok 30.08.2013, 18:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Poprad dal gól!
    Záverečná bodka za dnešným zápasom sa zrodila pár sekúnd pred koncom. Poprad sa dostal azda do posledného útoku, v ktorom presnou strelou pod pravý horný roh nezaváhal PATRIK VOJTAŠÁK. Asistencia: Martin Belluš.
     
    55:19
    Poprad dal gól!
    Vyzerá to tak, že o dnešnom víťazovi sa rozhodlo v tomto momente. Nechcem Litovský Mikuláš podceniť v hokeji je však všetko možné. Liptovský Mikuláš ešte cítil šancu, avšak gól JAKUBA DRÁBEKA, ktorý prekonal brankára domácich presnou strelou pomedzi betóny posúva do dvojgólového vedenia. Asistenciu si pripisuje Tomáš Sýkora. Asistencia: Tomáš Sýkora.
     
    29:28
    Poprad dal gól!
    Hostia v poslednom čase s väčším tlakom a ukázalo sa to aj na vedúcom góle, ktorý tak posúva stav na 2:3. Viacero prihrávok v útočnom pásme a konečné zakončenie MAREKA NAGYHO posúva stav do inej výsledkovej roviny. Asistencie si pripisujú: Dávid Gáborčík a Jaroslav Kasík.
     
    27:55
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Je vyrovnané! Domáci hráči držia krok s extraligovým tímom a vyrovnávajú tento dramatický priebeh zápasu. Maroš Piatka našiel voľného LUKÁŠA VARTOVNÍKA, ktorý sa následne dostal do samostatného úniku, kde následne zoči-voči brankárovi Sidorovi nezaváhal a prekonal ho pekným blafákom na backhand. Asistencia: Maroš Piatka.
     
    14:49
    Poprad dal gól!
    Liptovský Mikuláš sa z vedenia dlho netešil a hostia v krátkom časovom slede zvyšujú náskok na rozdiel jedného gólu. Perfektá prihrávka Martina Belluša našla úplne voľného PETRA GAPA, ktorý sa tým aj dostal do samostatného nájazdu, v ktorom prekonáva brankára Tomljenoviča. Asistenciu si pripisuje spomínaný Martin Belluš.
     
    14:15
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Krátko po góle hostí pridávajú svoj prvý presný zásah aj hráči Liptovského Mikuláša. Dobrá hra Liptákov v útočnom pásme a po strele od modrej v podaní LUKÁŠA BOKROŠA je znížené. Asistenciu si pripisuje Juraj Kuric.
     
    12:48
    Poprad dal gól!
    Máme tu prvý gól dnešného stretnutia. Liptovský Mikuláš čelil oslabeniu, keďže na trestnej si odpykával trest za seknutie Janči. Poprad sa ponoril do pásma súpera, kde vykombinoval obranu. Všetko zavŕšil z ľavej strany TOMÁŠ SÝKORA, ktorý strelou do pravého horného rohu nedal nárok brankárovi Tomjenovičovi. Asistencia: Erik Nitriansky.

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 15. Bokroš (Kuric), 28. Vartovník (Piatka) – 13. Sýkora (Nitriansky), 15. Gapa (Belluš), 30. Nagy (Gáborčík, Kásik), 56. Drábek (Sýkora), 60. Vojtašák (Belluš)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Tomljenovič (Duchoň) – Bokroš, Mezovský, Ištócy, Janči, Kuric, Haščák, Vartovnik, Matejka, Klepáč, Poliaček, Mach, Sajko, Bakoš, Čáni, Piatka, Kubovčík, Bártík, Galko, Holiga.
    HK Poprad: Sidor (Široký) – Kásik, Gapa, Paločko, Šterbák, Takáč, Drábek, Sýkora, Paukoček, Nagy, Gáborčík, Belluš, NitrianskyVosovič, Vojtaššák, Kurali.