Poruba 2011 – Přerov 3:2 (kon.) | Prostějov – Žilina 5:3 (kon.) | Krynica – Havířov 1:2 (kon.)
koniec
HC RT TORAX Poruba 2011
3:2 (2:0, 0:0, 1:2)
HC Zubr Přerov
cz Sobota 17.08.2013, 10:30 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • O pohár RT TORAX
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli vše, ale už od 14 hodin je na programu duel o třetí místo, v němž se představí Prostějov se slovenskou Žilinou. (12:31:51)
     
    Ve třetí třetině nebyla o dramatické momenty nouze. Zdálo se, že je rozhodnuto, ale Přerov dokázal hned dvakrát snížit a v závěru dokonce sahal při hře bez brankáře na vyrovnání. RT TORAX ovšem těsné vítězství 3:2 uhájil a na domácím turnaji končí pátý.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Domácí měli v závěru obrovské štěstí, kotouč totiž poskakoval před brankovištěm, nakonec Milan Ministr dorážel za ležícího Gleicha, který zázračně jeho pokus vytěsnil mimo brankový prostor.
     
    59:50
    Lukáš Prokop komplikuje Porubě situaci a odchází na trestnou lavici – 2 minuty za zdržování hry. Zubři si zahrají přesilovku 6 na 4.
     
    59:40
    Jiří Sklenář utíká na střídačku, hosté to zkouší se šesti bruslaři v poli!
     
    59:32
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak možná ještě bude drama. Zubři jsou zpátky ve hře po trefě JIŘÍHO GOIŠE, který z prostoru levého kruhu překvapil Gleicha. Asistence: Marek Kundrátek, Marek Haloda.
     
    58:57
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ale nyní už to ROSTISLAV VANĚK dokázal. V signalizované výhodě jej šikovně vybídl k zakončení David Zachar a porubskému štírkovi stačilo už jen vložit do střílené přihrávky hůl. Sklenář byl bez šance. Asistence: David Zachar, Lukáš Hruzík.
     
    58:32
    Vaněk mohl rozhodnout, když se dostal do samostatného úniku, ale dnes mu jakoby není přáno. Ležícího Sklenáře přehodit nedokázal a jen zoufale kroutí hlavou.
     
    58:05
    Pro změnu útočí Poruba, Slavík střílí mimo branku.
     
    57:19
    Jiří Goiš najel do třetiny a mířil nahoru, kde však Gleich vytáhl další zákrok lapačkou.
     
    56:30
    Hosté ještě cítí šanci minimálně na vyrovnání, v posledních minutách jsou aktivnější.
     
    55:39
    Na jedné straně Gleich skokem ke druhé tyči vychytal Tomečka, na opačné se z protiútoku netrefil do poloprázdné klece, po šikovné Zacharově přihrávce, Vrána.
     
    54:58
    A hosté byli blízko srovnání. Porubská obrana nechala na brankovišti trestuhodně Blinku, který nadvakrát dobře chytajícího Gleicha nepřekonal.
     
    54:14
    Axmanovu střelu zablokoval jeden z bránících hráčů.
     
    53:36
    Hanáci se drželi v útočné třetině, Porubští posunují puk do středního pásma.
     
    53:01
    Jergl střílí tvrdě zpoza modré, vybojoval alespoň vhazování v útočné třetině.
     
    51:39
    Rázem máme z utkání pořádné drama a Zubři mají dostatek času na vyrovnání.
     
    50:48
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš. Goiš našel výborně za porubskou obranou najetého MARKA KUNDRÁTKA, který samostatný únik vyřešil naprosto ideálně a blafákem se u levé tyče nemýlil. Asistence: Jiří Goiš.
     
    50:00
    Chaloupka ve velké šanci, když už měl položeného Sklenáře a před sebou poloprázdnou branku, z těžkého úhlu ovšem nezamířil za brankovou čáru.
    Góly a asistencie: 9. Seidler (Buček), 11. Rosypka (Piják, Pasker), 59. Vaněk (Zachar, Hruzík) – 51. Kundrátek (Goiš), 60. Goiš (Kundrátek, Haloda)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Gleich (Rudl) – Wolf, Lhotský, Prokop L., Slavík, Vajda, Axman, Hruzík – Sedlář, Zachar, Vaněk – Buček, Vrána, Seidler – Král, Pavlačka, Chaloupka – Pasker, Piják, Rosypka.
    HC Zubr Přerov: Sklenář – Pala, Faltýnek, Vlček, Ferenc, Jergl, Tomeček, Goiš, Gazda, Haloda, Sakrajda, Blinka, Šťastný, Vaněk, Ministr, Brada, Sprušil, Kundrátek.

    Rozhodca: Mikula – Řezáč, Mrákava