Poruba 2011 – Přerov 3:2 (kon.) | Prostějov – Žilina 5:3 (kon.) | Krynica – Havířov 1:2 (kon.)
koniec
HC RT TORAX Poruba 2011
3:2 (2:0, 0:0, 1:2)
HC Zubr Přerov
cz Sobota 17.08.2013, 10:30 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • O pohár RT TORAX
Partner:
     
    59:59
    Domácí měli v závěru obrovské štěstí, kotouč totiž poskakoval před brankovištěm, nakonec Milan Ministr dorážel za ležícího Gleicha, který zázračně jeho pokus vytěsnil mimo brankový prostor.
     
    59:50
    Lukáš Prokop komplikuje Porubě situaci a odchází na trestnou lavici – 2 minuty za zdržování hry. Zubři si zahrají přesilovku 6 na 4.
     
    59:40
    Jiří Sklenář utíká na střídačku, hosté to zkouší se šesti bruslaři v poli!
     
    59:32
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak možná ještě bude drama. Zubři jsou zpátky ve hře po trefě JIŘÍHO GOIŠE, který z prostoru levého kruhu překvapil Gleicha. Asistence: Marek Kundrátek, Marek Haloda.
     
    58:57
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ale nyní už to ROSTISLAV VANĚK dokázal. V signalizované výhodě jej šikovně vybídl k zakončení David Zachar a porubskému štírkovi stačilo už jen vložit do střílené přihrávky hůl. Sklenář byl bez šance. Asistence: David Zachar, Lukáš Hruzík.
     
    58:32
    Vaněk mohl rozhodnout, když se dostal do samostatného úniku, ale dnes mu jakoby není přáno. Ležícího Sklenáře přehodit nedokázal a jen zoufale kroutí hlavou.
     
    55:39
    Na jedné straně Gleich skokem ke druhé tyči vychytal Tomečka, na opačné se z protiútoku netrefil do poloprázdné klece, po šikovné Zacharově přihrávce, Vrána.
     
    54:58
    A hosté byli blízko srovnání. Porubská obrana nechala na brankovišti trestuhodně Blinku, který nadvakrát dobře chytajícího Gleicha nepřekonal.
     
    50:48
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš. Goiš našel výborně za porubskou obranou najetého MARKA KUNDRÁTKA, který samostatný únik vyřešil naprosto ideálně a blafákem se u levé tyče nemýlil. Asistence: Jiří Goiš.
     
    50:00
    Chaloupka ve velké šanci, když už měl položeného Sklenáře a před sebou poloprázdnou branku, z těžkého úhlu ovšem nezamířil za brankovou čáru.
     
    42:12
    Poruba se dostala do situace dva na jednoho. Chaloupka našel ve druhé vlně najetého Krále, který jen těsně míjí pravou tyč Sklenářovy branky.
     
    40:31
    Současné vyloučení. Menší potyčku mezi Matějem Blinkou a Rostislavem Vaňkem trestá hlavní rozhodčí trestem na obou stranách. Pokračuje se 4 na 4.
     
    16:31
    Petr Seidler inkasuje 2 minuty za podražení a Přerov si zahraje první přesilovou hru.
     
    15:44
    Situace dva na jednoho v podání Poruby. Vaněk nakonec Zacharovi nepřihrál a vše řešil individuálně, trefil však jen připraveného Sklenáře.
     
    10:21
    Poruba právě vstřelila branku!
    A náskok Poruby je už dvoubrankový, když se prosazuje juniorská formace. Lukáš Piják si drze nabruslil před Sklenáře, který ještě jeho pokus vyrazil, ale na dorážku VLADIMÍRA ROSYPKY už reagovat nemohl. Asistence: Lukáš Piják, Jan Pasker.
     
    08:52
    Poruba právě vstřelila branku!
    Okamžitě po buly už se RT TORAX prosazuje a otevírá skóre zápasu. Martin Buček našel šikovně před Sklenářem úplně volného PETRA SEIDLERA, který jen nastavil hůl a protečoval kus černé pryže za gólmana. Asistence: Martin Buček.
     
    05:56
    RT TORAX pokračuje v aktivitě, z čehož plyne přesilová hra. Matěj Blinka dostává 2 minuty za hákování.
     
    05:10
    Další gólovka Poruby a v ní Seidler, na kterého obrana Zubrů trestuhodně zapomněla. Porubský útočník ovšem ležícího Sklenáře nepřehodil.
     
    04:57
    Buček si nabruslil do mezikruží, odkud vyslal tvrdou střelu, která se zastavila na tyči. K dorážce se následně dostal Pavlačka, ale trefil jen obránce, který zastupoval Sklenáře na brankové čáře.
     
    00:30
    Matěj Blinka to však neudělal příliš dobře, neměl rychlost a ani pořádně nic nevymyslel a pouze trefil připraveného Gleicha.
     
    00:30
    Matěj Blinka se dostal za porubskou obranu a jen za cenu faulu jej musel zastavit Wolf. Rozhodčí zcela správně nařizuje trestné střílení!
    Góly a asistencie: 9. Seidler (Buček), 11. Rosypka (Piják, Pasker), 59. Vaněk (Zachar, Hruzík) – 51. Kundrátek (Goiš), 60. Goiš (Kundrátek, Haloda)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Gleich (Rudl) – Wolf, Lhotský, Prokop L., Slavík, Vajda, Axman, Hruzík – Sedlář, Zachar, Vaněk – Buček, Vrána, Seidler – Král, Pavlačka, Chaloupka – Pasker, Piják, Rosypka.
    HC Zubr Přerov: Sklenář – Pala, Faltýnek, Vlček, Ferenc, Jergl, Tomeček, Goiš, Gazda, Haloda, Sakrajda, Blinka, Šťastný, Vaněk, Ministr, Brada, Sprušil, Kundrátek.

    Rozhodca: Mikula – Řezáč, Mrákava