Poruba 2011 – Přerov 3:2 (kon.) | Prostějov – Žilina 5:3 (kon.) | Krynica – Havířov 1:2 (kon.)
koniec
HC RT TORAX Poruba 2011
3:2 (2:0, 0:0, 1:2)
HC Zubr Přerov
cz Sobota 17.08.2013, 10:30 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • O pohár RT TORAX
Partner:
     
    59:32
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak možná ještě bude drama. Zubři jsou zpátky ve hře po trefě JIŘÍHO GOIŠE, který z prostoru levého kruhu překvapil Gleicha. Asistence: Marek Kundrátek, Marek Haloda.
     
    58:57
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ale nyní už to ROSTISLAV VANĚK dokázal. V signalizované výhodě jej šikovně vybídl k zakončení David Zachar a porubskému štírkovi stačilo už jen vložit do střílené přihrávky hůl. Sklenář byl bez šance. Asistence: David Zachar, Lukáš Hruzík.
     
    50:48
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš. Goiš našel výborně za porubskou obranou najetého MARKA KUNDRÁTKA, který samostatný únik vyřešil naprosto ideálně a blafákem se u levé tyče nemýlil. Asistence: Jiří Goiš.
     
    10:21
    Poruba právě vstřelila branku!
    A náskok Poruby je už dvoubrankový, když se prosazuje juniorská formace. Lukáš Piják si drze nabruslil před Sklenáře, který ještě jeho pokus vyrazil, ale na dorážku VLADIMÍRA ROSYPKY už reagovat nemohl. Asistence: Lukáš Piják, Jan Pasker.
     
    08:52
    Poruba právě vstřelila branku!
    Okamžitě po buly už se RT TORAX prosazuje a otevírá skóre zápasu. Martin Buček našel šikovně před Sklenářem úplně volného PETRA SEIDLERA, který jen nastavil hůl a protečoval kus černé pryže za gólmana. Asistence: Martin Buček.
    Góly a asistencie: 9. Seidler (Buček), 11. Rosypka (Piják, Pasker), 59. Vaněk (Zachar, Hruzík) – 51. Kundrátek (Goiš), 60. Goiš (Kundrátek, Haloda)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Gleich (Rudl) – Wolf, Lhotský, Prokop L., Slavík, Vajda, Axman, Hruzík – Sedlář, Zachar, Vaněk – Buček, Vrána, Seidler – Král, Pavlačka, Chaloupka – Pasker, Piják, Rosypka.
    HC Zubr Přerov: Sklenář – Pala, Faltýnek, Vlček, Ferenc, Jergl, Tomeček, Goiš, Gazda, Haloda, Sakrajda, Blinka, Šťastný, Vaněk, Ministr, Brada, Sprušil, Kundrátek.

    Rozhodca: Mikula – Řezáč, Mrákava