Levante – Rayo Vallecano 2:3 (kon.) | La Coruña – Espanyol 2:0 (kon.) | Zaragoza – Bilbao 1:2 (kon.)
Barcelona – Valladolid 2:1 (kon.)
koniec
FC Barcelona
2:1 (2:0)
Real Valladolid
Nedeľa 19.05.2013, 21:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    89
    Real Valladolid dal gól! V závere zápasu sa nám stav ešte nakoniec mení. Valladolid sa dostal do protiútoku, po ktorom sa následne nariadil penalta. Loptu na biely bod si postavil LUIZ PÉREZ, ktorý nezaváhal.
     
    88
    PENALTA PRE VALLADOLID!
     
    82
    Barcelona mala dobrú šancu, ale tá nakoniec neplatí. Villa z pravej strany našiel Pedra, ktorý skóroval, ale postranný signalizuje ofsajd.
     
    76
    Prichádza aj druhé striedanie v doterajšom priebehu zápasu. Z ihriska odchádza Iniesta, ktorého nahrádza Dos Santos.
     
    64
    Prichádza aj prvé striedanie v tíme Barcelony. Z ihriska odchádza defenzívny záložník Busquets, na jeho miesto prichádza Thiago.
     
    64
    Tak teraz nechýbalo veru málo a Pedro by pridal svoj druhý gól. Fábregas prešiel po ľavej strane, poslal prihrávku na spomínaného útočníka, ktorý však prestrelil.
     
    42
    Barcelona dala gól! V závere prvého polčasu si Barcelona poisťuje náskok vedenia, keď po rohovom kope prišla lopta na malé vápno. Vyzeralo to, že hlavičkovať bude Fábregas, lenže ten loptu nezasiahol, lopta zasiahla nešťastne MARCA VALLIENTEHO, ktorý prekonal vlastného brankára.
     
    34
    Dobrá hra Barcelony v posledných minútach. Po dlhšej kombinácii sa odhodlal do prechodu do 16-tky Iniesta, ktorý z kraja páli vysoko nad. Rozhodca však ukazuje na rohový kop, takže bol tam istý teč.
     
    21
    Barcelona dala gól! Čakali sme trošku dlhšie ako zvyčajne, ale nakoniec prichádza úvodný gól dnešného stretnutia, keď sa presadila pravá strana. Všetko začal Xavi, ktorý zachytil nepresnú rozohrávku súpera, potiahol loptu po pravej strane a vysunul PEDRA RODRIGUÉZA, ktorý poslal loptu popod padajúceho Jaimeho. Barca vedie 1:0.

    Tomáš Batiz

    Góly: 21. Pedro, 42. Valiente (vla.) – 89. Pérez (pen.)


    FC Barcelona: Valdés – Piqué, Jordi Alba, Montoya, Mascherano, Fàbregas, Iniesta, Xavi, Busquets, Villa, Pedro
    Real Valladolid: Jaime, Valiente, Peña, Balenziaga, Rueda, Rubio, Ó. González, Ramos, Pérez, Larsson, Guerra

    Rozhodca: Ignacio Iglesias – Costoya, Fernández