Levante – Rayo Vallecano 2:3 (kon.) | La Coruña – Espanyol 2:0 (kon.) | Zaragoza – Bilbao 1:2 (kon.)
Barcelona – Valladolid 2:1 (kon.)
koniec
FC Barcelona
2:1 (2:0)
Real Valladolid
Nedeľa 19.05.2013, 21:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Dnes sme mali možnosť vidieť jeden zo záverečných zápasov medzi Barcelonou a Valladolid. V samotnom zápase mali jasnú prevahu hráči domáceho tímu, ktorí sa presadili dvakrát a to po góloch Pedra a dopomohol aj vlastný gól Valienteho. V závere sa z penalty presadil Pérez.

    Pre dnešok to je z mojej strany všetko, príjemný zvyšok večera praje komentátor Tomáš Batiz. (22:49:22)
     
    Koniec zápasu.
     
    89
    Real Valladolid dal gól! V závere zápasu sa nám stav ešte nakoniec mení. Valladolid sa dostal do protiútoku, po ktorom sa následne nariadil penalta. Loptu na biely bod si postavil LUIZ PÉREZ, ktorý nezaváhal.
     
    88
    PENALTA PRE VALLADOLID!
     
    88
    Skoro to vyšlo, ale Barcelona sa zatiaľ musí uspokojiť s týmto náskokom. Teraz však si musia dávať pozor, keď čelia útoku súpera.
     
    87
    Pozrime sa ešte na tento rohový kop Barcelony. Lopta skončila na zadnej tyči, následne zakončil Thiago, ktorý poslal loptu iba na obrancu. Rohový kop z pravej strany.
     
    87
    Ospravedlňujeme sa, ale mali sme isté problémy so sieťou. Všetko je už v poriadku.
     
    82
    Barcelona mala dobrú šancu, ale tá nakoniec neplatí. Villa z pravej strany našiel Pedra, ktorý skóroval, ale postranný signalizuje ofsajd.
     
    76
    Prichádza aj druhé striedanie v doterajšom priebehu zápasu. Z ihriska odchádza Iniesta, ktorého nahrádza Dos Santos.
     
    75
    Teraz sú však pri lopte hostia, ktorí po dlhšom čase postupujú do útoku. Snaha o center z ľavej strany nekončí žiadnou veľkou šancou a obrana sa opäť ubránila.
     
    75
    Útok v podaní hráčov Barcelony. Z ľavej strany prišiel rohový kop, ktorý je zahratý na krátko. Po pár sekundách sa pokračuje kombináciou v strede ihriska.
     
    73
    Poďme teda Ďalej. Loptu na ľavej strane potiahol do 16-tyky Iniesta. Ten sa odpútal od dvojice obrancov, ale center na zadnú tyč, kde nie je nik.
     
    72
    Rohové kopy Barcelone moc nevychádzajú. Domáci hráči si loptu držia v strede ihriska, kde si loptu menia z nohy na nohu. Vážení priaznivci spýtam sa takto. Baví vás to ešte? Mňa nie ...
     
    71
    Znovu podobná situácia. Po pravej strane prichádza rýchly útok, ktorý centruje Pedro. Lopta, ktorá skončila na hlave Piqueho vyráža na roh brankár.
     
    70
    Ďalší útok po pár sekundách. Teraz sme už svedkami aj centru z pravej strany, ktorý pokryl brankár Jaime. Uvidíme či sa stav na skóre ešte zmení.
     
    69
    Barcelona zachytila rozohrávku súpera a ide do útoku. Pár prihrávok a lopta skončila na pravej strane. Pedro poslal loptu na Thiaga, ktorý do 16-tky nevošiel, ale pri lopte znovu hráči Barcelony.
     
    67
    V posledných sekundách stále pokračuje kombinácia Barcelony. Tá sa trošku dostala aj do útočenia, ale pár sekúnd nato sa vrátila späť na vlastnú polovicu.
     
    64
    Prichádza aj prvé striedanie v tíme Barcelony. Z ihriska odchádza defenzívny záložník Busquets, na jeho miesto prichádza Thiago.
     
    64
    Tak teraz nechýbalo veru málo a Pedro by pridal svoj druhý gól. Fábregas prešiel po ľavej strane, poslal prihrávku na spomínaného útočníka, ktorý však prestrelil.

    Tomáš Batiz

    Góly: 21. Pedro, 42. Valiente (vla.) – 89. Pérez (pen.)


    FC Barcelona: Valdés – Piqué, Jordi Alba, Montoya, Mascherano, Fàbregas, Iniesta, Xavi, Busquets, Villa, Pedro
    Real Valladolid: Jaime, Valiente, Peña, Balenziaga, Rueda, Rubio, Ó. González, Ramos, Pérez, Larsson, Guerra

    Rozhodca: Ignacio Iglesias – Costoya, Fernández