Boston – Toronto 1:2 (kon.) | Washington – NY Rangers 2:1 (po pr.) | Detroit – Anaheim 4:3 (po pr.)
LA Kings – St. Louis 2:1 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
St. Louis Blues
cz Sobota 11.05.2013, 04:00Play-off NHL
Partner:
     
    39:59
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak tomu říkám závěr! Pouhé 0,2 sekundy chyběli do druhé sirény v dnešním utkání, když napřáhl DUSTIN PENNER od modré a propálil vše co mu stálo v cestě! – 2:1. Asistence: Rob Scuderi.
     
    24:39
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté teď uzamkli Kings v útočném pásmu. Kotouč se dostal k Backesovi, který mohl střílet, ale byl zády k brance tak přihrál na modrou čáru Romanu Polákovi, který který napálil kotouč před Quicka, kde ho jemně tečoval CHRIS PORTER do sítě! – 1:1. Asistence: David Backes, Roman Polák.
     
    12:37
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí dobře započali svou akci už v obranném pásmu, když puk vyvezl Colin Fraser a dostal ho až do útočného pásma, kde ho přenechal DREW DOUGHTYMU. Ten si sjel blíže k brance a po naznačení skutečně vystřelil a přes obránce trefil horní roh Elliotovi branky! – 1:0. Asistence: Colin Fraser, Dwight King.

    Ondřej Krásný

    Góly a asistencie: 13. Doughty (Fraser, King), 40. Penner (Scuderi) – 25. Porter (Backes, Polák)


    Los Angeles Kings: Quick – Doughty, Regehr, Martinez, Scuderi, Vojnov, Muzzin – Brown, Kopitar, Williams – Carter, Richards, King – Lewis, Stoll, Penner – Toffoli, Fraser, Clifford.
    St. Louis Blues: Elliot -Peitrangelo, Bouwmeester, Shattenkirk, Leopold, Polák, Jackman – Steen, Backes, Shwartz – Stewart, Sobotka, McDonald – Oshie, Berglund, Perron – Reaves, Porter, Cracknell

    Rozhodca: Furlatt, Walkom – Racicot, Murray

    Diváci: 18 118, Staples Center