Tampa Bay – Florida 3:5 (kon.) | Washington – Boston 3:2 (po pr.) | Ottawa – Philadelphia 1:2 (kon.)
Toronto – Montreal 1:4 (kon.) | Dallas – Detroit 0:3 (kon.) | Columbus – Nashville 3:1 (kon.)
Pittsburgh – Carolina 8:3 (kon.) | Colorado – Minnesota 1:3 (kon.) | St. Louis – Chicago 3:1 (kon.)
Edmonton – Vancouver 7:2 (kon.) | Anaheim – Arizona 3:5 (kon.) | LA Kings – San Jose 3:2 (kon.)
koniec po predl.
Washington Capitals
3:2 (0:1, 0:1, 2:0 - 1:0)
Boston Bruins
cz Nedeľa 28.04.2013, 01:00 • Verizon Center • NHL
Partner:
     
    63:23
    Washington právě vstřelil branku!
    Krásný závěr zápasu pro domácí Capitals. Green vypálil z levého kruhu golfovou střelou z voleje, Rask puk pouze vyrazil před sebe. Pohotovou dorážkou do odkryté branky rozhodl o výhře Caps ERIC FEHR. Tým kapitána Alexe Ovečkina tak třemi přesilovkovými góly otáčí zápas. Gólový střelec Fehr shodou náhod rozhodl i poslední domácí duel Caps s Bruins, tehdy Washington otočil z 0:3 na 4:3 v prodloužení, kde se právě trefil stejný hráč... Asistence: Mike Green, Mike Ribeiro.
     
    47:21
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak to byla rána jako z kanónu! Ribeiro nasprintoval do pásma a z pravého kruhu nabil do jízdy MIKU GREENOVI, který střelou z voleje trefuje levý dolní růžek Raskovy branky! Se dvanácti trefami se tak stává nejlepším ligovým střelcem mezi obránci. Asistence: Mike Ribeiro, Alexander Ovečkin.
     
    45:26
    Washington právě vstřelil branku!
    Nejlepší přesilovka NHL se prosazuje! MIKE GREEN se čistým průstřelem od modré trefuje nad rameno Raska do levého horního růžku branky! Asistence: Troy Brouwer, Alexander Ovečkin.
     
    27:49
    Bruins právě vstřelili branku!
    Rychlý protiútok hostů končí brankou! ANDREW FERENCE dostal puk do tandemu, střela přes několik hráčů končí nad betonem Holtbyho. Asistence: Rich Peverley, Milan Lucic.
     
    09:59
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hodně šťastně se nyní hosté dostávají do vedení. MILAN LUCIC vystřelil ihned po Krejčím vyhraných buly, jeho nepříliš důraznou přízemní střelu ještě tečoval obránce Caps bruslí, Holtby na tento puk nedosáhl. Asistence: David Krejčí.

    Jiří Liebreich

    Góly a asistencie: 46. Green (Brouwer, Ovečkin), 48. Green (Ribeiro, Ovečkin), 64. Fehr (Green, Ribeiro) – 10. Lucic (Krejčí), 28. Ference (Peverley, Lucic)


    Washington Capitals: Holtby – Green, Alzner, Carlson, Erskine, Oleksy, Hillen – Ovečkin, Backstrom, Johansson – Brouwer, Ribeiro, Erat – Fehr, Perreault, Chimera – Beagle, Hendricks, Volpatti.
    Boston Bruins: Rask – Seidenberg, Chára, Boychuk, Ference, McQuaid, Redden – Seguin, Bergeron, Marchand – Peverley, Krejčí, Lucic – Daugavinš, Kelly, Soderberg – Thornton, Campbell, Paille.