Arsenal – Norwich 3:1 (kon.) | Aston Villa – Fulham 1:1 (kon.) | Southampton – West Ham 1:1 (kon.)
Reading – Liverpool 0:0 (kon.) | Everton – QPR 2:0 (kon.)
koniec
Reading FC
0:0 (0:0)
Liverpool FC
Sobota 13.04.2013, 16:00Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    89
    Opäť obrovská šanca hostí, tento krát sa k lopte na hranici malého vápna dostal Sturridge. No aj túto šancu trestuhodne zahodil.
     
    86
    Priam neuveriteľné dva zákroky si teraz pripísal gólman domácich McCarthy, do identických šancí sa dostali najprv Gerrard, ktorý zhruba z 10 metrov síce pekne trafil, ale brankár loptu vytlačil na roh a v zápätí sa do šance dostal aj Suarez z krátkej vzdialenosti, ale aj toho vychytal domáci brankár.
     
    79
    Domáci využili aj svoje posledné striedanie v dnešnom stretnutí, z ihriska odišiel najmä v prvom polčase výborne hrajúci Hunt. Nahradil ho Le Fondre.
     
    77
    Brankár hosti Pepe Reina opäť čaruje, podobne ako pred pár minútami vychytal Pogrebnyaka teraz si poradil aj s McAnuffom zo vzdialenosti zhruba 9 metrov.
     
    73
    Tréner domácich využil možnosť striedať aj druhý krát v dnešnom stretnutí, z ihriska odchádza smutný hrdina predchádzajúcich minút Pogrebnyak a nahradí ho Blackman, treba už iba dúfať, že ten bude v premieňaní šancí úspešnejší.
     
    67
    Konečne nám hra nabrala to správne tempo! Obe mužtsvá ako keby hru otvorili a dávajú viac zabrať svojim brankárom. Výborná šanca na strane Readingu v ktorej sa ocitol Pogrenyak, z hranice zhruba 2 metre od bránky však nedokázal vystreliť ako by si prial a jeho strelu zneškodnil Reina.
     
    65
    Teraz ale mohlo udrieť aj na druhej strane! Šikovnou strelou sa prezentoval v dnešnom zápase veľmi dobre hrajúci Coutinho, jeho strela mierila iba pár centimetrov od McCartyho bránky.
     
    59
    Striedanie aj na strane hostí. Do zápasu už nezasiahne Henderson a nahradí ho Downing
     
    58
    Máme tu aj prvé striedanie v dnešnom stretnutí. Deje sa tak na domácej strane, z ihriska odchádza neviditeľný Karacan a nahrádza ho Carrico.
     
    51
    Rozhodca ukázal aj druhú žltú kartu v dnešnom stretnutí, za faul na Coutinha ju vidí domáci hráč Guthrie.
     
    45
    Do obrovskej šance sa dostal Coutinho, no z asi 2 metrov napálil loptu presne do McCartyho.
     
    42
    Máme tu aj prvú žltú kartu v stretnutí, Lucas tvrdo zastavil na hranici pokutového územia jedného z hráčov domácich, za čo ho rozhodca odmenil žltou kartou a možnosť zahrávať priamy kop pred Reading zo sľubnej blízkosti.
     
    35
    Suarez sa rútil na brankára McCarthyho po peknej kolmici od Sturridga, brankár ho však vychytal, k odrazenej strele sa dostal Gerrard, ale ani na dva krát nedokázal prekonať domáceho brankára.
     
    22
    Ďalšia obrovská šanca na strane Liverpoolu. Po prihrávke Suareza sa do nej tento krát dostal Sturridge, no jeho strela bola vyrazená iba na rohový kop.
     
    14
    V neuveriteľnej šanci sa teraz ocitol hosťujúci Suarez, po peknom priťuknutí od svojho spoluhráča sa rútil sám na brankára McCarthyho, ale odflákol koncovku, keďže sa pokúsil o jeho prelobovanie, síce bol brankár prekonaný, ale na bránkovej čiare ho vynikajúco zastúpil jeden z obrancov domácich.

    Tomáš Fiala

    Góly:

    Karty:   51. Guthrie (REA) – 42. Lucas (LIV)


    Reading FC: McCarthy – Gunter, Mariappa, Morrison, Kelly, McCleary, Karacan, Guthrie, McAnuff, Pogrebnyak, Hunt
    Liverpool FC: Reina – Johnson, Agger, Carragher, Enrique, Henderson, Gerrard, Lucas, Coutinho, Suarez, Sturridge

    Rozhodca: Clattenburg – Child, Ganfield