Chelsea – Kazaň 3:1 (kon.) | Benfica – Newcastle 3:1 (kon.) | Fenerbahce – Lazio 2:0 (kon.)
Tottenham – Bazilej 2:2 (kon.)
koniec
Fenerbahce SK
2:0 (0:0)
Lazio Rím
Štvrtok 04.04.2013, 21:05 • Şükrü Saracoğlu Stadyumu • Európska liga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Nakoniec došlo aj na Raula Meirelesa, ten za tento tvrdý zákrok vidí žltú kartu.
     
    90
    Fenerbahce dalo gól! Z následného priameho kopu prišla prudká strela, ktorú Marchetti ešte dokázal pred seba vyraziť, tam však bol dobre postavený DIRK KUYT, ktorý v páde nemal väčší problém s dorážkou a zvyšuje na 2:0 !
     
    89
    Hostia sa konečne oslobodili spod tlaku a mohli sa pustiť vpred, Mauri však zahral nohou príliš vysoko, dokonca až tak, že trafil hlavu Gönüla, za čo vidí žltú kartu.
     
    86
    Posledné striedanie na strane Lazia Rím, z ihriska odchádza Hernanes, nahradí ho Mauri.
     
    85
    Prichádza posledné striedanie na strane Fenerbahçe, z trávnika odchádza Sow, ktorý si striedanie pýtal po tom ako sa chytal za stehenný sval. Zrejme aj ten už toho má dnes dosť. Na jeho miesto príde Topuz.
     
    79
    Fenerbahce dalo gól! Loptu si na značku postavil PIERRE WEBÓ a nemýlil sa ! Kamerunčan brankárovi Marchettimu nedal šancu a posiela svoj tím do vedenia !
     
    78
    Radu za hru rukou vidí aj žltú kartu.
     
    77
    Po rozohratí rohového kopu v pokutovom území Radu zahral rukou a hlavný rozhodca signalizuje pokutový kop pre domáci tím ! Tak teraz už naozaj môže prísť gól pre Fenerbahçe.
     
    75
    Ďalšie striedanie na strane Fenerbahçe, z ihriska tento raz odíde Cristian Baroni, na jeho miesto príde Ucan.
     
    73
    Prichádza avízované striedanie, tentoraz v zápase končí Čech Kozák, na ktorého miesto príde Klose.
     
    71
    Predtým ale ešte prichádza striedanie na strane Fenerbahçe, z ihriska odíde Topal, nahradí ho Erkin.
     
    70
    Webóa ešte čisto zastavil obranca hostí, Webó ale ešte stihol prihrať Sowovi, ktorý z dosť ťažkého uhla vypálil a Marchetti mal zase plné ruky práce s vytláčaním lopty nad brvno. Rohový kop pre domácich.
     
    62
    V 62. minúte prichádza prvé striedanie na strane hostí, z ihriska odíde Ederson, ktorý vyzerá na to že už toho má dosť, na jeho miesto príde Ledesma.
     
    59
    Hráči Lazia sa však zrejme neuspokoja iba s bránením, dokazuje to strela Candrevu, ktorý vypálil z hranice šestnástky a taktiež len triafa vonkajšiu stranu ľavej tyče Demirelovej brány.
     
    56
    Marchettimu sa teraz môžu spoluhráči naozaj poďakovať, práve ich zachránil od inkasovania gólu. Prudkú strelu vypálil z hranice šestnástky Raul Meireles, Marchetti sa musel veru poriadne natiahnuť aby loptu vyrazil.
     
    54
    Zdá sa, že hráčom hostí pomaly uchádzajú nervy. Za ďalšie protesty voči rozhodnutiu rozhodcu vidí Marchetti žltú kartu.
     
    53
    A predstavte si Sow triafa tretí raz v zápase tyč Marchettiho brány. Ten si ju dnes postavil naozaj parádne!
     
    51
    Edersonove protesty nezabrali, práve naopak, za to že radil hlavnému rozhodcovi ako má robiť svoju prácu vidí žltú kartu.
     
    48
    A okamžite potom mal Raul Meireles gól na svojej kopačke! Vystrelil spoza hranice pokutového územia, ale jeho strela triafa iba ľavú tyč Marchettiho brány. Hráčov Lazia tak už druhý raz v zápase zachraňuje tyč.
     
    47
    Onazi išiel do súboja opäť veľmi tvrdo, tentoraz zo zadu sklzom na Baroniho, za čo vidí druhú žltú kartu v zápase a teda zápas preňho predčasne končí!
     
    45+2
    Korkmaz v závere prvého polčasu ešte vidí žltú kartu za nepekný zákrok. Ide o prvého hráča domáceho tímu, ktorý vidí v dnešnom zápase žltú kartu.
     
    31
    Onazi ide dnes do súbojov naozaj tvrdo, tentoraz to však prehnal so zákrokom na Baroniho zozadu, za čo uvidí prvú žltú kartu v zápase.
     
    16
    A takmer sme videli gól ! Štandardka samá o sebe nebezpečná nebola, avšak Lulić odkop do bezpečia veru nevymyslel ideálne, prihral totiž presne na kopačku Webóa, ktorý poslal loptu k pravej tyči Marchettiovej brány, ten sa musel poriadne natiahnuť aby loptu vytlačil do pravej tyče.

    Andrej Marienka

    Góly: 79. Webó, 90. Kuyt

    Karty:   45+2. Korkmaz (FEN), 90+2. Meireles (FEN) – 31. Onazi (LAZ), 51. Ederson (LAZ), 54. Marchetti (LAZ), 78. Radu (LAZ), 89. Mauri (LAZ)   47. Onazi (LAZ)


    Fenerbahce SK: Demirel – Ziegler, Korkmaz, Yobo, Gönül – Raul Meireles, Cristian Baroni, Topal – Sow, Kuyt – Webó
    Lazio Rím: Marchetti – Radu, Cana, Ciani – Lulić, Hernanes, Ederson, Onazi, Candreva, González – Kozák

    Rozhodca: Collum – Cryans, Conquer (všetci SCO)
    Štvrtok 11.04.2013