Chomutov – K. Vary 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 3:2 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
3:2 (0:0, 2:0, 1:2)
Bílí Tygři Liberec
cz Štvrtok 21.03.2013, 18:00 • KAJOT ARENA • Play-out extraligy (ČR)
Partner:
     
    52:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    A ještě je tady možná drama. Kometa v posledních minutách hodně polevila a nyní nechala dostat soupeře ke snížení. Duda opět adresoval přesnou přihrávku a tentokrát se střeleckého zakončení dočkal ANTONÍN DUŠEK. Sám před padajícím Trvajem zvedl kotouč nad jeho lapačku. Asistence: Radek Duda.
     
    46:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Teď už ale neměl nárok. PETR NEDVĚD si najel velice rychle před bránu, kam mu adresoval přihrávku Duda a libereckému matadorovi stačilo pouze přiložit hůl. Kotouč pak propadl mezi betony Trvaje. Tak ještě šance pro Tygry, kteří se maličko vrací do hry. Asistence: Radek Duda.
     
    44:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    Do puntíku splněno pořekadlo nedáš - dostaneš. Hra se přelila na druhou stranu a na konci akce střílející LEOŠ ČERMÁK. Ten dostal přesný pas od pravého mantinelu a prudkou ranou z první uklidil kotouč za zádá bezmocného Schwarze. Asistence: Vilém Burian, Hynek Zohorna.
     
    31:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí vedou již o dvě branky. Dočekal zavezl kotouč před bránu, když si vyklestil cestu přes dva padající obránce a bekhendem zakončil. Schwarz byl dezorientovaný a neviděl vůbec, kde má kotouč. Pozorný byl však TOMÁŠ ŽIŽKA, jenž puk dopravil podruhé do sítě. Asistence: Martin Dočekal.
     
    24:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilovka Brnu příliš nešla, přesto se nakonec raduje. Po sérii zmatků v liberecké obraně se k odraženému puku dostal JAKUB SVOBODA a z pozice mezikruží vymetl šibenici Schwarzovy brány. Ten máchl lapačkou pouze na prázdno. Asistence: Jan Hruška.

    Roman Zajíček

    Góly a asistencie: 25. Svoboda J. (Hruška J.), 32. Žižka (Dočekal), 45. Čermák (Burian, Zohorna H.) – 47. Nedvěd (Duda), 53. Dušek (Duda)


    HC Kometa Brno: Trvaj – Krejčiřík, Valach, Malec, Kováčik, Žižka, Dujsík – Burian, Čermák (C), Zohorna Hynek – Dočekal, Hruška Jan, Křivohlávek – Jenyš, Němec, Erat – Svoboda Jakub, Holec, Svoboda Tomáš. Trenér: Vladimír Kýhos.
    Bílí Tygři Liberec: Schwarz – Čakajík, Derner, Čutta, Šimek, Kolmann, Výtisk, Štich – Duda, Nedvěd (C), Dušek – Pospíšil, Bulíř, Bulík – Kudrna, Filippi, Víšek – Bárta, Urban, Špaček – Kica. Trenér: Pavel Hynek.

    Rozhodca: Pešina, Šír - Barvíř, Blümel.

    Diváci: 6257