Omsk – Čeljabinsk 0:4 (kon.) | Kazaň – Ufa 4:3 (po pr.)
koniec po predl.
Ak Bars Kazaň
4:3 (1:1, 1:0, 1:2 - 1:0)
HC Salavat Julajev Ufa
Sobota 16.03.2013, 14:15 • Tatneft-Arena, Kazaň (Rusko) • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    69:41
    Kazaň dala gól!
    Domáci hráči vyhrávajú tento zápas! Po fantastickej strieľanej prihrávke od Zaripova sa do samostatného nájazdu dostal ALEXEJ MOROZOV, ktorý si dobrou sťahovačkou obabral gólmana Tarkkiho a následne puk už len zasunul do brány hosťujúcej Ufy. Asistenciu si pripisuje Danis Zaripov.
     
    55:45
    Ufa dala gól!
    A je vyrovnané! Ihneď po vhadzovaní sa k puku na ľavej strane dostal ŠTEFAN RUŽIČKA, ktorý spoza hráča poslal na domácu bránu nepríjemnú strelu zápästím. Tá napokon skončila v ľavom hornom rohu domácej brány! Asistencie si pripisujú hráči Sergej Zinovjev a Miroslav Blaťák.
     
    47:05
    Kazaň dala gól!
    Domáci napokon dokázali využiť aj túto presilovú hru! Podarilo sa im to z úplne nevinnej akcie, keď puk nahadzoval na bránu hostí ILJA NIKULIN! Vyzeralo to tak, že ho ešte tečoval Tereščenko, no napokon sa tak nestalo. Tento gól je bez asistencií.
     
    40:14
    Ufa dala gól!
    Hosťujúca Ufa vstúpila do druhej tretiny priam fantasticky a už po 14 sekundách sa jej podarilo vyrovnať! Po tvrdej strele z medzikružia od IGORA MUSATOVA sa síce gólman Barulin načiahol po puku, no už ho nedokázal vyraziť von zo svojej brány. Bez asistencií.
     
    38:46
    Kazaň dala gól!
    Domáci napokon dokázali využiť túto presilovú hru a dostávajú sa do vedenia! Po fantastických prihrávkach sa k puku na modrej čiare dostal ILJA NIKULIN, ktorý svojou delovkou z prvej umiestnil puk presne k ľavej žŕdke hosťujúcej brány. Tarkki ani tentokrát nemal šancu. Asistencie si pripisujú hráči Alexej Morozov a Konstantin Kornejev.
     
    17:54
    Ufa dala gól!
    Ufa nevyužila presilovú hru, no napokon dokázala vyrovnať! Po rýchlom protiútoku a skvelej prihrávke od Trubačjova sa k puku pred gólmanom domáceho celku dostal ALEXANDER SVITOV, ktorý si osamotený rýchlymi pohybmi vycvičil bezmocného Barulina, ktorý už nemal šancu na úspešný zásah. Asistenciu si pripisuje Jury Trubačjov.
     
    12:25
    Kazaň dala gól!
    Domáci sa po rýchlej kombinačnej akcii dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávke z pravej strany od Pesonena sa k puku v medzikruží dostal JARKKO IMMONEN, ktorý svojou nekompromisnou delovkou vymietol hornú časť brány gólmana Tarkkiho. Asistencie si pripisujú hráči Janne Pesonen a Dmitry Obukov.

    Góly a asistencie: 13. Immonen (Pesonen, Obukov), 39. Nikulin (Morozov, Kornejev), 48. Nikulin, 70. Morozov (Zaripov) – 18. Svitov (Trubačjov), 41. Musatov, 56. Ružička (Zinovjev, Blaťák)


    Ak Bars Kazaň: Barulin (Garipov) - Nikulin, Kornejev, Kuljaš, Medvedev, Zakarčuk, Komitsky, Jarullin - Zaripov, Kapanen, Morozov - Pesonen, Immonen, Obukov - Tereščenko, Lukojanov, Petrov - Bodrov, Golubev, Žerdev.
    HC Salavat Julajev Ufa: Tarkki (Vasilevsky) - Atjušov, Sopel, Blaťák, Proškin, Zubarev, Koltsov, Isangulov, Pankov - Musatov, Stepanov, Glukov - Mirnov, Pihlström, Kaigorodov - Ružička, Filatov, Zinovjev - Tubačjov, Svitov, Slepyšev.

    Rozhodca: Vjačeslav Bulanov (RUS), Alexej Ravodin (RUS) - Dmitry Sivov (RUS), Sergej Šeljanin (RUS)