Omsk – Čeljabinsk 0:4 (kon.) | Kazaň – Ufa 4:3 (po pr.)
koniec po predl.
Ak Bars Kazaň
4:3 (1:1, 1:0, 1:2 - 1:0)
HC Salavat Julajev Ufa
Sobota 16.03.2013, 14:15 • Tatneft-Arena, Kazaň (Rusko) • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V predĺžení sme mohli vidieť veľmi dravý hokej na oboch stranách a niekoľko skvelých šancí! V týchto však lepšie obstáli obaja gólmani, ktorí výrazne podržali svoje tímy nad vodou. Celé to však platilo len do 10. minúty predĺženia, keď sa do samostatného nájazdu dostal Alexej Morozov, ktorý gólmanovi Tarrkiovi nedal žiadnu šancu na úspešný zákrok.

    V tejto štvrťfinálovej sérii teda Kazaň vyhráva v pomere 3:2 na zápasy!

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z play-off ruskej KHL.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský.
     
    Koniec zápasu.
     
    69:41
    Kazaň dala gól!
    Domáci hráči vyhrávajú tento zápas! Po fantastickej strieľanej prihrávke od Zaripova sa do samostatného nájazdu dostal ALEXEJ MOROZOV, ktorý si dobrou sťahovačkou obabral gólmana Tarkkiho a následne puk už len zasunul do brány hosťujúcej Ufy. Asistenciu si pripisuje Danis Zaripov.
     
    69:28
    Do ďalšej skvelej gólovej šance sa dostal po prihrávke od Immonena domáci Pesonen, no ten napokon trafil len ľavú ruku hosťujúceho gólmana Tarkkiho!
     
    68:58
    Obrovský závar pred bránou hostí! Kuljaš získal skvelú prihrávku a dostal sa do samostatného nájazdu! Napokon sa však obranca Zubarev stihol vrátiť a zrazil sa s gólmanom Tarkkim.
     
    68:27
    Hokejisti Ufy sa opäť dostali do útočného pásma, no tam sa im zatiaľ veľmi nedarí. Kazaň sa veľmi dobre bráni a tento zápas asi len tak nepustí.
     
    67:58
    Z pravého kruhu tentokrát tvrdo pálil Filatov, no gólman Barulin puk dobre videl a následne ho ukryl na svojej dobre osadenej výstroji.
     
    67:18
    Kazaň sa spod tlaku Ufy úspešne oslobodila a opäť sa snaží niečo vymyslieť. Momentálne sa však hráčom domáceho celku veľmi nedarí a Ufa je aktívnejšia.
     
    66:55
    Trubačjov sa dostal do skvelej gólovej šance na ľavej strane, no napokon sa rozhodol ešte prihrávať, no jeho prihrávku azchytil pozorný Kuljaš.
     
    66:14
    Hráči Ufy sa snažili dostať pred gólmana Barulina, no napokon ich pri prechode cez útočnú modrú čiaru zastavil čiarový rozhodca, ktorý avízoval jasný ofsajd.
     
    65:45
    Musatov sa s pukom dobre presúval po pravej strane a následne bekhendovo zakončoval. Gólman Barulin bol však v strehu a puk svojími betónmi vyrazil do bezpečia.
     
    65:08
    Blaťák získal skvelú prihrávku na hranicu ľavého kruhu a následne tvrdo zakončil! Gólman Barulin bol však v strehu a puk po zblokovaní ukryl vo svojej pozornej lapačke.
     
    64:39
    Nikulin sa dostal k puku za vlastnou bránou a následne ho rozohral smerom dopredu. Hosťujúci hráči však jeho úmysel vystihli a poslali svojich útočníkov do útoku.
     
    63:54
    Hokejisti Kazane majú puk vo svojej moci v strednom pásme, no odtiaľ sa zatiaľ nemôžu dostať. Ufa veľmi dobre forčekuje a ešte lepšie pokrýva stredné pásmo.
     
    63:20
    Musatov tvrdo pálil z ľavého kruhu, no gólman Barulin bol napokon úspešnejší. Puk pri svojej pravej žŕdke zachytil medzi svojími betónmi.
     
    62:55
    Do útočného pásma sa dostali aj hráči domácej Kazane, no Tarkki nemal žiadnu prácu. Pozorní hráči Ufy si priestor pred ním ustrážili a puk súperom uchmatli.
     
    62:21
    Ufa sa drží v útočnom pásme a snaží sa niečo vymyslieť, no momentálne sa jej nedarí. Zinovjev tvrdo zakončoval z ľavej strany, no gólman Barulin skvele zareagoval a puk svojím betónom v poslednej chvíli vyrazil do bezpečia!
     
    61:52
    Hráči Ufy sa dostali do útoku, no tvrdá strela od Mirnova napokon skončila len na zadnom mantineli za bránou Kazane. Následne do útoku korčuľujú domáci.

    Góly a asistencie: 13. Immonen (Pesonen, Obukov), 39. Nikulin (Morozov, Kornejev), 48. Nikulin, 70. Morozov (Zaripov) – 18. Svitov (Trubačjov), 41. Musatov, 56. Ružička (Zinovjev, Blaťák)


    Ak Bars Kazaň: Barulin (Garipov) - Nikulin, Kornejev, Kuljaš, Medvedev, Zakarčuk, Komitsky, Jarullin - Zaripov, Kapanen, Morozov - Pesonen, Immonen, Obukov - Tereščenko, Lukojanov, Petrov - Bodrov, Golubev, Žerdev.
    HC Salavat Julajev Ufa: Tarkki (Vasilevsky) - Atjušov, Sopel, Blaťák, Proškin, Zubarev, Koltsov, Isangulov, Pankov - Musatov, Stepanov, Glukov - Mirnov, Pihlström, Kaigorodov - Ružička, Filatov, Zinovjev - Tubačjov, Svitov, Slepyšev.

    Rozhodca: Vjačeslav Bulanov (RUS), Alexej Ravodin (RUS) - Dmitry Sivov (RUS), Sergej Šeljanin (RUS)